Preco ti slusni a dobri vychovani muzi si vzdy vyberu za partnerky, frajerky, manzelky tie hnusne ukricane, vecne poucujuce a tzv. najmudrejsie dievcata a zeny?
Poznam zopar takych muzov ktori takto dopadli a ziju s takymi potvorami. Oni su ti dobri ktori im vsetko urobia co od nich tie potvory chcu.
Preco im nevedia povedat zbohom a odist od nich.
Preco sa nevedia a boja od nich odputat ked im do vsetkeho kecaju, vecne ich poucuju, kricia po nich, zakazuju a diriguju vo vsetkom?
Su tak slabi dusevne, nesebavedomi, nauceni vsetkych pocuvat?
Su az tak prilis dobri ze nevedia takej xantipe povedat zbohom ja odchadzam?
Alebo to potrebuju byt stale buzerovani, poucovani, pokrikovani? Nevedia zit bez toho?
Preco si nenajdu rovnako slusni a dobru zienku k sebe?
Preco? Vysvetli mi niekto tento zakon prirody?
Dakujem
Prečo dobrí muži majú takú smolu?
práve v tom to je to, vela chlapov ale aj zien sa citia byt silnými ale nepripustia si to. Maju len svoju pravdu a nikoho na okoli nepocuvaju. Ked partner vola o pomoc a ten druhy povie, vies co, v takychto veciac ti pomahat nebudem!!
Sila =arogancia a k tomu ked sa pridruzi nezdrave sebavedomie,tak katastrofa na svete. su urcite aj vynimky, ze silní chlapi si vedia veci vazit, vedia si vazit aj ludi..a nielen sami seba.
... Dnes 11:44 - a povies mi akou neuprimnostou som komu ublizil ?
Poznam ta ? Odkial si ? Mozno mi to dockvane, lebo nemam ani potuchy.
Trochu??? :D Nikdy nebudes stastny, pretoze si svojou neuprimnostou niekomu velmi ublizil.
... Dnes 09:45 - a co to je skvela zena - ktora, aka ? To je relativne. Pri pri mojom "stasti" na zeny, by to bolo z dazda pod odkvap.
A co som mal tomu obetovat - moje dieta ? Len preto, ze mi trochu povahovo a sexualne nevyhovuje ? Ona neni zly clovek, len je taka svojska. Iste je, ze clovek inak reaguje, ked uz s niekym nieco prezil, ma spolocnu minulost, pritomnost aj buducnost... ako nezainteresovane to hodnotit, ze keby vedel to co vie, rozhodol by sa v minulosti mozno inak.
V dnešnej dobe si veľa ľudí o sebe myslí, aký sú dominantný, silný ... pritom sú skôr egocentrický s obrovským egom rotujúcim stále okolo nich. Nie sila, ale sebeckosť.
-Biela Kobra, nič sa nestalo.
-Filip TT, žiaľ túto techniku neovládam, ale aj keď nemáme povalu, tak tam ma dostal ten môj, do tých "vyšín". Už pri prvom stretnutí mi vyznal lásku, sľuboval manželstvo a aj napriek tomu, že som sa v živote toľko nenasmiala ako na tých jeho "průpovídkach", neustále ho odháňala od seba, dosiahol, čo chcel, sme spolu 40 rokov. Pred 21-mi rokmi mi daroval knihu od Uschi Fellner : "Ženy na úrovni", skvelá to kniha pre ženy. Také ženy obdivujem, tie techniky neovládam, mám inú povahu, iné priority,...Teba som len dobre odhadla!? Vybral si dobrú citáciu z knihy, je to tiež jedna z odpovedí na danú otázku, ale tých odpovedí je oveľa viac, niektoré sa tu už nachádzajú. Keď som bola mladá a pekná, tiež ma takéto vzťahy vedeli zasiahnuť a nechápala som ich. Nakoľko som už len pekná a dospelá, pochopila som, že ak tým dvom to tak VYHOVUJE, tak potom MŇA do toho NIČ, je to ich život. Keďže aj dnes to dokáže so mnou zamávať, tak sa takýmto párom vyhýbam. Ale ako Biela Kobra písala, nie je to pravidlom, aj ona má pekný vzťah a ja jej verím. Aj ja mám dobrého muža, nie že by nemohol byť ešte lepší, ale ani ja nie som dokonalá, chýba mi len kúšik k tej dokonalosti, či? Môj tomu hovorí, že som taká dobrá, že v nebi ma nechcú a v pekle sa ma boja, tak si sprav sám obraz, ale aj my sa ešte držíme za ruky. Je kopec dobrých mužov, majú dobré ženy, manželstvá a aj ako starci si dajú pusu, ešte sa držia za ruky. A sú takí, kt. manipulujú a tým druhým to vyhovuje. Tým, kt. však takéto jednanie vadí, majú svoje dôvody pre nás nepochopiteľné, prečo v takých vzťahoch ostávajú. A kľudne za tým môže byť aj možnosť, že si musia skúsiť život aj z tej druhej strany.
Je to možné. Prajem pekný deň :)
Dík Biela Kobra. Možno ho okrášlilo to, že Ťa mal rád, aj keď vedome si o tom nevedela.
Úplne primitívne som si konečne všimla, že je to pekný chlap. Preskočila iskra. To je všetko. Akurát fakt, že som už vedela, že je zároveň aj dobrý, spoľahlivý človek, pomohol k tomu, aby som sa nedržala vzadu a nechala tomu voľný priebeh.
Biela Kobra dík za odpoveď. To boli okolnosti takže vieme AKO sa to stalo, moja otázka bola PREČO? Čo Tebe energickej extrovertnej zaimponovalo na tichom predpokladám introvertnom chalanovi? Čo si zbadala v tom "inom" pohľade?