Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco ma odmietaju?

Príspevok v téme: Preco ma odmietaju?
marko3

Objavil som toto forum a chcel by som sa poradit ohladom mojich vztahov. Uz dlhsie som sam a skusam si hladat priatelku. Nie som velmi zastancom toho ze by som mal na zeny skusat vselijake finty ako ich dostat do vztahu. Vacsinou sa snazim o to ze ked ma nejake dievca zaujme tak sa s nou skamaratit, zistit ci si vzajomne sedime, mame nieco spolocne a ked toto funguje tak to skusam posunut dalej. A tu sa mi stava ze tie dievcata sa zacnu spravat uplne inak. Najskor som tomu nevenoval pozornost, ale stalo sa mi uz tak vela situacii s rovnakym scenarom ze si kladiem otazku co robim zle a preco pri nejakom naznaku ze nechcem byt iba kamarat to vzdy skonci prerusenim kontaktu.
Je to vacsinou tak ze ked vycitia ze by som chcel byt viac ako kamarat tak sa zacnu vyhovarat, zrazu nemaju cas, hovoria veci ktorymi sa chcu akoby znepacit a vlastne potom je uplne jedno co robim, ci sa snazim alebo nesnazim vedie to k tomu ze prerusia so mnou kontakt.
Ja uz neviem co viac mam ponuknut a vybudovat na tom vztahu aby to mohlo zajst niekam dalej. Neberiem to ani nejako vazne, zijem si svoj zivot, mam konicky, a popri tom to skusam. Vzdy ma to zarazi lebo casto to ma dobry priebeh ze sa vieme spolu dobre zasmiat, casto mame aj spolocne zaluby, nazory na zivot.
Mozno mi budete oponovat tym ze tam nebola fyzicka pritazlivost. Zvazujem vzdy aj tuto moznost, ale viem zhodnotit na co mam a na co nemam, hladam si seberovne dievcata, a aj sa staram o seba, obliekam sa normalne, sportujem.
Je to vobec normalne? Myslite ze vycitia ze sa k sebe nehodime? preco mam potom ja opacny pocit? neskusam to na kazdu zas, len ked ozaj citim ze by tam mohlo nieco byt.

Slobodna

Ked sa zrazu zacne vyhovarat muz/zena, zrazu nema cas, ci je to daleko, znamena to, ze chce/ma nieco lepsie a ty si bol dobry, len na to, aby si to na tebe skusili. Takito ludia su zial stale nespokojni a stale chcu viac, nevedia si vazit, ze o nich niekto stoji a s niekym si rozumeju. Kto chce kam...

marko3

Prirychly je dost subjektivna otazka, to co je pre jednu rychlo moze byt pre inu pomaly. Takze to sa snazim skor vyhodnotit podla konkretnej baby. Ked je taky otvorenejsi typ tak ju aj pobozkam skor ako taku ktora je hanbliva, ma problem udrzat ocny kontakt, atd. Mam 28, tie baby maju od cca 24-28.

Seberovnu hladam asi tak ze si uvedomujem ze nie som model, a nehladam modelky. Funguje taky princip ze kazdy ma svoje cislo a aby si nasiel partnera s vyssim cislom tak to moze ovplyvnit svojou osobnostou, postavenim atd. A zas si myslim ze moja osobnost nie je az tak uzasna aby sa o nu trhali tie najkrajsie baby. K vyzoru, som nizky ale zas zeny ktorym to vyslovene prekaza tak ma zrusia ovela skor. To co mozem ovplyvnit je oblecenie, postava a uces. Komunikacia mne problem nerobi, dokazem sa bavit na akukolvek temu, s kym kolvek a vniest do akejkolvek komunikacie humor a spravit si srandu aj sam zo seba. To skamaracovanie prebieha tak ze sa snazim zistit o nej co najviac sa da, ked mi sedi, ma nejake zaluby okrem malovania nechtov a ozierania sa po vikendoch tak to rozvijam dalej, vytvaram prilezitosti na stretavanie, snazim sa aby ma poznala v roznych situaciach - zabava, nieco vazne, sport, aby vedela ze mam aj serioznu pracu a nie som gambler, alebo povalac. A nepytam sa nic konkretne ci chce vztah atd. Robim to cez konkretne ciny, ze sa zaujimam, venujem jej pozornost, som k nej mily. ale zas nie doterny a netlacim na pilu, davam jej priestor, su dni ked sa neozvem. Neviem fakt ci robim nieco zle.

Bol som zamilovany a vela krat, ale od isteho momentu som si drzal city na uzde aby som nebol z toho zbytocne zdrveny ked to nevide. Myslim ze kazda s ktorou som chcel skusat nieco viac tak bola zaujimava a kazda ina. Nie je predmetom tejto temy aby som tu rozoberal osobnost kazdej detailne. Su chlapi ktorym nerobi problem najst si babu kedykolvek a ja chcem prist na dovod preco sa to nedari mne.

mnb

Píšeš o nich v množnom čísle, bez rozdielu,
že ony nechcú, ony to a ony tamto.

Je to preto že ťa ani jedna žena nejak a nijak viac nezaujala a nemal si slabosť pre ani jednu zvlášť,.
Nebol si zamilovaný, ty si mal "len" o ne.zaujem. Je dobre že si nešiel do vzťahu s ani jednou, tie ženy/dievčatá to vycítily
podla mňa aj tam bude problém, preto ti to nevyšlo.

ivobrick

Asi hladas malo, resp. malo krat si to skusil. Este mi preboha napis na zaklade coho "hladas seberovnu". To je ako myslene? Ku vyzoru neni co dodat, ako mas vyzerat zistis uz ked si zapnes TV. Zalezi nanom kazdemu. To je realita.
To je inak super ze sa o seba staras, konicky, nerobi problem komunikacia? Skus opisat blizsie to tvoje "skamaracovanie". Divna mi pride ta veta ze ked povies ze nechces byt iba kamarat prerusia kontakt. To sa konkretnej osoby co pytas?

Cariboo

Marko, v prvom rade ta chcem pochvalit ze nebalis baby na kaleraby a rozne tahy. Tiez sa mi to nepaci, clovek by mal byt sam sebou a nie hrat "hry", ale ked sa to niekomu paci prosim. Mozno to vsak baby hraju na teba a ty si z toho pomyleny :) Rozmyslal si nad tym, ci nie si na ne prirychly? Nevystrasil si ich? Nepises svoj a ich vek, ale mozno si zakazdym vyhodnotil situaciu inak ako ony a potom sa cudujes. Tazko takto radit, kazde dievca je ine... Je fajn,ze sa tomu nepoddavas a zijes dalej. Budem ti drzat palce nech ti to raz vyjde (ale podla popisu nato ides dobre) :D