Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...

Príspevok v téme: Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...
zufalstvosam

Ahojte. Som 19 rocna baba, docasne zijem s otcom v zahranici, byty su tu drahe, mame prenajatu len malu garzonku. Spime na jednej posteli. On vie zaspat za 2 sekundy a vzdy spi ako drevo a velmi chrape, vela nenaspim, tuto noc som nemohla ale spat vobec...Nachytal ma pri tom...Viem, spravila som velku chybu a je mi to luto. Lenze to nie je najhorsia cast na tom. Hanbim sa skor sama pred sebou.

Moj otec mamu bil a podvadzal cely zivot. Nie s jednou, ale chodil a stale chodi po bordeloch a stale vyhladava take znamosti na jednu noc. Stale len vyhukuje ze s mamou nebol lebo s nim nechcela spavat. Kto by aj spaval, ked spaval s dalsimi plno hocijakimi. Sme 3 deti mimochodom, mama mala stastie, ze sa nenakazila.

Pointa je, ze je uchylny, ale ku mne si zatial nikdy nedovolil. Az po vcerajsok. Ked ma nachytal, tak ostal ticho, az kym som neprestala a potom mi povedal, ze to vsetko pocul a ze ci mam frajera a ze mam sa s nim o tom bavit, ze ci to bolo dobre a ze ci si to viem dobre spravit, lebo zda sa mu, ze nie. Ze sa nemam hanbit, ze to nikomu nepovie a ze to robia vsetci. A pritom sa mi dotykal noh {lezime opacne kvoli tomu ze chrape). Doslo mi az na grc, ale doslova. Povedala som mu nech mi da pokoj. Potom som samozrejme s tym hned prestala, ale stale som sa prehadzovala, lebo som nevedela zaspat. Pocula som ako naschval nezaspava a snazi sa ma sledovat a pocuvat. Po chvili zase ze preco si to stale robim, ze preco sa celu noc robim a pod., zase mi doslo zle, lebo ja som vtedy fakt s tym prestala. Potom som sa robila akoze spim, presla nejaka chvila a ludia, on sa mi naozaj zacal dotykat noh tak uchylne :,( Zacala som nadavat, hresit a hucat a kedze sme tu na spolocnom dome, tak povedal ze nech som ticho, ja jemu zase ze nech sa ma nedotyka a ze za par hod. vstavam. On ze zajtra odide a ze mozem si to tam robit kolko chcem. Nezaspala som vobec. Rano ma viezol do roboty, tam samozrejme celu cestu o tom, ja som mu vobec neodpovedala. V robote som ledva udrzala slzy, po robote som isla sem do takeho parku, len aby som ho nevidela a aby som sa trocha vyvetrala...On isiel nastastie k jednej zo svojich mileniek momentalne.

Nikdy som nebola zufalejsia a sklamanejsia sama zo seba. Nenavidim sa tak moc, tak moc, nechcem byt ako on. Pisem vam to cez slzy, nemam sa komu zdoverit ...Len sa proste citim uplne prazdna a sama, to je dovod preco som aspon v hentom hladala nejake to uspokojenie..Teraz sa citim ako posledna spina a akokeby po znasilneni, i ked k takemu nicomu nedoslo, citim to tak. Cely den som uplne zufala a zda sa mi to cele ako zly sen, z kt. sa chcem konecne zobudit. Nechce platit vyzivne aj ked zaraba vela, to je dovod preco som tu a chcem pomoct mame. Musim sa vykaslat aj na VS a ostat tu pracovat. Ale ja nechcem byt u neho, viem, ze to bude teraz riesit stale. Strasne sa mi hnusi, strasne a takisto aj ja sama sebe. Cely den myslim len na samovrazdu. Moze sa vam to zdat prehnane, ale hnusi sa mi to, co spravil a takisto aj moj hlupy cin. Som zufala a neviem co mam robit :(

Filip TT

Ahoj sestricka,

napisal som Ti dva prispevky, ktore su teraz neviem preco fuc. Chcel by som Ti pomoct, ako hovori kafe "konkretne". Si este tu?

zufalstvosam

Jarco: Dakujem, za tvoje komenty a reakcie. Mas vo vsetkom pravdu, ale ja jednoducho nedokazem byt k takymto ludom ako tu lola alebo moj otec dobra. Preco by som mala byt? Ked jeden si uziva v ublizovani a druhy posudzuje bez toho, aby ta poznal? Ako ja si nezasluzim Boha, oni si nezasluzia moju dobrotu a ani ju nedostanu. Preto sa snazim byt aj voci Bohu ferova, pretoze On mi dopraje dobro aj ked si ho nezasluzim, pritom ja nerobim to iste pre inych ani pre seba. Preto nie som krestanom a vzdala som sa toho zivota. Aby som si ani ja neuzivala z Jeho dobra, ked ja dobro ludom, kt. si to nezasluzia, nedokazem dat.

zufalstvosam

anonym: A co mam povedat akoze otcovi, bojim sa ta ty uchylak? A preto si idem kupit nafukovacku a spat na zemi? Bojim sa ze ma budes obchytkavat? Ved to by ho este nabudilo.

Lola: Magor si jedine ty, tym ze volas cudzieho cloveka, kt. osud nepoznas, kt. zivot si nikdy nezila, a ani by si ho nezvladla zit, magorom. Prave pre toto si nim ty. Milujem ludi, co posudzuju ako ty a tym ze uz nie som ten dobry krestan, tak im vzdy budem hovorit presne to, co si myslim. Robila som to vo vedomi, ze spi a nie ze je hore a ukaja sa na tom. Kto mi to kazal? Zeby nedostatok penazi moja draha? Zeby to, ze iny zivot ako z ruky do ust, v strachu a vydierani nepoznam? Zeby to, ze tuzim po lepsom zivote a nezavislosti? Si vyslovene krava, ak si myslis, ze som s nim dobrovolne, chcem ho len vyuzit kvoli peniazom na najomne, to je vsetko. A nie moja, nemam milion moznosti, za opatrovatelku platia male peniaze, do Londyna si ist netrufam sama, navyse je tam plno podvodnikov. Nemecky neviem, lebo nemcinarku som mala triednu, kt. mala namiesto nemciny triednicke hodiny a aj tak je nemcina pre mna nesympaticky jazyk a spanielska dedina, takze jedine anglictina. A kto mi zaplati letenku zlatko, ked mozem ist hocikam? Ty? Sama aj tak nechcem ist a kamaratky zo SVK chcu byt na SVK. A co teraz ty mudra?

Zasekava sa ti sanka pocas toho ako jes a hovoris? Praska ti a puka v nej? A co sa tyka tych zubov, ano som povrchna, lebo svet je povrchny, aj ty si urcite povrchna a poriadne, tak sa netvar ze nie. Mam 19 rokov a som dievca, prepac, ze chcem byt zdrava a vyzerat dobre, pacit sa sama sebe. Netrep. Keby sa o to len raz pokusil, tak ho zabijem, to ti slubujem. O jedneho uchylneho bastarda by bolo na svete menej. Aj tie roky v base by za to stali. Ty sa neobtazuj pisanim komentov, ty posudzujuca antiempaticka povrchna zivotom neskusena chudera a cestuj ;) Zrejme ti dosli prachy, ked vysedavas tu a pises nenavistne komenty :) Dakujem za tvoj krasny koment, aha, ja som ti napisala este krajsi, na takych idiotov ako ty nemam slov ;) Zdravi ta tvoja magorka a uchylacka :*

jarco

pre-anonym a Lola-radíte síce dobre,že by mala odísť-utiecť od otca a že má milión iných možností,ale...
Ona momentálne nie je toho schopná!
To je ako keby ste hovorili niekomu vo vezení ak je napr.hladný a smadný,že však si zájdi do mesta,kde máš obchodov kolko chceš a pod.Ale ten človek by najprv musel premôcť dozorcov,a keby takto ušiel tak ho zasa chytia a bude na tom ešte horšie...Potrebuje dostať slobodu legálne-napr. milosť od prezidenta,alebo legálnym súdom-oslobodenie a prepustenie.
Podobne to funguje v duchovnom svete
o ktorom sa tu trochu snažím hovoriť a vysvetliť./ale neviem či sa to darí.../
ja som už 37 rokov z milosti Božej znovuzrodený kresťan a za ten čas ma Boh naučil mnohým veciam ako to funguje v duchovnom svete.
Či chceme či nechceme je tu ešte duchovný svet,ktorý normálne nevidíme,iba keď to chce Boh -stále tu pôsobí ten zlý a má na to množstvo svojich služobníkov-volajú sa zlí alebo nečistí duchovia alebo aj démoni.To sú reálne bytosti,ktoré využívajú výhodu neviditeľnosti.To sú tí vezenskí strážcovia,čo držia ludí v rôznych zajatiach.Ale existuje legálna cesta von-čo sa to snažím naznačiť. Raz som mal taký prípad mladého muža,ktorý nemohol prestať masturbovať atd. bol v podobnom zajatí.Vtedy mi Boh dal vo videní vidieť ako to vzniklo.Jeho otec raz išiel normálne po ulici a v závese za ním bol nečistý duch,ktorého on nevidel-tento ho pokúšal voči žene idúcej pred ním-akonáhle dal súhlas ku hriechu v srdci-vystrel po nej nenápadne ruku,ten zlý dostal právo do toho muža vstúpil.A následne mal právo aj na jeho syna.Po vyznaní hriechu a poprosení Boha o odpustenie,tento hriech Pán Ježiš odpustil,a ten zlý stratil prístupové právo dalej prebývať v tomto človeku a na príkaz musel okamžite muža opustiť a tento bol okamžite oslobodený a je dodnes slobodný-nemusí to už ďalej robiť, jeho zrak a srdce sa vyčistilo a je radostný a slobodný človek.
Ak otec tejto dievčiny je pod týmto útlakom,ona je tiež,a potrebuje odbornú duchovnú pomoc.
To, že toto napísala je znakom,že jej duch je ešte stále živý,nie je ešte otupený hriechom, a túži po slobode
Ona nepotrebuje odsúdenie, ale prísť do spoločenstva znovuzrodených ľudí,ktorí vidia do veci a môžu ju vyviesť z tohoto zajatia. Sú na to konkrétne kroky...A to jej prajem
Lebo na to sa zjavil Syn Boží aby skazil skutky diablove. To sa deje aj dnes. Prajem Všetkým POKOJ Boží
Jarco

Lola033

Táto téma je najskôr vymyslená a keď nie, tak si magor a rovnaká úchyláčka, ako tvoja rodina. Spíš so svojim otcom v jednej posteli, masturbuješ s ním v posteli a necháš sa obchytkávať? Kto ti kázal liezť mu do postele? Máš milión iných možností, ktoré ty odmietaš, lebo chceš byť s ním. Mohla by si ísť robiť opatrovateľku, do Rakúska, Nemecka i Anglicka, opatrovateľky sú žiadané a slušne zarábajú. Mohla by si ísť robiť au pair do akejkoľvek krajiny, síce by si nezarobila veľa, ale naučila by si sa jazyk a bývanie a stravu by si mala zadarmo. Mohla by si ísť pracovať do ktorejkoľvek krajiny napr. do hotela ako chyžná alebo čašníčka, ja som tak robila vo Švajčiarsku, bývanie zadarmo a plat nadpriemerný. Mohla by si milión vecí ale ty nechceš. A to je pre teba tak strašne dôležité mať dokonalý chrup, že sa kvôli tomu necháš pretiahnuť od otca? Nebolo by ti lepšie s nedokonalými zubami ale nebyť sexuálne obťažovaná? No evidentne nie. Prosím ťa, choď si ľahnúť k tvojmu otcovi do postele, zapni vibrátor a neobťažuj tu.

majus1463

fajn,skusim..len tolko,ze ak neutecies od toho slizaka,skoncis zle,ci co cakas?a za druhe,je NENORMALNE dospela zena spat s vlastnym otcom a este perveznym v jednej posteli,zaraza ma ze po tom vsetkom si to spanie nejak neriesila,volila by som hoci aj nafukovacku,spacak na zem,cokolvek len byt co najdalej od neho,ked uz musis byt s nim v miestnosti

jarco

Ahoj

Až teraz som sa dostal k PC a na základe tej diskusie od včera by som
Ti chcel ešte niečo povedať-ak dovolíš...
Som rád že si veriaca a vieš o čo sa jedná.Tým skôr poznáš slovo že Poznáte PRAVDU a pravda vás vyslobodí.
Pravda je, že Boh s Tebou NIKDY nestratí trpezlivosť a stále Ťa miluje.
Ale v tejto diskusii by som Ti mal mnoho čo povedať,ale nie je tu toľko priestoru.Preto som Ťa viedol na ten link duchovného poradenstva,ktoré funguje na Slovensku cca 15 rokov
a má výsledky.Dokonca katolícki kňazi tam doporučujú ísť- je to O.K.
Septembrový termín je ale už obsadený ale bude ešte v novembri.Tak ak by sa Ti to dalo naplánovať-určite neolutuješ.Lebo niekedy je potrebné aby boli použité duchovné dary-ako slovo poznania,slovo prorocké,výklad jazykov apod.- na vyriešenie problémov.Neviem v ktorom si meste v U.K. ale myslím že by si mohla spoznať ten zbor jubilee church London,kde je pastor Peter Prothero.Bol vlani v BA a je to charizmatický zbor-čo práve potrebuješ.
Tak Ťa v tom povzbudzujem-naplánuj si nejaký výlet tým smerom.

Trochu musím tiež reagovať na predposledný príspevok od kafe o 08:29-neviem kto to je, ale ten príspevok je veľmi-veľmi zavádzajúci-plný nepravdivých tvrdení!
1./ to že je človek milý a usmieva sa nie je podobné modlitbe=1.lož
2./že Boh nepotrebuje slová,ale aby sa človek naladil=2.lož
Boh je OTEC a ten potrebuje slová dieťaťa
3./nie je to celkom pravda že Boh koná bez ohľadu na vierovyznanie=3.lož
4./ že si sám človek blokuje B.pomoc strachom,hnevom,neistotou...=4.lož
toto totiž robia tí duchovia čo sa na človeka naviazali...ale po pokání a urobení nejakých krokov musia ísť preč a človek je slobodný-ihneď...
5./že radostní ľudia majú štastné náhody a hladký život=5.lož
6./že aj bez modlitby-len vďaka Tvojmu postoju-smiechu,...si si pritiahla pomoc=6.lož
7./ďakovanie sama seba,že na tom máš podiel=7.lož
8./že už nebudeš potrebovať otca=8.lož
a ten záver voči veriacim je plný pýchy a odsúdenia-slová ako že ste sa tu vyrojili a drísty-sú plné zloby a súdenia a nenávisti...strašné
V príspevkoch od Filipa a chretienne bolo cítiť súcit a prijatie a empatiu.ale táto kafe je hrozná-nedá sa piť!!!
Preto Ťa musím na to upozorniť-nie je jedno od koho si dáš do života hovoriť alebo pomáhať.
Prajem Ti aby Ti Pán Ježiš dal svoj POKOJ a múdrosť aké kroky urobiť.
Nájdi si znovuzrodených kresťanov naplnených D.SV. ktorí robia aj poradenstvo alebo službu oslobodenia.
Hľadaj PRAVDU-neuver kadejakej lži.
Veľmi Ti prajem nájsť tú cestu ktorú má náš Nebeský Ocko len pre Teba.
Zdravím - Jarco

kafe

dievča, to že si k ľuďom milá, usmievaš sa, dokonca smeješ, je niečo podobné ako modlidba a Boh na tieto konkrétne a obyčajné veci aj reaguje. Aj preto si myslím, že sa včera stalo, čo sa stalo (došla sem Sejla) a KONEČNE ti vošiel do života niekto, kto ti môže pomôcť. Boh je veľmi jednoduchý a praktický tiež. Nepotrebuje slová, slová, slová.. potrebuje aby sa človek naladil a dokázal prijímať jeho úplne konkrétnu pomoc (zdôrazňujem, že je to bez ohľadu na vierovyznanie, rovnako pomáha hinduistom, indiánom v pralese, satanistom, politikom, zlým a bezcharakterným ľuďom...:). A to si človek blokuje strachom, hnevom, neistotou, pochybovaním, smútkom, obavami, prílišným zameraním sa na problémy ... Šťastné náhody, či hladký minimálne problémový život majú radostní ľudia, ktorí sa vedia tešiť. To vďaka TVOJMU postoju (aj bez modlidby), smiechu a úsmevu si si k sebe pritiahla kadejakou krivoľakou cestičkou pomoc. Takže nezabudni poďakovať aj sebe, ty máš na tom tiež dosť veľký podiel, že sa snáď niečo pohlo k lepšiemu a otca už skutočne potrebovať nebudeš. Teším sa s tebou.

A všetkým strašne veriacim odkazujem: menej slov o Bohu a viacej činov prosím. Že ste sa tu vyrojili a je vás hodne.. je mi záhadou, prečo máte zrazu toľko drístov TU a kočke čo žije s alkoholikom www.zdravie.sk
akosi nikto konkrétne pomôcť nechce. Tam si nepípnete.

Najčítanejšie články