Uz je tomu pomaly 9 rokov co sme spolu. Svadbu sme mali cca. pred rokom. Neviem ci som paranoidny, ale mam pocit, ze ma vo vztahu uz parkrat prilezitostne podviedla. Napriklad mi povedala ze ide k mame a dosiel som na to ze bola na diskoteke a nasledne si pisala s chlapom na FB ze ju mrzi co sa stalo. ked som ju konfrontoval, tak som bol este ja zly, ze si citam jej FB a zahrala to na to ze sa veci vyvrbili inak a isla sa trosku zabavit a blabla. Nemal som dokaz a ona zapierala, ze nic nebolo, proste sa z toho vykecala. Alebo napriklad vcera. Uz asi 2tyzdne sa neholila no pozvali ju kamaratky von a zrazu sa jej uz chcelo aj oholit. Preboha naco? Tu vidim uz zamer ze co ak sa bude musiet vyzliect pred niekym... tak sa preventivne oholi. Zas konfrontacia a nahranie do outu z jej strany ze sa tak citi lepsie ako zena a blabla. Kazdy den si hovorime ze sa milujeme, piseme si denne aj 10sms ako sa milujeme, ale potom su tu tieto malickosti co mi nahlodavaju doveru v nej. ona zapiera vsetko a ja sa trapim ci som paranoidny, alebo ma taha tolke roky za nos. Absolutne netusim ako na to mam dojst.
Neverim svojej zene
tie, co si tu zastavuju tu panicku, budu asi podobne jej. vacsinou to tak byva, vrana k vrane sada. asi tiez maju nemale skusenosti s podvadzanim partnerov
Mimochodom, na príliv a odliv snáď veria aj suchozemci, dokonca aj muži. Akurát, že tu na Slovensku sa ním nemusíme nejako extra riadiť ;-)
(PS: Teraz ako privádzame zadávateľa témy na veselšie myšlienky? :) )
neviem co z toho vyplyva,ale asi len to ze zeny maju sklony k takymto ezoterickym veciam,mozno len nasledovat nieco.Skus si nejaky pozriet a mozno Ta to chyti tiez :) je tam dost zaujimavych rad aj o tom,kedy sadit napr.ako sa starat o zdravie,mozno su to veci,ktore zeny maju vo vienku riesit.Vsetko sa odvija od mesiaca a nieco na tom moze byt :) a mozno,ze sa fakt len nudime,kazdy ma nejake hobby,nieco si precitat,nemusia to byt len tazke temy.len tak na pobavenie :) netreba to,ale zas uplne prehanat,tak ako zo vsetkym
marion78 co z toho vyplyva? zeny sa nudia :D
pod stromcek priatelke kalendar krasnej pani a bude ficat aj ta,co doteraz neficala :)
vela zien si fici na droge lunarny kalendar :)
Prezyvka055 - takže dnes si bez akýchkoľvek pochybností od holenia oslobodený :)
Biela.Kobra :D nie ale budem to pouzivat ako vyhovorku ked sa nebudem chciet oholit, poviem ze este nie je spravny cas.
Prezyvka055 - a to si doteraz fakt nevedel? :D Mimochodom, dnes je Kozorožec, nevhodný čas na strihanie vlasov (poťažmo holenie :)) www.magazinluna.sk