Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...

Príspevok v téme: Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...
zufalstvosam

Ahojte. Som 19 rocna baba, docasne zijem s otcom v zahranici, byty su tu drahe, mame prenajatu len malu garzonku. Spime na jednej posteli. On vie zaspat za 2 sekundy a vzdy spi ako drevo a velmi chrape, vela nenaspim, tuto noc som nemohla ale spat vobec...Nachytal ma pri tom...Viem, spravila som velku chybu a je mi to luto. Lenze to nie je najhorsia cast na tom. Hanbim sa skor sama pred sebou.

Moj otec mamu bil a podvadzal cely zivot. Nie s jednou, ale chodil a stale chodi po bordeloch a stale vyhladava take znamosti na jednu noc. Stale len vyhukuje ze s mamou nebol lebo s nim nechcela spavat. Kto by aj spaval, ked spaval s dalsimi plno hocijakimi. Sme 3 deti mimochodom, mama mala stastie, ze sa nenakazila.

Pointa je, ze je uchylny, ale ku mne si zatial nikdy nedovolil. Az po vcerajsok. Ked ma nachytal, tak ostal ticho, az kym som neprestala a potom mi povedal, ze to vsetko pocul a ze ci mam frajera a ze mam sa s nim o tom bavit, ze ci to bolo dobre a ze ci si to viem dobre spravit, lebo zda sa mu, ze nie. Ze sa nemam hanbit, ze to nikomu nepovie a ze to robia vsetci. A pritom sa mi dotykal noh {lezime opacne kvoli tomu ze chrape). Doslo mi az na grc, ale doslova. Povedala som mu nech mi da pokoj. Potom som samozrejme s tym hned prestala, ale stale som sa prehadzovala, lebo som nevedela zaspat. Pocula som ako naschval nezaspava a snazi sa ma sledovat a pocuvat. Po chvili zase ze preco si to stale robim, ze preco sa celu noc robim a pod., zase mi doslo zle, lebo ja som vtedy fakt s tym prestala. Potom som sa robila akoze spim, presla nejaka chvila a ludia, on sa mi naozaj zacal dotykat noh tak uchylne :,( Zacala som nadavat, hresit a hucat a kedze sme tu na spolocnom dome, tak povedal ze nech som ticho, ja jemu zase ze nech sa ma nedotyka a ze za par hod. vstavam. On ze zajtra odide a ze mozem si to tam robit kolko chcem. Nezaspala som vobec. Rano ma viezol do roboty, tam samozrejme celu cestu o tom, ja som mu vobec neodpovedala. V robote som ledva udrzala slzy, po robote som isla sem do takeho parku, len aby som ho nevidela a aby som sa trocha vyvetrala...On isiel nastastie k jednej zo svojich mileniek momentalne.

Nikdy som nebola zufalejsia a sklamanejsia sama zo seba. Nenavidim sa tak moc, tak moc, nechcem byt ako on. Pisem vam to cez slzy, nemam sa komu zdoverit ...Len sa proste citim uplne prazdna a sama, to je dovod preco som aspon v hentom hladala nejake to uspokojenie..Teraz sa citim ako posledna spina a akokeby po znasilneni, i ked k takemu nicomu nedoslo, citim to tak. Cely den som uplne zufala a zda sa mi to cele ako zly sen, z kt. sa chcem konecne zobudit. Nechce platit vyzivne aj ked zaraba vela, to je dovod preco som tu a chcem pomoct mame. Musim sa vykaslat aj na VS a ostat tu pracovat. Ale ja nechcem byt u neho, viem, ze to bude teraz riesit stale. Strasne sa mi hnusi, strasne a takisto aj ja sama sebe. Cely den myslim len na samovrazdu. Moze sa vam to zdat prehnane, ale hnusi sa mi to, co spravil a takisto aj moj hlupy cin. Som zufala a neviem co mam robit :(

chretienne

Ak sa dá, to, čo si podnikla proti otcovi odvolaj.

Ako už ti niektorí radili, oddeľ sa od otca. O to viac, ak ti permanentne spôsobuje zlé pocity. Ak s ním v tomto duševnom rozpoložení zostávaš, vystavuješ sa pokušeniu k hriechu zloprajnosti a ktoviečoho ďalšieho. Nič nie je dôležitejšie ako dobro tvojej duše, finančné záležitosti musia ísť bokom. Určite poznáš Ježišove slová: čo osoží človeku, keby aj celý svet získal, ale svojej duši by uškodil? Lebo za čo vymení svoju dušu?

V prítomnosti otca zostávaš stále v temnote, lebo ju máš na očiach. Ak chceš poraziť temnotu, musíš do svetla. Preto je lepšie byť pri Bohu a uskromniť sa, ako bez Boha s peniazmi. S Bohom je lepší jeden deň ako iných tisíce...

Modliť sa znamená rozprávať sa s Bohom. Aj vlastnými slovami. Stačí povedať, ako sa biedne cítiš, ako ťa trápia výčitky svedomia a že nemáš odvahu vrátiť sa. Na začiatok postačí, ak túto jednu vetu povieš každý deň. Ježiš je neustále pri tebe. Ak sa s Ním nerozprávaš, je smutný, ale neodchádza, je vždy prítomný. Sleduje tvoje kroky, ale ponecháva ti slobodu. Každé jedno vľúdne slovo k Nemu ho veľmi poteší. Odkiaľ to viem? Sám to povedal v knihe On a ja od Gabriely Bossis. Je to nádherné čítanie, odporúčam ti.

Filip TT

Si veľmi vyspelá na svoj vek. Prakticky aj duchovne. A slušne rýchlo píšeš na klávesnici. :) Poznám jednu rodinu s ôsmimi deťmi. Žili vo veľkej chudobe, otec týral mamu aj deti, žili tak dlhé roky, nakoniec to riešila polícia a zavreli ho do psychiatrickeho ústavu. Ale z tých detí vyrástli veľmi šikovní a spoločenskí ľudia. Ich mama ich viedla v dôvere v Boha a vďaka tomu to obdobie prežili bez ujmy na duši. Drž sa Ho aj Ty prosím....

Dobrú noc sestrička, budem sem chodiť pozerať, či tu nie si....

zufalstvosam

chretienne: Dakujem aj za tvoj pekny a hlavne pravdivy prispevok. Je pre mna tazke sa k Nemu vratit s5. Nemodlim sa, lebo nemam na to silu alebo skor odvahu? Neviem, proste nedokazem k Nemu vyslovit nic. A spovedi sa fakt bojim. Tu v Anglicku ani nechodim do kostola. Len cez net obcas vypocujem omsu z archivu, lebo aj som tu bola v takom jednom kostole, ale to su spojene rozne denominanie, sice to bola vraj katolicka omsa, ale pozostavala len z citania z Biblie a prijimania, ziadna kazen...Neklakali si tam vobec a prijimanie rozdavali aj take zeny a samozrejme len na ruku ..No a na konci knaz rychlo vybehol von, aby mohol podat kazdemu ruku...Preto som radsej presla na to pozeranie nasich omsi na nete..Proste som z toho nemala dobry pocit..A u bosorky som nebola, ale spravila som nieco zle v mene pomsty, aj tak samozrejme otcovi sa nic neprihodilo, na neho tusim ani diabol nema. Ja viem, ze Boh mi chce dobre, ako kazdy skutocny rodic. Ale ja byvam s niekym, kto mi tie zle pocity permanentne sposobuje, tak ako mam byt dobra a veriaca a modliaca sa? Nechcem byt nazvana pokrytec, cim by som aj bola.

zufalstvosam

Filip: Uz by si mal ist spat, na SVK je uz fakt neskoro. Neviem ci toto je spravny cas na modlitbu. Ale dakujem naozaj, mne uz asi nic ine nepomoze. Veru, Boh je nevyspytatelny v tomto. I ked ja som fakt na ceste do pekla a zradzam, s tou myslienkou sa kazdy den prebudzam. Zijem s tym. Cakam uz len co sa stane a kedy Bohu prejde so mnou trpezlivost. Alebo kedy sa stane nejaky zazrak co ma vyslobodi z tohto stavu..Nemam to ani komu povedat, na spoved nechodim a ked by som najblizsie sla, tak by som si musela zajednat nejaku sukromnu, lebo by to bolo na dlho..

chretienne

A to si naozaj myslíš, že keď si zradila, že už niet cesty späť? Stačí tak málo, priznať a vyznať Bohu, že si spravila chybu, oľutovať a vrátiť sa späť do božieho náručia.

Ak chceš odčiniť všetky tie každodenné zrady, vráť sa k Ježišovi a urobíš mu takú radosť, že na to všetko predtým zabudne. Naozaj, On má záľubu v odpúšťaní.

Hovoríš, že si sa spriahla so zlom. Hádam si len nebola za tou bosorkou. Oľutuj to, zriekni sa toho hriechu aj zlého ducha a modli sa za otca. Každým kontaktom s vešticami a okultizmom otváraš cestu zlému duchu do tvojho života. A ten si za svoje "služby" raz bude pýtať od teba vyúčtovanie v podobe tvojej duše. Je to veľmi zlý biznis - pre teba, pre diabla výhodný.

Ty nemáš právo súdiť a trestať otca, to má len Boh, tvoj otec je božie stvorenie a nie tvoje. Navyše, zlo zlom neodstrániš, len ho znásobíš. Pomsta zatemňuje myseľ a srdce. Žiješ v bolesti, temnote, hneve a pomstychtivosti. Ježiš ťa chce od toho všetkého oslobodiť a naplniť ti srdce pokojom, odpočinkom, láskou a odpustením. Vždy máš na výber. Každú jednu minútu života sa rozhoduješ: dobro alebo zlo. Ak si sa 100-krát predtým rozhodla pre zlo, neznamená to, že si tým viazaná až do smrti. Pretni reťaz zlých rozhodnutí a otoč kormidlo svojej loďky k Bohu. Čaká ťa a vyzerá ako otec z podobenstva o márnotratnom synovi. A keď ťa tam v diaľke uvidí, sám sa rozbehne k tebe...

Filip TT

Zažila si Ježiša? Ta nemá každý. Vedel som že hľadá takých, ako Ty.
Ježiša si nikto nevie zaslúžiť. Prichádza nezaslúžene ku každému. A toho, kto ho 3 krát zradil za jeden večer, tak toho poveril vedením - to je Ježiš. Čím väčší zradca sa k Nemu vráti späť, tým väčšia oslava. Dnes sa budem za Teba modliť.

zufalstvosam

Filip: Ano, to uz mam :) Ale popritom je tu este jedna vec co ma bude stat cca 600-700 eur. Nechcem vsak o tom hovorit. Na SVK byvam na dedine, kde kazdy kazdeho pozna, kedze vedia, ze su nasi rozvedeni a aj to o otcovi, vies si predstavit ake su tam klebety a ze ako sa tu citim super, ze ma nikto neriesi a nikto nezazera. Tam by som urcite do ziadneho spolocenstva nesla. A keby niekam inam, tak by som sa musela prestahovat, kupit si niekde byt, kde je take spolocenstvo, naco treba zasa financie. A potom, keby som zila na SVK, tak neviem kam by som len s gymplom sla do nejakej prace. Lenze ja som Ho uz raz nasla, uz som Ho zazila a napriek tomu som sa vydala na inu cestu.Zradila som Ho. Kazdy den mi dava znovu sancu, kazdy den Ho zradzam znova. Len jednoducho nedokazem sa venovat aj Jemu ked sa venujem svetskym zalezitostiam, snom, ambiciam, praci. Lenze toto je to, co musim robit. Aj viem, ze by mi pomohol a bola by som stastna, ale ja si to sama sebe nechcem dopriat za to, ze som Ho zradila a stale vlastne to robim. Proste si Ho nezasluzim. Mal dat tento zivot a vieru niekomu lepsiemu a schopnejsiemu.