Neverim svojej zene

Príspevok v téme: Neverim svojej zene
mulko

Uz je tomu pomaly 9 rokov co sme spolu. Svadbu sme mali cca. pred rokom. Neviem ci som paranoidny, ale mam pocit, ze ma vo vztahu uz parkrat prilezitostne podviedla. Napriklad mi povedala ze ide k mame a dosiel som na to ze bola na diskoteke a nasledne si pisala s chlapom na FB ze ju mrzi co sa stalo. ked som ju konfrontoval, tak som bol este ja zly, ze si citam jej FB a zahrala to na to ze sa veci vyvrbili inak a isla sa trosku zabavit a blabla. Nemal som dokaz a ona zapierala, ze nic nebolo, proste sa z toho vykecala. Alebo napriklad vcera. Uz asi 2tyzdne sa neholila no pozvali ju kamaratky von a zrazu sa jej uz chcelo aj oholit. Preboha naco? Tu vidim uz zamer ze co ak sa bude musiet vyzliect pred niekym... tak sa preventivne oholi. Zas konfrontacia a nahranie do outu z jej strany ze sa tak citi lepsie ako zena a blabla. Kazdy den si hovorime ze sa milujeme, piseme si denne aj 10sms ako sa milujeme, ale potom su tu tieto malickosti co mi nahlodavaju doveru v nej. ona zapiera vsetko a ja sa trapim ci som paranoidny, alebo ma taha tolke roky za nos. Absolutne netusim ako na to mam dojst.

adr1a

Tasty. Ale neholis sa aj ked mas vztah ale ked ides von s kamkami tak ano? :D ja zas opacne :D kvoli vztahu muzovi a sama sebe - ano. No kvoli zenam isto - nie. Pokial by som teda s dakou nechcela mat aj nieco ine a viac :D

A myslim si to iste co Jax.

smilova

Bojíš sa obviňovania z toho, že jej nedôveruješ a obviňuješ ju z nevery? A nie je to náhodou tak? Máš nejaké dôkazy, ktoré by ju usvedčovali z nevery? Alebo sú to len tvoje podozrenia, ako keď si si k holeniu nôh priradil, že to urobila kvôli nejakému chlapovi?

Píšeš, že máš podozrenie, že ťa podvádza už viac rokov...z toho obdobia máš nejaké jasné dôkazy? Bol si niečoho svedkom?

Je možné, že by za tým klamstvom s diskotékou mohlo byť aj niečo iné než nevera?

Spomínaš si, kedy si mal pochybnosti prvýkrát? Čo tomu predchádzalo? Často sa stáva, že ak si už zoberieš niečo do hlavy (podozrenie, že ťa podvádza), tak si ďalšie dôkazy budeš nachádzať hocikde, čím ďalej ju môžeš častejšie upodozrievať pri úplne bežných veciach....

Ako spolu vychádzate mimo toho, keď ju upodozrievaš?

tasty

ja sa tiež oholím, ak idem sa niekam zabaviť, pridá taký vnútorný pocit na ženskosti,,,, oholiť, nakrémovať, pekne sa obliecť, urobiť vlasy....etc...

a tiež ked len tak cez týždeň sa neholím teda v zime...

a neholím sa preto, že by som sa mala vyzliekať pred niekym na zábave, proste pre dobrý pocit

ale chápem tvoje obavy, proste naštrbená je dôvera a všímaš si všetky maličkosti

mulko

Jax vadi mi aj posmyknutie aj to ze sa neprizna. A hlavne mi vadi, ze nemam dokazy. Tazke taky rozhovor je tazky viest, pretoze ma bude mat za paranoidneho a psychopata, ze jej neverim a ze ju obvinujem z nevery.

Jax

Tuším ti ani nejde o to, že sa sem tam s niekým pošmykne ako o to, že ti klame, nemám pravdu?
Povedz jej to. Daj karty na stôl, povedz jej čo ťa serie. Nechci ale počuť čo spravila, len ako to vidí do budúcna. Čo jej vo vašom vzťahu chýba a čo môžeš spraviť. Ak nie je úplne blbá, tak to váš vzťah upevní. Ak je, tak ju nachytaj a choď ďalej. Trápiť sa nemá zmysel, konaj.

bodocka022

ako sa hovori, doveruj ale preveruj. Po tomto sa ti ani necudujem ze jej neveris. Ale mali by ste sa o tom porozpravat

mulko

adr1a je to tazke, pretoze sme spolu od strednej. vybudovali sme spolu nieco a presli obrovsky kus cesty. na jednej strane si nedokazem predstavit ze by dokazala nieco take spravit. no na druhej strane su tu tieto malickosti, ktore ma neskutocne nicia a zozieraju.

adr1a

Po prispevku jajajaa ju obhajujes branis, ospravedlnujes prikraslujes jej spravanie. To znamena ze ju milujes (vsak inak by si s nou nebol tolke roky a nevzal by si si ju za zenu). Takze neries. Nehladaj nesnor nepatraj a nic sa nedozvies, budes spokojny a stastny.
A nehladaj dalsie indicie dokazy lebo kto hlada najde :-D intuicia je obcas svina. Lebo pomahala ludom uz cele starocia prezit, vyhnut sa problemom podvodom sklamaniam ai. Neries. Pokial nie si pripraveny prijat pravdu a nevies co chces (inak by si musel vzdy mysliet dopredu a mat plany riesenia navrhov opatreni. Tu nejde o to ci ta podvadza s niekym stalym ci prilezitostne ked si vypije. Ale co s tym: ty ona vy dalej).

mulko

v mojom pripade je problem ten, ze si nemyslim ze ma podvadza pravidelne a s niekym konkretnym. ale ze ked ide von s kamaratkami, tak sa nebrani prilezitostnemu flirtu (mozno sexu). hlavne ked si vypije je koketna. ja jej ale nemozem zakazovat chodit von s kamaratkami. niesom jej pan. a aby ste si nemysleli, nechodi von casto, mozno 4-5x za rok. ale staci len 1 posmyknutie...

jajajajajajaja

Toto poznam s tym holenim. Mo manzel sa tiez nikdy neholil co sme spolu, lebo mne sa to nepaci a on to vie. KEd ale robil v Bratislave , pohadali sme sa cez telefon a ked sa vratil domov, bol oholeny. Na otazku co to ma znamenat sa vykrucal, ze on sa za slobodna vzdy holil a ze sa spoti stale...proste keci. Potom sa zas neholil a zas, ked zacal pracovat mimo domu, v inom meste sa to zopakovalo. Zas tie iste vyhovorky. Kazdy covek, aj muz aj zena mame intuiciu a ver ze ta neklame. Naburala som sa mu na fb a naozaj som nasla dokazy nevery. Uz je to moj ex manzel a nelutujem, ze je ex. Vsimaj si detaily, ci si nevypina zvonenie na mobile, ci ho neskryva, ked zistis, ze ti klame, ze ide k mame a nie je tam, je to dovod na razne riesenie. takto sa partneri vo vztahu nespravaju. Ak jej ty si verny a potrpis si na dovere a vernosti vo vztahu, tak takato cura, ti nemoze nicit psychiku. Nech si najde rovnaky tip chlapa.