Preco ti slusni a dobri vychovani muzi si vzdy vyberu za partnerky, frajerky, manzelky tie hnusne ukricane, vecne poucujuce a tzv. najmudrejsie dievcata a zeny?
Poznam zopar takych muzov ktori takto dopadli a ziju s takymi potvorami. Oni su ti dobri ktori im vsetko urobia co od nich tie potvory chcu.
Preco im nevedia povedat zbohom a odist od nich.
Preco sa nevedia a boja od nich odputat ked im do vsetkeho kecaju, vecne ich poucuju, kricia po nich, zakazuju a diriguju vo vsetkom?
Su tak slabi dusevne, nesebavedomi, nauceni vsetkych pocuvat?
Su az tak prilis dobri ze nevedia takej xantipe povedat zbohom ja odchadzam?
Alebo to potrebuju byt stale buzerovani, poucovani, pokrikovani? Nevedia zit bez toho?
Preco si nenajdu rovnako slusni a dobru zienku k sebe?
Preco? Vysvetli mi niekto tento zakon prirody?
Dakujem
Prečo dobrí muži majú takú smolu?
Preco ti slusni a dobri vychovani muzi si vzdy vyberu za partnerky, frajerky, manzelky tie hnusne ukricane, vecne poucujuce a tzv. najmudrejsie dievcata a zeny? jednoducho preto pretože dobrým babám chýba sebavedomie schopnost postaviť sa svojmu strachu a čakajú ,,kedy ich niekto objaví,, a tie ,,zlé,, tie idú za svojim cielom aj cez mrtvoly. preto sa ľudia hnevajú ako to že dobrý človek nemá nič že všetko mu vyfúkne beštia bez chrbtovej kosti.. jednoducho takto to v živote funguje.. svet patrí tým čo sa neboja bojovať za svoje šťastie tiež som bola taká ťuťka ktorá len sedela a čakala plakala nad svojim osudom a nad tym čo sa mi zrútilo a veľmi rýchlo som pochopila že v živote treba mať hlavne obrovskú dávku sebavedomia bojovnosti a priebojnosti.
Dakujem ti bracek. Aj ty maj dobru noc a pokojne snicky
Ahoj sestrička. Tuto bola zaujímavá diskusia dnes či vlastne včera. Ja už mám ale dosť - dobrú noc.
... Dnes 12:41 - lebo vsetko nasvedcuje, ze tou osobou nie si a pleties si ma s inym clovekom. Doteraz si nic nepovedala, neznacila, zeby si tou osobou, co poznam - bola.
Preco nie ?
... Dnes 12:10
nehovor v hadankach. Vazne neviem, kto si. A znovu - neodpovedala si odkial si. Tak bud povedz nieco konkretne, naznac /napr. to mesto, obec/, ale zatial sa nechytam... Viem iba o jednej osobe, ktora by to mohla byt, ale tou nebudes.
Ja viem, ze nerad hadzes flintu do zita, lebo niekto ju rad hadze stale.
papierik, ste v manželstve ale váš vzťah vychladol. MOžno si tu vypichla len negatíva, možno sú aj pozitíva, ale aj keby nie, vždy sa s tým dá niečo robiť. Medzi blízkymi známimi poznáme asi 3 manželstvá, ktoré prešli takouto zimou a nakoniec ten vzťah znovu ožil.
Ale pracovali na tom obaja. Vo všetkých troch prípadoch sa vyskytla nakoniec nejaká dramatická udalosť, ktorá nimi otriasla a začali to obaja meniť. Najdramatickejší bol prípad, keď manžel manželku udrel, ona utiekla do azylového centra a centrum automaticky podalo na toho manžela oznámenie polícii.
Ja ako kľúčový prvok vidím presvedčiť manžela, že situácia je naozaj kritická a treba niečo aktívne začať robiť.
... Dnes 11:55
- tak asi nepoznam, ked hovorim, ze nepoznam. Napovedz trochu, daj nejaku indiciu.
Ano, su zeny, ktorym chuti sex, to viem tiez dobre.
Co sa tyka mna a mojho vztahu, tak nerad hadzem flintu do zita, pokial som neskusil vsetky moznosti. Nieco ukoncit, zrusit je velmi lahke. Nieco budovat je tazke. A ja nie som nicitel, pokial k tomu nemam velmi dobry dovod.
Stale mam dojem, ze si ma s niekym pleties. Neodpovedala si ani na to, ze odkial si. Nepytala si si na mna minule email ? Tak ak si myslis, ze tom ten, za ktoreho ma povazujes, tak EMAIL mam ten isty uz dlhe roky a ak ma poznas, budes ho iste poznat. Ale skor mas len utkvelu predstavu, ze som niekto iny. Ja o tebe neviem ani makke F....
Arogancia nie je sila, je to len falosne vedomie, ze je niekto silny, tuto silu vsak ziskal na ukor, alebo s pomocou, niekoho ineho. Nadobudne pocit, ze ho uz nepotrebuje, no bez neho padne spat na hubu. A to preto, lebo silny je niekto iny a nie on. Dalsi: neustale sa tocis v kruhu, ak si spokojny, tak sa nestazuj. Ak nie si spokojny, zmen to. Pravdaze poznas. Nevyuzivaj ludi, aby si vzkriesil svoj mrtvy vztah. Vsetkym je to tu davno jasne, len tebe nie. A este nieco ti poviem. Predstav si, existuju aj zeny, ktorym sex prirodzene chuti s milovanym clovekom a potom existuju zeny, ako tvoja mumia, ktora ta len sexom dostala kam chcela a ty stale snivas o tom, ze sa zobudi :D