Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neverim svojej zene

Príspevok v téme: Neverim svojej zene
mulko

Uz je tomu pomaly 9 rokov co sme spolu. Svadbu sme mali cca. pred rokom. Neviem ci som paranoidny, ale mam pocit, ze ma vo vztahu uz parkrat prilezitostne podviedla. Napriklad mi povedala ze ide k mame a dosiel som na to ze bola na diskoteke a nasledne si pisala s chlapom na FB ze ju mrzi co sa stalo. ked som ju konfrontoval, tak som bol este ja zly, ze si citam jej FB a zahrala to na to ze sa veci vyvrbili inak a isla sa trosku zabavit a blabla. Nemal som dokaz a ona zapierala, ze nic nebolo, proste sa z toho vykecala. Alebo napriklad vcera. Uz asi 2tyzdne sa neholila no pozvali ju kamaratky von a zrazu sa jej uz chcelo aj oholit. Preboha naco? Tu vidim uz zamer ze co ak sa bude musiet vyzliect pred niekym... tak sa preventivne oholi. Zas konfrontacia a nahranie do outu z jej strany ze sa tak citi lepsie ako zena a blabla. Kazdy den si hovorime ze sa milujeme, piseme si denne aj 10sms ako sa milujeme, ale potom su tu tieto malickosti co mi nahlodavaju doveru v nej. ona zapiera vsetko a ja sa trapim ci som paranoidny, alebo ma taha tolke roky za nos. Absolutne netusim ako na to mam dojst.

Prezyvka055

Biela.Kobra .. holit sa podla lunarneho kalendara ... tak to su uz silne drogy :D ... toto poviem dneska priatelke :D

Biela.Kobra

Polovička tu vychádza z názoru, že ak ťa žena oklamala, tak ťa aj podvádza. Vraj prečo by klamala, ak by za tým nebol iný chlap. Ja by som sa opýtala, prečo ťa oklamala, že ide k mame, a namiesto toho šla s kamarátkami? Máš jej kamarátky rád? Nevytkol si jej voľakedy, že chodí s kamarátkami von? Nemá ona pocit, že sa nahneváš, keď ti povie pravdu, a preto radšej povedala, že ide k mame? Nevravím, že by mala žena klamať, ak si chce trochu oddýchnuť bez chlapa, ale nemali by ste sa radšej dohodnúť, že raz začas si môže ísť ona povyraziť s babami a inokedy ty zasa s kamarátmi? Veď nemusíte byť stále na sebe nalepení, každý potrebuje raz začas odventilovať a popásť si jazyk hoci aj na svojom partnerovi, a potom sa vrátiť vo všetkej počestnosti domov. To neznamená, že ju tam má pretiahnuť každý od barmana po upratovačku, tak isto, ako ty neosúložíš všetky kolegyne a čašníčky na firemnom večierku. Respektíve - ty vieš, kde je pravda.
A s tým holením... nie všetky baby sa holia každý deň, nie všetky sa holia iba pred sexom. Mnohé sa holia vtedy, keď si idú dať nejaké sviatočnejšie šaty či nohavice, aby ju príslušné gaťky neškriabali na strnisku. Keď idú do spoločnosti, aby sa cítil upravené všade. Alebo sa holia v určitý deň (podľa lunárneho kalendára), o čom ty nemusíš mať za tých 9 rokov ani šajnu. Alebo sa holia vtedy, keď sa im zachce.
Takže to nerieš. Aj v manželstve platí prezumpcia neviny, tak ju nepokladaj za vinnú, kým nemáš dôkazy, že vinná je. Dohodnite si, koľkokrát do mesiaca by ti nevadilo, keď pôjde von s kamoškami, a že keby náhodou šla von nepredvídane, nech ti aspoň zavolá, aby si sa netrápil, či sa jej niečo nestalo. A choď von aj ty, hádam nebudeš doma obhrýzať si nechty. Alebo využi čas a pusti si film, ktorý ona nemá rada. Vyber si z toho to dobré, človeče, lebo sa zničíš sám.

rodinka125

mulko: ked si sa narodil, dostal si urcitu rodinu. Koho, to si ovplyvnit velmi nemohol. Musel si s rodicmi zit az do dospelosti a trpiet ich nazory, postoje, zivotne ciele, hoci boli ine, nez tie tvoje. akonahle si dovrsil 18 rokov, mohol si si zbalit saky paky a od nevyhovujucich rodicov odist a zacat si zit svoj zivot, podla svojich predstav a vybrat si donho ludi, s ktorymi bude ten zivot krajsi, s ktorymi pojdete jednym smerom a budete si vyhovovat v nazoroch, postojoch, cieloch, tuzbach, nebudete si sposobivat problemy, utrpenia, depresie...mas takyto zivot so svojou polovickou? Je ona tvojim spolocnikom, podporuje ta, je ti s nou krasne, citis v nej istotu, bezpecie, doveru.Idete spolocnou cestou za rovnakym cielom? Ak je zivot s nou pre teba bolestou, ak sa zivot s nou pre teba sstava len jednym premyslanim nad tym, ci to, co zijes, v co veris, o com snivas je naozaj, alebo je to len klamstvo...potom si hlupak, ze v takom vztahu zotrvavas, lebo to nemusis, kedze si uz mal 18 a mas pravo ludi do svojho zivota si vyberat, nie trpiet ich v svojom zivote.

Prezyvka055

Napichni jej mobil a pocitac a ziskaj dokazy, vseobecne to vykecavanie a vyplakavanie s nou bez dokazov je nanic.
Ked nieco robis tak si zabezpec dokazy poriadne alebo tuto temu neotvaraj.

Na druhej strane, to ze klamala o tom kde je tiez o niecom nasvedcuuje. Ja by som nechcel byt vo vztahu s klamarkou hoc by ma aj nepodvadzala.

kulo

neviem preco mu radite, ze je nedovercivy. vsak jeho zena mu dala jasne najavo, ze ho taha za nos. povie, ze je u mami a pritom je s chlapom. povie ze je o 2:00 doma, ale pritom si volala taxik o 4:00. ved ta zena je na VINE. ale ja chapem, ze zeny si tu omielaju svoje ;). keby to bolo opacne, tak zienky by tu vykrikovali ako ju podvadza atd.

jedno je iste, podviedla ta.

kafe

vieš, svoju manželku poznáš ty, čo je to za "zviera". Mal by si ju mať trochu prekuknutú, ste spolu dlho. Ak nedokážeš vidieť, že ťa ľúbi a AJ TY preňu znamenáš veľa, je to niečo veľmi bolestivé, že ju podozrievaš a obviňuješ z niečoho čo neurobila a čoho neni schopná.
.
Bolo tu spomenuté, že intuícia neklame a možno ti našepkáva správne, že sa niečo deje a manželka ti zahýba. Ale ja si myslím, že v tomto prípade to neni intuícia, ale tvoje pochybnosti, čo ťa zožierajú a nútia ťa vysvetľovať si veci zle. A skutočný problém je len v tom, že SVOJEJ ŽENE NEVERÍŠ. Tak čo by sa stalo, keby si jej veril? Skús proste rozmýšľať nad možnosťou, že ti je verná.
Pre mňa osobne je vernosť niečo tak prirodzené ako dýchanie. Nekontrolujem, či môj priateľ dýcha a zraňuje ma, ak mi neverí. Keby mi on bol neverný, skôr či neskôr sa to na vzťahu odrazí, takéto veci vyplávajú na povrch aj samé, vidno to, že partner zrazu venuje svoju pozornosť inde, že už nepotrebuje moju blízkosť... nepotrebujem vôbec po niečom pátrať, či si overovať kde bol, s kým a pod. Pozri sa ty na váš vzťah, ako sa k tebe správa, je milá, nežná, robí pre teba drobnosti? Ak hej, do šľaka, neblbni a všímaj si AJ TOTO, nie len, že sa oholila, či išla na disku!
Ano, klamala ti. ALE nepodviedla ťa! Proste ber veci tak ako sú, alebo kľudne len tak ako sa momentálne javia a ak sa neskôr ukáže, že to nebola pravda, potom zaujmeš k situácii postoj a budeš riešiť neveru. Pochybnosťami a domýšľaním "čo ak" ničíš to pekné, čo medzi vami je. Ak dokážeš byť verný ty, prečo by ona nemohla byť verná tebe? Váži si ťa? Má ťa rada? Cítiš to? Je vidieť na nej, že jej záleží na tebe?
.
Kľudne sa môžem mýliť a kočka je len šikovná mrška, čo vie kamuflovať svoje úlety. Ty musíš vedieť, s kým žiješ.

marion78

presne to som chcela povedat,zeny a muzi maju uplne iny pohlad na veci.ja som urobila podobnu chybu,ked som mala problem s dotycnym.Zacala som sa radit.Velka chyba,zeny a muzi mi radili rozdielne a ja som si vybrala,to co mi radili zeny,ved som predsa zena.Pocuvala som vsetky tie expertky na muzske pokolenie :) ale tu spravnu odpoved som mala vo vnutri, v sebe hlboko.nieje v hlave,je vo vnutri,citis tu odpoved.Hlava ta len zmetie,dostanes sa tam,kde si,sama paranoja,bola som tam kdesi..Ty svoju zenu poznas najlepsie,my ju tu nepozname,sudime len podla vlastnych skusenosti..neurob taku chybu ako ja,ze budem verit inym a nie tomu,kto mi je blizsi a hlavne nie sebe..aj ked viem,ze ludia radia s dobrym vedomim,nemusi to tak vzdy dopadnut :)