Potrebujem schudnut 4kg za 3 tyzdne ...

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut 4kg za 3 tyzdne ...
Andrea899

Caute, potrebujem schudnut 4kg za 3 tyzdne kvoli neplanovanemu navratu do prace - potrebujem sa dostat na moju povodnu vahu. Rozmyslam ze ako na to, pokusim sa jest do 1000kcal/den ale bojim sa toho ze vecer budem mat navaly hladu a podobne. Vahu som mala vzdy rovnaku ale od zaciatku leta sa neustale prezieram a cudujem sa ze som nepribrala viac ako tie necele 4kg ... Mate nejake tipy na stravu a podobne? Co jest aby som nebola hladna?

chakunas

Ak potrebujete schudnúť (stratit pár cm) rýchlo, skúste zábal body wraps, výsledok je okamžitý a zaručený (sama som to absolvovala, takže hovorím zo skúsenosti)

munz

ale PATULI55, to si nový zamestnanec? Lebo doteraz tu boli len strohé odkazy na thermacuts, o tom ako niekto schudol 11kg z toho za mesiac. A Ty dáš zrazu takú slohovú prácu. Je to taký istý odrb ako všetky predchádzajúce zázraky na chudnutie, najmä keď si ako PATULIK99 ešte vo februári písala v téme TABLETKY NA CHUDNUTIE tiež takýto elaborát ako si úžasne schudla za mesiac 8kg ale tam z Formolinu a tu zas Thermacutsu. To každý mesiac skúšaš iný prípravok a vždy len chudneš: raz za mesiac 8kg z formolinu teraz 7kg z thermacutsu, to máš teraz už len 40kg? :-)))))
Keď bol taký úžasný formoline tak načo potrebuješ thermacuts?
No ľudia krásny príklad ako odrbávajú predajcovia na fórach.

patuli55

Ja som mala tiež strašné problémy s váhou. Teda nemala som nejak extra vysokú nadváhu ale prihodili sa mi aj iné zdravotné ťažkosti. Už som si naozaj nevedela dať rady. Diéty a podobné srandy nepodporujem, neverím tomu a aj tak je to vždy bež dlhodobejšieho výsledku. Do posilky som chodiť nemohla pre iné zdravotné problémy čo ma trápili. Hľadala som niečo účinné s dlhodobým efektom. A tu -odkaz odstránený- som našla tabletky thermacuts na chudnutie. Nemôžem si ich vynachváliť!!!!!! Strašne sa z nich teším. Objednala som si ich približne pred mesiacom a schudla som už 7 kíl!!! :-))) Samozrejme sa popri tom snažím dodržiavať stravu a chodím pravidelne von na prechádzky. Veľkú fyzickú záťaž si žiaľ pre môj zdravotný stav nemôžem dovoliť. Zo začiatku som sa veľmi potila a bola som smädná. To trvalo asi 2 týždne. No pochopila som, že z tela sa "vypotili" tie zlé tukové potvory a iné svinstvá, takže som sa týmto spôsobom len čistila. Teraz je to všetko v normálne. Ráno pred jedlom hodím 1 tabletku a počas dňa pijem dostatok tekutín. To je všetko čo musím urobiť aby som sa cítila lepšieeee!! A už je to aj na mne vidieť!! :-))

Janka8374

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinnú zmes Weight Balance v kombinácii s korením Trikatu, ja ju užívam už tretí mesiac a zatiaľ sa mi podarilo schudnúť 12 kg, čo síce nie je nejako prevratne veľa, ale som aj za to rada a dúfam, že sa udržím -odkaz odstránený- :-)

Gima

Menej oblín vďaka ovociu – skúsite ovocnú diétu aj vy?

Je sladké, šťavnaté, plné vody a vitamínov, dokáže zasýtiť a pritom vaše telo nenapchá nezdravými tukmi. Stavte na ovocie a prepracujete sa k štíhlejším krivkám. Jeho chuť je predsa rovnako lákavá ako povestné jablko z rajskej záhrady.

Čerstvé aj sušené si zamilujete
Lekári a odborníci na výživu do nás už dlhé roky hustia, že by sme denne telu mali dopriať až päť porcií (kúskov) čerstvého ovocia. Kompótované nie je pri redukčnej diéte ideálne, keďže obsahuje veľa cukru a väčšina potrebných vitamínov sa konzervovaním a tepelnou úpravou stráca. Práve preto sa snažte konzumovať čerstvé plody, ktorých je na jar a v lete na trhu naozaj dostatok.

Pozor však, aj pri jedení ovocia platia isté zásady. Ak ste ho doteraz takmer vôbec nezaraďovali do jedálnička, robte tak postupne, inak môže telo zareagovať tráviacimi ťažkosťami. Miesto náhleho zhltnutia pár kusov naraz si ovocie rozdeľte na niekoľko porcií, ktoré budete zobkať počas celého dňa.

Ak vás chytá neodolateľná túžba maškrtiť, miesto kalóriami nabitej čokoládovej tyčinky siahnite po sušených plodoch. Brusnice, marhule, slivky, jabĺčka, ale aj sladšie banány, hrušky, jahody či pikantný zázvor sú iste lepšou a zdravšou voľbou ako balíček cukríkov alebo sladká oblátka. I preto sa oplatí nosiť v kabelke za vrecúško so sušeným ovocím alebo orieškami.

Ananásová diéta funguje
Krátkodobú ananásovú diétu pozná nejedna z nás, čo sa pred plesovou sezónou márne snažila napratať do šiat, čo sa od minulého roka zázračne scvrkli. Nie je to žiadna náhoda, ananás obsahuje totiž až 80 percent vody, je bohatý na vitamíny A, B1 a B12, C a E, nájdete v ňom bohatú zásobáreň vlákniny i dôležitých minerálov. Práve vďaka vláknine vás rýchlo zasýti, jeho najväčším plusom je však to, že dokáže rýchlo odvádzať vodu z tela a spomaliť ukladanie tukov.

Chrumkanie jabĺk je
tiež jednou z ciest
k štíhlej línii
Dajte si granátové jablko
Kolujú o ňom legendy a dokonca sa vraví, že práve granátové jablko bolo tým povestným, ktorým Eva zviedla Adama. Faktom je, že plody granátovníka sú schopné spomaliť proces starnutia, bojujú s prechladnutím a zvyšujú schopnosť koncentrácie. Drobné zrniečka sú plné sladkej šťavy a ako zaručený životabudič vás naštartujú pred redukčnou diétou.

Jablká bojujú s nadváhou
Potvrdila to istá štúdia, podľa ktorej ľudia konzumujúci aspoň dve jablká denne majú menšie sklony k nadváhe ako tí, ktorí jablká nejedávajú. Pred pár rokmi vznikol v Amerike doslova jablkový ošiaľ. Mohli za to zistenia výživárky Tammi Flynn, ktorej recept na štíhlosť spočíva v jablkách. Stačí si dopriať pred každým jedlom a medzi jednotlivými jedlami toto výborné ovocie. Okrem úbytku na váhe sa môžete tešiť aj zo živín, ktoré takto do svojho tela dostanete – jablká sú zdrojom vitamínu C, draslíka, vápnika i horčíka.

Šťavnaté citrusy
Detoxikujte organizmus pomocou citrusových plodov. Mandarínky, citróny, pomaranče i grepy sú plné vitamínov, ich vytlačená šťava vás zasýti – pravdaže bez následkov v podobe tukových vankúšikov. Vytlačte dva pomaranče, jeden grapefruit a dve mandarínky, zmiešajte s ľadovou drťou, jednou lyžičkou medu a podávajte. Chuť takejto vitamínovej bomby si iste zamilujete.

munz

superkava123
zas reklama na ďalšiu blbosť na chudnutie, tak Ty síce zarobíš na blbosti iných, ale oni neschudnú z Tvojej kávy, lebo chudne sa z niečoho iného: zmeny stravy plus pohybu

senay

To prežieranie presne poznám :) Ja pred letom si dávam KetoDiet na mesiac - naposledy, pred rokom,som vďaka tomu takto schudla cca 7 kg, aj som si to udržiavala, ale v zime som si zlomila nohu a doma som sa len prepchávala čokoládkami. Teraz som už piaty deň v ketóze, ešte som sa nevážila, ale cítim, že to už ide dole. :)

miriam24

skus prejst na raw stravu, to je surova strava, mne sa podarilo schudnut a vahu si udrziavam, kukni si stranku vitarian.sk mas tam plno clankov a rad k tejto tematike, co sa tyka varenia, pozri si na nete nejake recepty alebo dobra kniha je Raw kreacie od plejady maju ju v kazdom knihkupectve