Nikdy by som nepomyslela nato ze si zacnem zo zadanym.povazovala som to za svinstvo.az kym som nespoznala pana dokonaleho.zoznamili sme sa vo fitku.bolo vidiet ze mu zalezi na jeho postave bol dokonale vytvarovany.no nedostupný.mal uz rodinu. ostalo to pri obzerani .druhy krat sme sa stretli pri par drinkoch zo spolocnymi znamymi a skoncili sme v posteli.bol to ten najlepsi sex aky som mala.dokonale sme suladili.pacilo sa nam uplne to iste.a to ma presvedcilo o tom ze sa snim chcem stretavat.travili sme vela casu spolu.po case to jeho zena zacala pocitovat.uz nebol ku nej ako predtym.pomaly prichadzal o rodinu to nemohol dopustit. Rodina je vzdy na prvom mieste.podporovala som ho v jeho rozhodnuti ukoncit naš úlet. Zobralo ma to dost bolo mi snim skvelo no plne som ho chapala.po mesiaci mi zavolal ze ma na mna chut..od vtedy preslo 5mesiacov a stale sa stretavame no uz ide len o sex.neskutocne mi chybaju tie chvile stravene snim.aj sneho citim zeby rad bol somnou viac.no vieme ze sa to nikdy nestane..zeby to bolo to "zakazané ovocie"?? Je mi luto ze som takeho uzasneho cloveka nespoznala skor
Nezavazny vztah
lolinka - nesúhlasím, pretože aj s jedným partnerom môžeš dosiahnuť ZEN :) Podľa mňa sa dobré milovanie neodvíja od počtu partnerov a skúseností ale od emócií, ktoré do toho samotného milovania obaja partneri vložia.
A tak isto nie tak celkom súhlasím s tým jednostranným názorom, že ak chlap hovorí, že je nešťastný...atď, že klame a že je zbabelec. Možno existuje niečo, prečo nemôže ukončiť existujúci vzťah, ktorý má. Ale to len tak na okraj
Noo tak s tymi najlepsimi milencami prrrr...
A slovami klasika: v manzelskom trojuholniku je vzdy aspon jeden uhol tupy...
Ty si typická milenka. Necháš sa oslepiť pár peknými slovami a rečami o tom, ako je s manželkou nešťastný, ako s ňou nespí a doma má peklo. Si úplne ideálny cieľ ženatých mužov a ich vďačná korisť. Kde myslíš, že získal tie skúsenosti v sexe. Najlepší v sexe sú muži, čo mali najviac žien, už to s nimi skrátka vedia. Nie si ani prvá ani posledná jeho milenka a možno ani jediná súčasná. A že pán dokonalý, dokonalý je tak akurát klamár a možno milenec. Ale keď ti ku šťastiu stačí občasný sex, tak si to užívaj kým ho ešte bavíš a kým ťa nevymení za nejakú neokukanú.
Sophia aj ja som bohužial mala davno pred rokmi podobny vztah a nehorázne to lutujem..až nato že dotyčny bol slobodny a mal ma len na jedno...viem že to bola aj moja chyba ale jednoducho to bola jedina moznost ako byt s nim ten ..nezavazny vztah pretoze som ho lubila.. potom ale prisiel v mojom zivote zvrat a ja som si uvedomila ze ziadna zena neni hodna toho aby bola niekomu len handrou pre sex... ze by sme mali mat hrdost a dostojnost..
V tom ťa viem pochopiť Mesačný princ. Tiež som prežíval obdobie depresie a práve vtedy som spoznal tú pravú, no ale vedel som, že na nejaký vzťah nemám, takže som sa ani o nič nepokúšal...
Ako ok, nech si rieši každý svoje pizzoviny, aké chce. Ale prišli ste už ako tak medzičasom na to, že existujú aj iné, lepšie formy zábavy ako len vzťahy? Či ako nejaký blbý vzťah má byť našou formou zábavy?
Chúďa, začala som si s takým a hentakým a trpím. Vy ste ako posadnutí utrpením, tak si trpte, ja som svoj kríž už dávno odhodil, mám v paži celé toto prekliate utrpenie.
Ja dostanem aj tento rok pod stromček zase len ponožky a budem spokojný - ha ha ha. Vaše psycho-jeb.é-vzťahy a psycho-kamarátstva.
Nemám žiadnych priateľov, len obchodných partnerov.
Idem radšej volať Big Footovi, aj jeho manželka sa k nám na SK prisťahovala z Kanady, tak s ňou chcem hovoriť.
Tu už nič nie je normálne a už asi nikto z nás nie je normálny.
Mám zverejniť svoje výsledky psychotestov? Asi nie. Môžem aj menovite:-)
Ešte že mám toho kamaráta Big Foota.
www.youtube.com
Ja som bol za socíku na pohovore, pýtali sa ma, že kedy skončila 2. svetová voja - 45, koľko tam padlo ľudí - 25 miliónov. Nevedeli, čo mi majú na to povedať, tak mi povedali len toľko, aby ma neprijali, že MENOVITE.
Bon soir.
Nebojím sa, a už vôbec nie rán. Bojím sa, že sklamem druhú stranu a to je pre mňa podstatnejšie ako čokoľvek iné. Zažil som toho dosť a viem ako bolí ak ľudia druhému ublížia a momentálne viem, že nemám jednoducho nato, aby som dokázal fungovať vo vzťahu a nemám ani čo druhej strane ponúknuť. :)
Tak, ano mesacny princ, partnersky zivot je aj o tom, ze partnerovi ustedris par zraneni a par zraneni od neho dostanes - to je zivot. Kto sa toho boji, nemoze mat vztah.. :)
Ten chlap nebude taky uzasny, ako sa ti zda. Ked hovoris, ze jeho manzelka nema pre neho usmev a mile slovo - manzelky sa do takehoto stavu nedostavaju len vlastnou vinou.
Ty si s nim uzivas chvile relaxu, ona s nim vsak zije realny partnersky zivot, ked sa riesia prakticke problemy a treba nachadzat kompromisy v rozdielnych nazoroch a zaujmoch. Ty ho poznas len jednostranne, ona ho pozna ako jedna ked je v strese, ked je ustvany a ked sa mu nedari.
Keby si bola na jej mieste, spoznala by si ho aj inak, zranoval by ta a mohla by si byt aj ty s nim bez usmevu a mileho slova.