Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco ma odmietaju?

Príspevok v téme: Preco ma odmietaju?
marko3

Objavil som toto forum a chcel by som sa poradit ohladom mojich vztahov. Uz dlhsie som sam a skusam si hladat priatelku. Nie som velmi zastancom toho ze by som mal na zeny skusat vselijake finty ako ich dostat do vztahu. Vacsinou sa snazim o to ze ked ma nejake dievca zaujme tak sa s nou skamaratit, zistit ci si vzajomne sedime, mame nieco spolocne a ked toto funguje tak to skusam posunut dalej. A tu sa mi stava ze tie dievcata sa zacnu spravat uplne inak. Najskor som tomu nevenoval pozornost, ale stalo sa mi uz tak vela situacii s rovnakym scenarom ze si kladiem otazku co robim zle a preco pri nejakom naznaku ze nechcem byt iba kamarat to vzdy skonci prerusenim kontaktu.
Je to vacsinou tak ze ked vycitia ze by som chcel byt viac ako kamarat tak sa zacnu vyhovarat, zrazu nemaju cas, hovoria veci ktorymi sa chcu akoby znepacit a vlastne potom je uplne jedno co robim, ci sa snazim alebo nesnazim vedie to k tomu ze prerusia so mnou kontakt.
Ja uz neviem co viac mam ponuknut a vybudovat na tom vztahu aby to mohlo zajst niekam dalej. Neberiem to ani nejako vazne, zijem si svoj zivot, mam konicky, a popri tom to skusam. Vzdy ma to zarazi lebo casto to ma dobry priebeh ze sa vieme spolu dobre zasmiat, casto mame aj spolocne zaluby, nazory na zivot.
Mozno mi budete oponovat tym ze tam nebola fyzicka pritazlivost. Zvazujem vzdy aj tuto moznost, ale viem zhodnotit na co mam a na co nemam, hladam si seberovne dievcata, a aj sa staram o seba, obliekam sa normalne, sportujem.
Je to vobec normalne? Myslite ze vycitia ze sa k sebe nehodime? preco mam potom ja opacny pocit? neskusam to na kazdu zas, len ked ozaj citim ze by tam mohlo nieco byt.

lolinka

No práveže to čo píšu ženy funguje najlepšie, lebo ženy najlepšie vedia ako sa ich podarí zbaliť. Keď stavíš na romantiku a nie na sexuálne reči, nebudeš pôsobiť ako hulvát. Možno neočaríš nejakú, čo hľadá alfa samca, ktorý k nej bude drzý a zlý a bude mať aj iné ženy, ale ty taký ani nie si, takže ani nebudeš mať za čím ľutovať.

Kop

Ešte jedna rada: nepočúvaj rady žien o tom ako baliť baby. Oni to jednoducho nevedia a to čo tu píšu v 99 % prípadoch nefunguje.

lolinka

Sexualne reci kym spolu randite nemaj, to by baby skor odradilo, by si pomysleli, ze si nejaky maniak, co ti ide len o jedno. Pocuvaj ich a zaujimaj sa o nej, ked o niecom hovoria, prejav zaujem a sam sa na to viac vypytuj. Ak ma ta zena nejaky konicek, ktory obdivujes, povedz jej to. Chval ju, toto zeny radi pocuvaju. A ked sa ti nejaka pozdava a chces to s nou skusit, tak jej nedavaj hned bozk, ale na najblizsie rande jej dones napr. ruzu. Nestoji vela a das jej tym najavo, ze je pre teba vynimocna. Zeny miluju taketo drobne pozornosti. Potom, ked pojdete z podniku, mozes ju skusit chytit za ruku, ale nesnaz sa ju este bozkavat, nechod na to moc hrrr aby si ju nevyplasil. Podla toho co pises vyzeras byt celkom inteligentny a v pohode, raz si nejaku urcite najdes. A este nesnaz sa posobit zufalo, daj babe cas ak ho potrebuje.

3okram

uz si radsej nikoho nehladaj, vsetko je to tak nutene a nasilu u teba. za kazdu cenu niekoho chces a este je divne ze po par stretnutiach sa dokazes do neznamej baby zo zoznamky zamilovat /???/ omg

adela_333

Princ, presne to som išla napísať! Vieš, Marko, nie je to iba o tom ukázať im svoj svet, ale spoznávať aj ten ich, lebo ty sa staneš tiež súčasťou sveta dotyčnej devy.
Nikto z dvojice by nemal rozprávať len o sebe.
Tak jedna ťa vysmiala...no a čo? Milých, pekných, inteligentných , ako napísala blablar3, spĺňajúcich parametre, dievčat je veľa. A tá s ktorou budeš chodiť by predsa len mala byť pre teba niečím výnimočná. A mala by to cítiť, že je pre teba výnimočné. Takisto ty by si mal byť pre ňu niečím výnimočný. Inak je to také nemastné-neslané. Treba tam aj tú iskru :) ktorá však nemusí prísť hneď po pár posedeniach pri kávičke. Každý človek má iné tempo.
Tebe ide o to, aby si si našiel vzťah, nie o tú konkrétnu babu. A asi by to malo byť naopak.
Človeče, daj si od randenia chvíľu pauzu, venuj sa rodine, kamarátom, záľubám a možno, aj keď je to strašne otrepaná fráza, to v tvojom prípade príde, keď to najmenej čakáš.

faul

pozri to či má význam nejakú babu baliť zistíš ľahko a to že ak začneš dialóg tak ho bude s tebou viesť a neutečie preč. Ak baba pri rozhovore s tebou viac rozpráva o sebe , svojej práci, o svojích záľubách a zážitkoch tak je zaujatá viac sama sebou ako by sa o teba mala zaujímať. Od takej preč. Ale ak rozvíja rozhovor s tebou o hocičom a usmieva sa a je uvolnená tak môžeš rátať s tým že to medzi vami ladí. A za ďalšie. Ak sa stretávaš s nejakou tak tiež ľahko zistíš či to má význam a či ju priťahuješ tak že po niekoľkých stretnutiach sa zaujíma aj o tvoje pocity, tvoje zážitky, proste o teba a nevyzdvihuje len seba. A nebojí sa tvojích dotykov prípadných. Ak si stále aj po treťom štvrtom stretnutí drží fyzický odstup, reční viac o sebe, prípadne ťa stale utvrdzuje slovami aby si tie stretnutia bral len ako kamarátske posedenia tak vedz že to nieje tá pravá. Pri takej len strácaš čas a robíš si zbytočné nádeje.

Mesačný princ

A skúšal si opak...ako počúvať tie ženy a byť pre zmenu potichu a pozorovať?

Len ma to tak napadlo...

marko3

tato diskusia mi narobila v hlave este vacsi zmatok ako som mal.

uznavam ze tym zenam moze chybat pocit vynimocnosti pri mne lebo ja ani nedavam najavo tie pocity vynimocnosti. Skor sa snazim im venovat pozornost, pomoct, byt mily, ukazat svoj svet, svoje zaluby, to co mam rad, ake mam nazory na zivot ci sa jej to zapaci a ci by chcela byt sucastou toho mojho sveta. Ale raz som jednej povedal cim bola pre mna vynimocna a vysmiala ma ze sa ani nepozname nech netrepem. A bolo po pocite vynimocnosti.

Ako fakt neviem co robit, niekto tu radi dvojzmysly, niekto ich zavrhuje.

Ale to nie je striedanie zien, ak spoznam nove dievca tak venujem pozornost iba jej, chodime spolu von, sustredim sa na nu, nevyhladavam dalsie. Ale ked vidim ze nereaguje, zacne sa mi vyhybat a potom mi uz ani neodpisuje na spravy tak nebudem snad truchlit pol roka. Tak jasne ze si najdem inu ktora ma zaujem o moju spolocnost.

ivobrick a ako to funguje potom? ja zas nie som tak strasne kamaratsky ze by som sa jej bal aj dotknut alebo pozret na nu, ale pred tym nez ju prvy krat pobozkam tak ju chcem poznat, chcem vediet ze ked jej dam bozk a zacne to napredovat niekam ze to bude dievca ktore sa mi paci aj po osobnostnej stranke. takze vacsinou to je tak ze si napiseme niekde na zoznamke, asi tam sympatie su ked reaguje na mna a chce ist so mnou von, asi jej aj dojde ze nechcem sa s nou rozpravat lebo nemam co po veceroch, a najskor teda si dame stretko, nejaku prechadzku, kde zistime ako reagujeme a ked ma chut prist aj na dalsie stretko tak asi si domyslim ze keby som jej bol nesympaticky alebo by jej prekazalo nieco tak nejde, a stretneme sa zopar krat, normalne sa bavime, vzdy na nejakom inom mieste to je aby sa nenudila a ked mam pocit ze by to davalo zmysel tak ju pobozkam. Ja neviem, to je take zle? Nemam taky okruh znamych s ktorych by som si mohol vyberat zivotnu partnerku. Vacsinu casu mi pohlti praca a iny sposob ako toto mi nezostava.

Raz som nasiel takyto clanok ktory ma zaujal a celkom sa s tym stotoznujem. Aky mate na to nazor?
goodguyswag.com

faul

tak presne ako ti napísal nick Kop. Presne takto musíš postupovať. Ak si vyhliadneš babu ktorú chceš za frajerku musíš takto postupovať.
Buď kamarátsky, milý, pomáhaj jej a čo najviac sa jej pripomínaj svojou prítomnosťou. A potom postupuj ako napísal Kop. Ak nedáš po čase dotoho sexuálne narážky a občasné dotyky tak ťa bude brať len ako kamaráta. Niekedy musíš babu spracovať takýmito náznakmi.
U mňa to tak funguje u báb.

lolinka

Píšeš, že spoznávaš ženy aj na internete. Kde na internete, na nejakej zoznamke alebo na pokeci? Čo tam máš uvedené že hľadáš a ako sa s ňou bavíš, ako s kamarátkou alebo jej naznačuješ, že si hľadáš vzťah? A potom by ma ešte zaujímalo ako jej to povieš či naznačíš, že máš záujem o niečo viac ako o kamarátstvo. Toto je potrebné vedieť aby sme ti vedeli lepšie poradiť.