klamira A čo používaš miesto vložiek? Myslíš, že niečo iné nebude zapáchať. Predpokladám, že máš na mysli teraz nie inkontinečné pomôcky. Ale čo sa tých týka, tak to som nepostrehol, že by to zapáchalo. Však keď máš pocit, že tých únikov bolo viac, tak si vieš to prádlo vymeniť.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inak, co sa leta tyka, kedze je za rohom, ako sa to riesi? To sa taky clovek nemoze ani kupat? Alebo aj take prisposobene plavky robia?
nie je to potom cítiť? lebo pri klasických vložkách ja osobne cítim zápach a hlavne teda v lete. to bol vlastne aj dôvod, prečo som ich prestala používať.
Tiež si myslím, že takto je to lepšie, praktickejšie a ekonomickejšie. Mne sa myšlienka, že niečo kúpim, použijem, vyhodím vôbec nepáči. Radšej opakovane.
Tak keď si to človek zoberie, zase to nie je až taká horibilná suma, ak je to niečo, čo sa skutočne dá použiť viackrát. Ak by niekto používal tie jednorazovky, tak to v prepočte zrejme vyjde ešte viac.
klamira Okolo 20 eur. Treba pozriet, kde sa ako pohybuju ceny. Lebo tak nie vsade v lekarnach maju rovnake ceny. Minule som videla aj niekde v akcii.
Ono je hlavne fajn, ze to neposobi ako nejaka plienka, ale posobi to fakt ako klasicke spodne pradlo.
Mal som nehodu a po nej isté zdravotné problémy a tiež som chvíľu nosieval takéto spodné prádlo. Nedelí sa to, aspoň teda to, čo som mal ja, to bolo od MoliCare. Tam sa rozlišuje akurát tak savosť a veľkosť.
Aj pri tomto probleme su tie nohavicky rozdelene na denne a nocne? Alebo je to jedno?
a cenovo sa to ako pohybuje? rovnako ako tie menštruačné, či? lebo aj za tie už nevedia, čo by pýtali.
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?