Nikdy by som nepomyslela nato ze si zacnem zo zadanym.povazovala som to za svinstvo.az kym som nespoznala pana dokonaleho.zoznamili sme sa vo fitku.bolo vidiet ze mu zalezi na jeho postave bol dokonale vytvarovany.no nedostupný.mal uz rodinu. ostalo to pri obzerani .druhy krat sme sa stretli pri par drinkoch zo spolocnymi znamymi a skoncili sme v posteli.bol to ten najlepsi sex aky som mala.dokonale sme suladili.pacilo sa nam uplne to iste.a to ma presvedcilo o tom ze sa snim chcem stretavat.travili sme vela casu spolu.po case to jeho zena zacala pocitovat.uz nebol ku nej ako predtym.pomaly prichadzal o rodinu to nemohol dopustit. Rodina je vzdy na prvom mieste.podporovala som ho v jeho rozhodnuti ukoncit naš úlet. Zobralo ma to dost bolo mi snim skvelo no plne som ho chapala.po mesiaci mi zavolal ze ma na mna chut..od vtedy preslo 5mesiacov a stale sa stretavame no uz ide len o sex.neskutocne mi chybaju tie chvile stravene snim.aj sneho citim zeby rad bol somnou viac.no vieme ze sa to nikdy nestane..zeby to bolo to "zakazané ovocie"?? Je mi luto ze som takeho uzasneho cloveka nespoznala skor
Nezavazny vztah
Ale aka moralna komisia sa tu zisla....prosim ta...nejdem sa vyjadrovat k tomu ako zijes a co robis, je to tvoja vec. Casom to pochopis, nebude ti to stacit. Kazdy vztah sa casom meni, aj ten nezavazny...potrebuje sa niekam vyvijat, napredovat.Nebude ti stacit nezavezne spolu spavat raz za cas do nekonecna.
Ale ak ta to robi momentalne stastnou a nevadia ti ostatne veci....tak uzivaj zivot, rob, co ta robi stastnou, zivot je prislis kratky. Myslim, ze casom prides na to, ze potrebujes aj nieco viac ako uzasny sex vtedy, ked si na teba najde cas. Len dufam, ze sa rovnako ako on neangazujes citmi, lebo toto laska nie je a on ti dal najavo ze ani nikdy nebude.
"Je mi luto ze som takeho uzasneho cloveka nespoznala skor" :D som skolabovala od smiechu :D
ehm... keby si toho úžasného človeka spoznala skôr, bola by si ty na mieste manželky, ktorú on podvádza. Takže radšej ďakuj bohu, že si ho spoznala až teraz. Nuž a užívaj si spokojnosti. Niekomu naozaj stačí len úplne máličko ku šťastiu. Skromnosť je úplne super vlastnosť :)
vsak v pohode ale co my s tym teraz ? potrebujes sa o to podelit ale nemozes to nikomu zo znamych prezradit tak aspon anonymne ? nuz dalo sa cakat ze ta niektori ludia budu odsudzovat.
apropo mna osobne by takyto vztah nenaplnal. uz som cosi podobne v minulosti zazil a nechcel by som uz viac. ma to vzdy taku trpku prichut
Gratulujem. Asi preto si prišla na toto fórum. Nech ťa Alah ochraňuje.
Mozna som naivna ale aj najspokojnejsia ....uplne super sa citim..ziadny z mojich byvalych ma nerobili takou spokojnou a stastnou . A to som snimi aj zila :-) :-)
ja ju neodsudzujem, mne je to vlastne dost ukradnute. akurat si myslim ze vela ludi podlieha casto iluzii ze dobre im je len s jednym clovekom a lubit mozu len toho jedneho hoci v skutocnosti to nie je pravda. po svete chodi viac ludi ktori nas dokazu pritahovat a s ktorymi si dokazeme dusevne vyhovovat. to by vsak nebol problem. problem to je ked je ten clovek zadany.
neviem ja osobne som sa rozhodol ze nebudem nijak participovat v takychto pofidernych vztahoch nevztahoch uz kvoli vlastne sebaucte.
ale nerozumiem co si od tohto anonymneho uverejnenia autorka vlastne slubuje
Proste vie, ako na naivné ženy. 1:0 pre neho. A čo jeho druhá milenka? O tej tiež rozpráva?
Ano preberame aj jeho zenu ..aj dieta ..je to divne?
On takto pred tebou rozoberá svoju ženu? Nemajú sex a nehovorí mu milé slová?
Uz som stoho vsetkeho mimo..som handra lahka zena, nehanebna...ale som spokojna je mi snim dobre ked sme spolu uzivam si to.a pak sa vratime kazdy do svojho..vela inych zien aj zadanych vyhladava sex inde kedze doma sa nedockaju.a ja som slobodna.a on mi vyplna moje potreby.vela krat mi pomohol poradil nasmejem sa snim.dava do mna dobru energiu .a on je rad zato ze umna nachadza to co mu priatelka nevie dat. Rad je aj za usmev.mile slova to doma uz davno nema.