Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...

Príspevok v téme: Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...
zufalstvosam

Ahojte. Som 19 rocna baba, docasne zijem s otcom v zahranici, byty su tu drahe, mame prenajatu len malu garzonku. Spime na jednej posteli. On vie zaspat za 2 sekundy a vzdy spi ako drevo a velmi chrape, vela nenaspim, tuto noc som nemohla ale spat vobec...Nachytal ma pri tom...Viem, spravila som velku chybu a je mi to luto. Lenze to nie je najhorsia cast na tom. Hanbim sa skor sama pred sebou.

Moj otec mamu bil a podvadzal cely zivot. Nie s jednou, ale chodil a stale chodi po bordeloch a stale vyhladava take znamosti na jednu noc. Stale len vyhukuje ze s mamou nebol lebo s nim nechcela spavat. Kto by aj spaval, ked spaval s dalsimi plno hocijakimi. Sme 3 deti mimochodom, mama mala stastie, ze sa nenakazila.

Pointa je, ze je uchylny, ale ku mne si zatial nikdy nedovolil. Az po vcerajsok. Ked ma nachytal, tak ostal ticho, az kym som neprestala a potom mi povedal, ze to vsetko pocul a ze ci mam frajera a ze mam sa s nim o tom bavit, ze ci to bolo dobre a ze ci si to viem dobre spravit, lebo zda sa mu, ze nie. Ze sa nemam hanbit, ze to nikomu nepovie a ze to robia vsetci. A pritom sa mi dotykal noh {lezime opacne kvoli tomu ze chrape). Doslo mi az na grc, ale doslova. Povedala som mu nech mi da pokoj. Potom som samozrejme s tym hned prestala, ale stale som sa prehadzovala, lebo som nevedela zaspat. Pocula som ako naschval nezaspava a snazi sa ma sledovat a pocuvat. Po chvili zase ze preco si to stale robim, ze preco sa celu noc robim a pod., zase mi doslo zle, lebo ja som vtedy fakt s tym prestala. Potom som sa robila akoze spim, presla nejaka chvila a ludia, on sa mi naozaj zacal dotykat noh tak uchylne :,( Zacala som nadavat, hresit a hucat a kedze sme tu na spolocnom dome, tak povedal ze nech som ticho, ja jemu zase ze nech sa ma nedotyka a ze za par hod. vstavam. On ze zajtra odide a ze mozem si to tam robit kolko chcem. Nezaspala som vobec. Rano ma viezol do roboty, tam samozrejme celu cestu o tom, ja som mu vobec neodpovedala. V robote som ledva udrzala slzy, po robote som isla sem do takeho parku, len aby som ho nevidela a aby som sa trocha vyvetrala...On isiel nastastie k jednej zo svojich mileniek momentalne.

Nikdy som nebola zufalejsia a sklamanejsia sama zo seba. Nenavidim sa tak moc, tak moc, nechcem byt ako on. Pisem vam to cez slzy, nemam sa komu zdoverit ...Len sa proste citim uplne prazdna a sama, to je dovod preco som aspon v hentom hladala nejake to uspokojenie..Teraz sa citim ako posledna spina a akokeby po znasilneni, i ked k takemu nicomu nedoslo, citim to tak. Cely den som uplne zufala a zda sa mi to cele ako zly sen, z kt. sa chcem konecne zobudit. Nechce platit vyzivne aj ked zaraba vela, to je dovod preco som tu a chcem pomoct mame. Musim sa vykaslat aj na VS a ostat tu pracovat. Ale ja nechcem byt u neho, viem, ze to bude teraz riesit stale. Strasne sa mi hnusi, strasne a takisto aj ja sama sebe. Cely den myslim len na samovrazdu. Moze sa vam to zdat prehnane, ale hnusi sa mi to, co spravil a takisto aj moj hlupy cin. Som zufala a neviem co mam robit :(

Sejla

no podla mna by si mala od neho odist v kazdom pripade. Vzhladom k tomu, aky zivot vedie a ako byva, si sa tam k nemu nemala ani nikdy stahovat, ale radsej si vybavit uplne ine ubytovanie.

zufalstvosam

mona7778: Cez den sa bude akurat mozno tak na to vypytovat a zazerat jak idiot, stale si ma asi predstavovat ako som to robila, lebo je uchyl a v noci...neviem..mam strach, on robieva vzdy len 3 dni...a tieto akurat nerobi, tak moze byt aj nevyspaty..Ale ved ja som nezaspala nielen kvoli tomu co sa stalo, ale aj kvoli tomu, ze som musela byt hore, on by podla mna nemal problem si na mna dovolit v spanku...uplne som isla az k stene, natlacena na kusku, zhnusena som sa ho bala..a potom nadranom na 2 hod. zachrapal, nespala som ani sekundu..a rano hura do roboty, ale zvladla som to..este nie je doma a teraz utekam chytro do mesta a do toho parku aj na cely den...nechcem ho vidiet..ale bojim sa noci..bojim sa ..citim mu to furt v hlase...hovori, ze jako by sa nic nestalo, lenze dookola o tom hovori a furt ze nehnevaj sa, uplne mu to citim v hlase (odvtedy sme sa este nevideli, len si volali) ze na to mysli...a furt o tom chce hovorit..aj vtedy v noci, ze podme sa o tom bavit..idiot uchylny, uz len hlas ma uchylny...ludia nechcem ho stretnut, hnusi sa mi hrozne..a v noci neviem ako..ale len raz by to skusil, tak spravim uplny cirkus a uz som sa pytala kamarata na izbu, ma tam znameho a bolo by to lacnejsie, takze este pockam dneska a ked sa bude stale k tomu vracat a riesit to..a zazerat jak drbo, nebodaj na mna daco skusat tak urcite pojdem prec

mona7778

nebojis sa ze by chcel od teba sex?
ako poviem ti toto je silna kava,
uplne sucitim stebou, skoda ze nemozes kdesi vypadnut od neho inak vlastny tatko a taketo spravanie uchylne

zufalstvosam

mattttam: To sa len tak neda bez financii. A chapem ta, ved rodicov si nevyberame.

bella: Uplnu pravdu mas :)

Azzazel: Ked uz som rozmyslala nad navstivenim nejakej bosorky len kvoli pomste, tak to uz je fakt sila to co robi.

star1997: mas nejaky kontakt mi dat na seba?

dalsi: Nie. Vsetci 3 sme jeho. Lenze on bol bez zodpovednosti a nechcel mat deti, chcel si len uzivat, to je dovod preco mamu vzdy posielal na potrat a kedze nesla, tak jej naschval takto ublizoval. Je to proste netvor. A vsetka spravodlivost a karma pri nom asi zaspala, preto rozmyslam ze to vezmem do vlastnych ruk a spriahnem sa aj s diablom, len aby vedel, ake to je, ked je ti ublizene, lebo on vie len ublizovat.

dalsi

Si si ista, ze je to vobec tvoj biologicky otec ? Ak hovoril o tebe, ako o bastardovi, na ktoreho sa nepojde pozriet ani do nemocnice a obtazoval ta teraz, mozno ho tvoja mama mala dost a tvojim otcom je niekto iny a on sa to dozvedel. To by vysvetlovalo tie poznamky a aj preco si zacal k tebe dovolovat, ak nie si jeho dcera.

Azzazel

Sorry ale to neni otec, to je dobry ko... ako fakt, aj ked nie som baba, ale raz by to niekto skusil, druhy raz uz nie, ukazal by som dotycnemu moju odvratenu stranku... Ty sa nemas za co hanbit, len za to ze hentake hovado je tvojim otcom, nechapem cim si zasluzil zivot...

mattttam

zmen pracu,odstahuj sa od otca ...najdi si nieco lepsie,zijes len raz tak preco by si ho mala trpnut ....ja som sice muz a tiez som mal kdejake problemi z otcom tak som odysiel uz 12 rokov som ho nevidel a je mi dobre tiezsom za hranicami v NL

bella21

zufalstvosam, neodsudzuj sa veľmi. Pochopiť to, čo sa stalo, nám niekedy pomôže dôvod, prečo sa to stalo. To je aj Tvoj prípad. Sama si to napísala - hľadala si útechu, lebo si sa cítila sama a prázdna. Či Ťa pri tom otec videl alebo nie, pravda je, že masturbácia Ti vôbec nepomôže - necítiš sa po nej ani naplnená ani menej osamelejšia. Na chvíľku ponúkne náplasť na bolesť, ale po tej chvíľke sa cítiš ešte horšie. Cítiš sa, akoby si zneužívala samú seba. A niečo na tom pravdy je. Lebo tam hlboko v srdci cítiš, že tieto pocity by si mala prežívať v ovzduší lásky s niekým, koho by si milovala a on Teba, s niekým výnimočným, komu by si sa odovzdala a on Tebe na celý život. Toto by bolo pekné a nezahanbujúce. Tvoja životná láska Ťa určite ešte len čaká.

Neviď tragédiu v tom, že si nevieš predstaviť, že by si s niekým spala. Lebo nie je dobré spať len tak s niekým - ak by si to spravila, len by Ťa zranilo. Ale spať s vlastným manželom, s niekým, koho máš tak rada ako samú seba, ktorému dôveruješ a chceš s ním zostať navždy - to už je jednoduchšia predstava. Lebo medzi tým, kde si teraz a manželstvom je ešte dlhá cesta, na ktorej sa toho veľa udeje a pripraví tvoje srdce na manželský život s milovanou osobou. To hlavné na tom je láska, ktorú si ešte nezažila. Ale toto už je iná kapitola. Vyzeraj svoju lásku s čistým srdcom, vzdaj sa klamnej útechy masturbácie.

bella21

zufalstvosam, myslím, že najlepšie bude, ak sa vrátiš späť k mame. Teraz je Tvoje dobro dôležitejšie ako peniaze a neplatené výživné. Ak sa otec naozaj správa tak, ako sa správa, to, že Ťa videl v takej chúlostivej situácii ho podľa všetkého povzbudilo a dalo mu nádej, že môže na Teba niečo skúšať. Obávam sa, že to bude riešiť i túto noc i ďalšie. Si pre neho príliš blízko, na jednej posteli/v jednej izbe, tomu sa dá len ťažko odolať. Neviem, čoho by bol schopný, ale netreba ho pokúšať. Ktovie, či nemyslel na to celý deň... Aby si potom neľutovala, že si sa hneď nezbalila a neodišla od neho. Preto ak nemáš ku komu ísť v Anglicku, radím Ti kúpiť si cestovný lístok a podľa možnosti ešte zajtra sa vrátiť domov.

Ak budeš dnes spať v garzónke, určite nie na posteli s ním, radšej si usteľ niekde v kúte na zemi. Ale aj tak by bolo najlepšie bolo, keby si mohla stráviť noc mimo, keď nevieš kde, tak hoci ju prebdej na letisku, kde by mali byť ľudia po celú noc a kde to bude hádam bezpečné.

Samovražda nie je riešením. A Anglicko s otcom nie je jedinou možnosťou zarobiť si. Teraz potrebuješ naozaj blízku osobu pre psychickú podporu. Hanba-nehanba, ja by som utekala k mame (a to mám o dosť viac ako Ty). Potrebuješ sa upokojiť a spracovať to, čo sa stalo v bezpečnom prostredí. Tvoj otec sa zachoval naozaj nechutne. Nie si povinná to znášať. Ak by aj on k Tebe prestal mať úctu, Ty ju musíš mať. Priznala si si chybu, odpusť si a choď v živote ďalej. Ale ďaleko od otca. Lebo on nevidí nič zlé na tom, ako sa k Tebe správal a je veľmi pravdepodobné, že v tom bude pokračovať, ak budeš v jeho blízkosti.

Ak nemáš na samostatné ubytovanie, vráť sa domov.

Budem na Teba myslieť a držať Ti palce.