Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neverim svojej zene

Príspevok v téme: Neverim svojej zene
mulko

Uz je tomu pomaly 9 rokov co sme spolu. Svadbu sme mali cca. pred rokom. Neviem ci som paranoidny, ale mam pocit, ze ma vo vztahu uz parkrat prilezitostne podviedla. Napriklad mi povedala ze ide k mame a dosiel som na to ze bola na diskoteke a nasledne si pisala s chlapom na FB ze ju mrzi co sa stalo. ked som ju konfrontoval, tak som bol este ja zly, ze si citam jej FB a zahrala to na to ze sa veci vyvrbili inak a isla sa trosku zabavit a blabla. Nemal som dokaz a ona zapierala, ze nic nebolo, proste sa z toho vykecala. Alebo napriklad vcera. Uz asi 2tyzdne sa neholila no pozvali ju kamaratky von a zrazu sa jej uz chcelo aj oholit. Preboha naco? Tu vidim uz zamer ze co ak sa bude musiet vyzliect pred niekym... tak sa preventivne oholi. Zas konfrontacia a nahranie do outu z jej strany ze sa tak citi lepsie ako zena a blabla. Kazdy den si hovorime ze sa milujeme, piseme si denne aj 10sms ako sa milujeme, ale potom su tu tieto malickosti co mi nahlodavaju doveru v nej. ona zapiera vsetko a ja sa trapim ci som paranoidny, alebo ma taha tolke roky za nos. Absolutne netusim ako na to mam dojst.

mam56

Uf, už budem fakt normálny. Ide hodiť tyku a už nič nepoviem, len slušné slová a pekné rady.
Nie, nie som nenormálny. Ospravedlňujem sám seba, že som sa považoval za šialeného. Už mi aj moji Dr. píšu, že som o.k.:-)))
Sorry, prepáčte, som normálne ok.
Ja nemám X-faktor, ani nie som super-star, ale aspoň som normálny, ako tak:-))) Mne až tak nešibe, sorry.
www.youtube.com

adr1a

Jasne ze sa nerozvadzaj. Ja verim v lasku a prisahu az kym nas smrt nerozdeli. To uz ju potom radsej skantri zahlus :D
A maly dvor velky bic. Daj jej volnost no zaroven si ju drz nakratko. No nie vsetko okato ako ty. Vsak ona nie je tvoj spovednik ci psychos aby si jej vsetko vesal na nos ako to robis ty. A co tak sledujem okolie tak dnes zeny viac zahybaju nez muzi. Muzi nam maknu a zeny dostavaju gule :D Fakt blba doba. A nebud na nu privelmi dobry. Ja zenam moc neverim. Su to potvory a mrsky. Ked su si niekym privelmi iste, je im pridobre, doma maju "tutka" ai tak zacnu neraz vymyslat a vystrkovat rozky. A nech sa kludne chodi s kamoskami vencit (co nejdete obcas len vy dvaja?) no nech potom nepije na tom trvaj (pisal si ze ked si vypije tak flirtuje koketuje s inymi ai). Ja nechapem vsak aj bez alkoholu sa da super zabavit. Aspon ja. A tak ked nevie pit nech teda nepije. To jej povedz jasne. Keby vedela pit nech si da. No ked nevie slopat potom bude prip.neveru hadzat na chlast? Vsak nemusela pit. Nik to do nej nelial. A jak ti tu radia muzi. Poriadne ju obrabaj aby nevymyslala. Vsak sa inspiruj a praktizuj to medzi vami

Mesačný princ

terezzka - súhlasím. vždy je ,,chyba,, na oboch stranách ale je to vôbec ,,CHYBA,,???

Ono je to skôr o hodnotách aké nám vtĺkali do hlavičiek, od prostredia v ktorom sme vyrastali a v ktorom sme sa pohybovali, od našich vlastných návodov, ktoré sme si vytvorili a ktoré nám určujú smer našej cesty.

Každý človiečik má tie svoje a pre neho sú práve tie ,,JEHO,, tie správne. Takže slovíčko ,,CHYBA,, by som v tomto prípade asi nepoužil.
Skôr že sú tí ľudia veľmi ale veľmi v tomto rozdielni. :) Ale súhlasím a s tým, čo si napísala :)

marion78

no chyba bola prave v tom,ze urobila vsetko,co mu na ociach videla a taku si potom je tazko vazit..prestane ta to bavit..a samozrejme aj tu,ze si zacala s takym magorom :)

mulko

terezzka toto je podla mna najvacsi blud. Mam kamarata, ktory od partnerky dostaval vsetko. Od varenia po kvalitny sex. Nadherna aj mudra baba. No on ju ajtak podvadzal s kadekym. Lebo podla jeho slov je zivot kratky na to aby bol len s 1 babou. Takze ona za to nemohla vobec. Aka bola jej vina vo vztahu? Jedine ta ze sa zalubila do takeho magora.

Howling

Čau. No rozvádzať sa s ňou nemusíš to je jasné, ale zase tiež nemôžeš všetko jej vyhadzovať na oči, aj keď viem, že je hnusné keď Ti človek zaklame, a ešte k tomu blízky.

Zase druhá strana mince, moja ex tiež mi navyprávala bludy pritom pichala s druhým, čo som sa dozvedel až po rozchode...To, že Ťa človek nezávisí od toho, že mu niečo chýba, je to jednoducho taká povaha a stým už nič nezmeníš.. Daj info teda ako to dopadlo

mulko

Mal som sa vratit dnes, ale predlzila sa mi sluzobna cesta, takze sa vratim az zajtra. Mam dalsi den na premyslanie. Podla takych veci ako lunarny kalendar a pod. sa ona neriadi. Vzdy sa holi tesne predtym, nez ideme mat sex. Vie, ze to mam tak rad. Ale k teme. Asi mi nezostava nic ine, nez jej odpustit. Rozvadzat sa kvoli pochybam mi nedava zmysel. Pride mi to ako patova situacia.

Inak na podvode je najhnusnejsie ani nie ten podvod samotny, ale to, ze jeden z partnerov ma rozohratu druhu hru, no ten prvy dava vsetko len do tej jednej hry. To mi pride najviac nefer.