Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...

Príspevok v téme: Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...
zufalstvosam

Ahojte. Som 19 rocna baba, docasne zijem s otcom v zahranici, byty su tu drahe, mame prenajatu len malu garzonku. Spime na jednej posteli. On vie zaspat za 2 sekundy a vzdy spi ako drevo a velmi chrape, vela nenaspim, tuto noc som nemohla ale spat vobec...Nachytal ma pri tom...Viem, spravila som velku chybu a je mi to luto. Lenze to nie je najhorsia cast na tom. Hanbim sa skor sama pred sebou.

Moj otec mamu bil a podvadzal cely zivot. Nie s jednou, ale chodil a stale chodi po bordeloch a stale vyhladava take znamosti na jednu noc. Stale len vyhukuje ze s mamou nebol lebo s nim nechcela spavat. Kto by aj spaval, ked spaval s dalsimi plno hocijakimi. Sme 3 deti mimochodom, mama mala stastie, ze sa nenakazila.

Pointa je, ze je uchylny, ale ku mne si zatial nikdy nedovolil. Az po vcerajsok. Ked ma nachytal, tak ostal ticho, az kym som neprestala a potom mi povedal, ze to vsetko pocul a ze ci mam frajera a ze mam sa s nim o tom bavit, ze ci to bolo dobre a ze ci si to viem dobre spravit, lebo zda sa mu, ze nie. Ze sa nemam hanbit, ze to nikomu nepovie a ze to robia vsetci. A pritom sa mi dotykal noh {lezime opacne kvoli tomu ze chrape). Doslo mi az na grc, ale doslova. Povedala som mu nech mi da pokoj. Potom som samozrejme s tym hned prestala, ale stale som sa prehadzovala, lebo som nevedela zaspat. Pocula som ako naschval nezaspava a snazi sa ma sledovat a pocuvat. Po chvili zase ze preco si to stale robim, ze preco sa celu noc robim a pod., zase mi doslo zle, lebo ja som vtedy fakt s tym prestala. Potom som sa robila akoze spim, presla nejaka chvila a ludia, on sa mi naozaj zacal dotykat noh tak uchylne :,( Zacala som nadavat, hresit a hucat a kedze sme tu na spolocnom dome, tak povedal ze nech som ticho, ja jemu zase ze nech sa ma nedotyka a ze za par hod. vstavam. On ze zajtra odide a ze mozem si to tam robit kolko chcem. Nezaspala som vobec. Rano ma viezol do roboty, tam samozrejme celu cestu o tom, ja som mu vobec neodpovedala. V robote som ledva udrzala slzy, po robote som isla sem do takeho parku, len aby som ho nevidela a aby som sa trocha vyvetrala...On isiel nastastie k jednej zo svojich mileniek momentalne.

Nikdy som nebola zufalejsia a sklamanejsia sama zo seba. Nenavidim sa tak moc, tak moc, nechcem byt ako on. Pisem vam to cez slzy, nemam sa komu zdoverit ...Len sa proste citim uplne prazdna a sama, to je dovod preco som aspon v hentom hladala nejake to uspokojenie..Teraz sa citim ako posledna spina a akokeby po znasilneni, i ked k takemu nicomu nedoslo, citim to tak. Cely den som uplne zufala a zda sa mi to cele ako zly sen, z kt. sa chcem konecne zobudit. Nechce platit vyzivne aj ked zaraba vela, to je dovod preco som tu a chcem pomoct mame. Musim sa vykaslat aj na VS a ostat tu pracovat. Ale ja nechcem byt u neho, viem, ze to bude teraz riesit stale. Strasne sa mi hnusi, strasne a takisto aj ja sama sebe. Cely den myslim len na samovrazdu. Moze sa vam to zdat prehnane, ale hnusi sa mi to, co spravil a takisto aj moj hlupy cin. Som zufala a neviem co mam robit :(

kafe

cha! :D to kto vie čarovať tak ako ja? :D Ano toto je jedna z kočiek, ktorú som mala na mysli. Dúfam, že sa to už nejako dorysuje samo :) a že do bude nie dobré, ale priam skveléééé :)
Sejla zdar a dík :)

kafe

cha! :D to kto vie čarovať tak ako ja? Ano toto je jedna z kočiek, ktorú som mala na mysli. Dúfam, že sa to už nejako dorysuje samo :) a že do bude nie dobré, ale priam skveléééé :)

Sejla

pocuj, napis mi na mail a mozem ti pomoct najst si v UK trvalu pracu, aj ubytovanie, fakt to nie je nic nemozne, ani nezvladnutelne.

Sejla

pocuj, napis mi na mail a mozem ti pomoct najst si v UK trvalu pracu, aj ubytovanie, fakt to nie je nic nemozne, ani nezvladnutelne.

zufalstvosam

Chapem, je to ako ked niekto zavidi. Sustredi sa na druheho a nie na seba. Lenze ako si ho mam vyhodit z myslienok ked ma permanentne buzeruje, kritizuje alebo podpichuje s hentou vecou? Ved s nim byvam. Uz 3 dni mam mimochodom zle sny neviem ci to nejak suvisi. V robote sa snazim vydat zo seba to najlepsie, k ludom som mila a vzdy sa usmievam, to uz mam zvyk zo strednej, stale sa usmievat, lebo tak ako keby som maskovala vsetko to zle. POpritom sa viem smiat aj docela uprimne, lebo som rada, ze nie som s nim a ze nesedim len tak doma. A taktiez ze vidim inych ludi. Vzdy si najdem dovod. Niektori mi mozno aj zavidia tu dobru naladu, pritom keby len vedeli co vsetko je za tym, nemenili by.

kafe

nejaké kočky z GB boli aj na tomto fóre, ale už dlhšie som ich tu nevidela. A či by ti chceli pomôcť netuším. Ale VIEM, že "náhoda" je blbec a VIEM, že to vôbec neni náhoda.
Teší ma, že aj ty VIEŠ :) že sa raz budeš mať dobre - TOTO drž v tej svojej gebeni (nie fotra) a opakuj si to ako verklík - viem, že napredujem, viem aké to je keď mi bude dobre, budem sa cítiť bezpečne a slobodne a hodnotne a krásne a šťastne a bude to voňať...

kafe

A spojenie "vyžívam sa v tom" nevystihuje to čo chcem povedať. Fixuješ sa na otca, proste prehliadaš iné možnosti, partie, priateľstvá, náhody, či osudné šťastie (na skvelú prácu napr.) lebo si stále všímaš a rozoberáš len svojho hnusného, slizkého otca a že musíš pri ňom bývať lebo inak sa nedá. Naser sa poriadne, kľudne aj na mňa ak som ti dvihla žlčník a na plnú hubu si povedz DÁ SA TO! Neviem síce ešte presne ako, ale nejako to zvládnem! Lebo to chcem zvládnuť. Lebo to iní zvládli - kripli, drogovo závislí, podviživení chudáci.. dokážem to aj JA!
Prestaň rozoberať otca a venovať VŠETKU SVOJU POZORNOSŤ JEMU! Venuj sa sebe, venuj pozornosť tomu, že na každý problém existuje riešenie. NEJAK TO VYRIEŠIŠ. Možno v spánku, možno náhodou a možno v správny čas ti skríži cestu niekto kto ti helfne... Tým, že rozoberáš otca škodíš len sebe, lebo vtedy NEVIDÍŠ a nemáš šancu zažiť 10-tky "náhod", ktoré ti mohli pomôcť odísť od neho. Fixuj svoju pozornosť na to, že sa to dá, na riešenie, na to že to prelomíš a bude sa ti dariť presne tak ako potrebuješ aby sa ti darilo... neviem.. rozumieš zhruba kam mierim?

zufalstvosam

Filip: Dakujem za reakciu. Ano, viem. Ale vies, ja tie peniaze potrebujem. A co sa tyka citoveho zranenia..tak na to uz neviem ci nie je neskoro...neviem ci budem schopna s niekym byt...necham sa prekvapit..

zufalstvosam

To by bolo mozne len vtedy ak by som sa tu vydala za niekoho, kto by mi poradil s vecami co potrebujem a vzdy stal pri mne. Aj keby prisiel nejaky takyto 'princ na bielom koni' tak neviem ci som schopna manzelstva resp. partnerstva. A otec je tu uz 10 rokov, takze sa tu vyzna.

Viem, ze je to hnusne, ze som tu, len lebo ho potrebujem, ale on ma ma zase na varenie a upratovanie. Takze je to take obojstranne. Ver ze ked sa raz budem mat dobre a budem nezavisla, v co pevne verim, tak sa mu uz NIKDY ani len neozvem. Zrusim s nim vsetky kontakty a nepridem mu ani na pohreb, s jeho celou rodinou a s nim nechcem nic mat. Hanbim sa za to, ze im musim byt rodinou.