Nikdy by som nepomyslela nato ze si zacnem zo zadanym.povazovala som to za svinstvo.az kym som nespoznala pana dokonaleho.zoznamili sme sa vo fitku.bolo vidiet ze mu zalezi na jeho postave bol dokonale vytvarovany.no nedostupný.mal uz rodinu. ostalo to pri obzerani .druhy krat sme sa stretli pri par drinkoch zo spolocnymi znamymi a skoncili sme v posteli.bol to ten najlepsi sex aky som mala.dokonale sme suladili.pacilo sa nam uplne to iste.a to ma presvedcilo o tom ze sa snim chcem stretavat.travili sme vela casu spolu.po case to jeho zena zacala pocitovat.uz nebol ku nej ako predtym.pomaly prichadzal o rodinu to nemohol dopustit. Rodina je vzdy na prvom mieste.podporovala som ho v jeho rozhodnuti ukoncit naš úlet. Zobralo ma to dost bolo mi snim skvelo no plne som ho chapala.po mesiaci mi zavolal ze ma na mna chut..od vtedy preslo 5mesiacov a stale sa stretavame no uz ide len o sex.neskutocne mi chybaju tie chvile stravene snim.aj sneho citim zeby rad bol somnou viac.no vieme ze sa to nikdy nestane..zeby to bolo to "zakazané ovocie"?? Je mi luto ze som takeho uzasneho cloveka nespoznala skor
Nezavazny vztah
Vo vedľajšej téme sa rieši moslim a mnohoženstvo. Však môžem skúsiť aj taký návrh, že by ste boli väčšia rodina, on, jeho žena, jeho dieťa a ty v jednom dome.
Ja viem ze nikdy nebudeme spolu. Vycitam si to velmi to co robim.ale na druhej strane je mi aj dobre citim sa stastna vesela spokojna..chcela by som byt snim velmi ale co ak by to uz nebolo ono..vidim aky je viem co robi.
Čo ti na ňom vyhovovalo, čo sa ti páčilo? Asi bolo viac dôvodov na to, aby si ostávala milenkou a neprerušila kontakt. Teraz ide o teba, či to utiahneš aj ďalej alebo nie ak vidíš, že on sa svojej rodiny nevzdá. Preskúmaj to, čo sa ti na ňom páči a po čom túžiš vo vzťahu, čo potrebuješ.
no asi som nekompletna lebo vzdy budem ta druha.je to ubohe odomna. Ste mi dali riadne ..normalne ste ma rozplakali. Tym jeho milovanim ma dostal.predtym som nemala pozitok stoho ziadny.oblbol ma aby jemu bolo najlepsie.ja som vtom ze je mili zlaty uzasny.ale robi to hlavne pre svoju spkojnost.
Mne sa nehnusí, na rozdiel od toho chlapa je single a ešte aj zamilovaná, teda aspoň si to nahovára a ospravedlňuje sa tým.
Raz dospeješ a zistíš, že láska je o niečom úplne inom, že láska neznamená trápenie a že keď je niekto hajzel, tak ním aj ostane a tvoja to nezmení ;)
Držím palce nech je to čím skôr.
PS: To, že to ťaháš s nedostupným indikuje tvoju nezrelosť. Podvedome sa bojíš ísť do skutočného vzťahu. Asi máš zle skúsenosti. Týmto sa však len vytrápiš. Odpusti si, pozbieraj odvahu a dopraj si normálny vzťah.
Uzasneho cloveka? Uzasneho cloveka?...to akoze myslis vazne? podvadza svoju manzelku , tebe mota hlavu a ty ho nazyvas uzasnym clovekom? prosim ta daj si studenu sprchu, pozbieraj posledne zbytky hrdosti a sudnosti a hladaj niekde inde...
Dieťa nepotrebuje rodičov pokope, pokiaľ im to neklape. O to vôbec nejde. Poviem to tak, hodnotná žena by si nikdy nezačala so ženáčom, nezávisle od toho, v akom stave to manželstvo je. Chlap sa k tebe správa tak, aby dostal to, čo chce. Keby mal záujem a skutočne ťa miluje, opustil by ženu. Nemá. Možno mu lichotí, že sa o neho zaujíma mladšia, ale nieč viac v tom nie je. Žiaden chlap si neváži ženu, ktorá sa takto nechá prefúknuť bez zábran, keď vie, že má rodinu. Jeho činy hovoria za všetko.
Dakujem za nazori vazim si kazdej odpovedi potrebujem si to dat dokopy konecne v hlave co vlasne chcem ...som svina je to svinske odomna viem ake to je ked partner je neverny.tazko sa to cita co tu pisete. Nechceka som sa snim stretavat. Lenze vzdy ked som naneho myslela pipla sms ako keby vedel. nieco nas k sebe taha ci je to taka velka nahoda..no este som nic take nezazila a to som mala priatela s ktorym som cakala mimi planovali svadbu no nic take tam medzi nami nebolo.on snou ani nespi ich drzi pohromade dieta..keby sa sprava ku mne ako ku handre by som sa snim nestretavala.jeho spravanie ku mne ma este viac blazni..jeho polovicka vie preco si ho drzi.nemusi pracovat sama si navrhla dom.to co chcela vzdy dostala.ja ked som zistla ze ma moj buduci podvadza som dalej nemohla byt snim.nakoniec som ztoho stresu potratila.to bolo asi to najhorsie co sa mi mohlo stat .takze vycitky mam dost velke koli tomuto..no asi bude najlepsie ukoncit to nechcem byt ja ta co rozdeli rodicov .pre dieta je to najlepsie byt pokope.prajem to panovy dokonalemu z celeho srdca.
Hnusíš sa mi a zároveň mi je ťa ľúto. Karma je sviňa. Ak si ty ešte vôbec niekoho nájdeš, o čom pochybujem, keďže nemáš hrdosť a rada robíš handru, tak ver tomu, že si ten chlap časom nájde milenku a všetko sa ti to vráti z opačnej strany. Načo takýto život...
Veď ťa má len na sex..a nikdy z toho viac nebude.