ja mu varim nejake maso s prilohou a k tomu pridam lososovy olej od Britu
Fúj, čím (ne)kŕmiť domáce zviera v horúčavách?
náš v teplych dnoch dostava iba konzervy, granule a čistu vodu. Nič ine ani nechce
moj pes v tomto teple je iba granule a pije vodu
náš okrem granul nič ine ani nechce. Granule a čista voda. takže mu kupujeme take lepšie granule, aby mal všetky živyny, ktore potrebuje
ja dávam aj nejake tyčinky, sušienky a rada by som niečo, čo psovi vyčisti zuby a dasna. myslite si, že niečo take je?
granule, konzervy a varenu stravu. A občas dostane aj nejake psie sušienky, tyčinky
náš dostava iba granule a konzervy. Občas niečo varene. Prichute granul a konzerv mu stale striedam, aby mal pestru stravu
viete mi niekto poradit dobrý obchod s potrebami pre psa? Hlavne taky, kde maju velke balenie granul a konzerv, aby som si spravila poriadnu zasobu
tomu našemu občas dam i nakrajanu salamu a občas do varenej stravy pridam aj lososovy olej
Čím všetkým kŕmite vaše domáce zvieratká ako sú psy a mačky? Pokiaľ je to aj ľudská strava, mali by ste dávať pozor na to, čo vášmu domácemu miláčikovi ponúkate. Najbezpečnejšia potrava pre zviera, a to hlavne v lete, sú granule a chrumky.