Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezavazny vztah

Príspevok v téme: Nezavazny vztah
Sophia

Nikdy by som nepomyslela nato ze si zacnem zo zadanym.povazovala som to za svinstvo.az kym som nespoznala pana dokonaleho.zoznamili sme sa vo fitku.bolo vidiet ze mu zalezi na jeho postave bol dokonale vytvarovany.no nedostupný.mal uz rodinu. ostalo to pri obzerani .druhy krat sme sa stretli pri par drinkoch zo spolocnymi znamymi a skoncili sme v posteli.bol to ten najlepsi sex aky som mala.dokonale sme suladili.pacilo sa nam uplne to iste.a to ma presvedcilo o tom ze sa snim chcem stretavat.travili sme vela casu spolu.po case to jeho zena zacala pocitovat.uz nebol ku nej ako predtym.pomaly prichadzal o rodinu to nemohol dopustit. Rodina je vzdy na prvom mieste.podporovala som ho v jeho rozhodnuti ukoncit naš úlet. Zobralo ma to dost bolo mi snim skvelo no plne som ho chapala.po mesiaci mi zavolal ze ma na mna chut..od vtedy preslo 5mesiacov a stale sa stretavame no uz ide len o sex.neskutocne mi chybaju tie chvile stravene snim.aj sneho citim zeby rad bol somnou viac.no vieme ze sa to nikdy nestane..zeby to bolo to "zakazané ovocie"?? Je mi luto ze som takeho uzasneho cloveka nespoznala skor

adr1a

Uz si sa pri nom presvedcila, ze ked slo do tuheho, mal sa rozhodnut - tak su vybral zenu deti rodinu. Nie teba. Takto sa bude rozhodovat vzdy. Ty si pre neho cisto len sexualny objekt. Co z tohto "vztahu" mas? Bud to ukoncis alebo sa to takto bude vliect este cele mesiace roky - kym ho budes bavit alebo kym ta nevymeni za iny, neokukany model.
Mam kamaratku. Je to modelka. Vystavny kus. A tiez je iba milenka. Su to vecne rozchody zmierenia hadky udobrovacky uz cele roky. Chodia spolu na dovolenky po svete, zaobstaral jej byt auto, hmotne ma od neho co chce, ale vzdy je len druhou. Dokedy? A pritom jej mozno niekde unika slobodny bez zavazkov muz s kym by mohla mat normalny vztah rodinu ai.
A toto sa opakuje cele generacie storocia a ludia sa nevedia poucit, robia stale tie iste chyby dokola. Bolo je a bude

MalinkaZ

A to ti neprekaza, nechat sa takto vyuzivat? Preco nemas hrdost? Tak on ma niekde rodinu, kde sa tvari ako vzorny manzel, otec, chce, aby to doma fungovalo.. a obcas si pride urobit z teba zasuvku :D fuj, ja by som nezniesla spat s niekym, kto spi este s niekym inym. Mohol by byt akokolvek vymakany, mily, krasny.. ukonci to cim skor. V jeho ociach si aj tak nikto. Cim dlhsie to trva, tym sa viac zranujes a tym horsie nasledky ponesies.