Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...

Príspevok v téme: Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...
zufalstvosam

Ahojte. Som 19 rocna baba, docasne zijem s otcom v zahranici, byty su tu drahe, mame prenajatu len malu garzonku. Spime na jednej posteli. On vie zaspat za 2 sekundy a vzdy spi ako drevo a velmi chrape, vela nenaspim, tuto noc som nemohla ale spat vobec...Nachytal ma pri tom...Viem, spravila som velku chybu a je mi to luto. Lenze to nie je najhorsia cast na tom. Hanbim sa skor sama pred sebou.

Moj otec mamu bil a podvadzal cely zivot. Nie s jednou, ale chodil a stale chodi po bordeloch a stale vyhladava take znamosti na jednu noc. Stale len vyhukuje ze s mamou nebol lebo s nim nechcela spavat. Kto by aj spaval, ked spaval s dalsimi plno hocijakimi. Sme 3 deti mimochodom, mama mala stastie, ze sa nenakazila.

Pointa je, ze je uchylny, ale ku mne si zatial nikdy nedovolil. Az po vcerajsok. Ked ma nachytal, tak ostal ticho, az kym som neprestala a potom mi povedal, ze to vsetko pocul a ze ci mam frajera a ze mam sa s nim o tom bavit, ze ci to bolo dobre a ze ci si to viem dobre spravit, lebo zda sa mu, ze nie. Ze sa nemam hanbit, ze to nikomu nepovie a ze to robia vsetci. A pritom sa mi dotykal noh {lezime opacne kvoli tomu ze chrape). Doslo mi az na grc, ale doslova. Povedala som mu nech mi da pokoj. Potom som samozrejme s tym hned prestala, ale stale som sa prehadzovala, lebo som nevedela zaspat. Pocula som ako naschval nezaspava a snazi sa ma sledovat a pocuvat. Po chvili zase ze preco si to stale robim, ze preco sa celu noc robim a pod., zase mi doslo zle, lebo ja som vtedy fakt s tym prestala. Potom som sa robila akoze spim, presla nejaka chvila a ludia, on sa mi naozaj zacal dotykat noh tak uchylne :,( Zacala som nadavat, hresit a hucat a kedze sme tu na spolocnom dome, tak povedal ze nech som ticho, ja jemu zase ze nech sa ma nedotyka a ze za par hod. vstavam. On ze zajtra odide a ze mozem si to tam robit kolko chcem. Nezaspala som vobec. Rano ma viezol do roboty, tam samozrejme celu cestu o tom, ja som mu vobec neodpovedala. V robote som ledva udrzala slzy, po robote som isla sem do takeho parku, len aby som ho nevidela a aby som sa trocha vyvetrala...On isiel nastastie k jednej zo svojich mileniek momentalne.

Nikdy som nebola zufalejsia a sklamanejsia sama zo seba. Nenavidim sa tak moc, tak moc, nechcem byt ako on. Pisem vam to cez slzy, nemam sa komu zdoverit ...Len sa proste citim uplne prazdna a sama, to je dovod preco som aspon v hentom hladala nejake to uspokojenie..Teraz sa citim ako posledna spina a akokeby po znasilneni, i ked k takemu nicomu nedoslo, citim to tak. Cely den som uplne zufala a zda sa mi to cele ako zly sen, z kt. sa chcem konecne zobudit. Nechce platit vyzivne aj ked zaraba vela, to je dovod preco som tu a chcem pomoct mame. Musim sa vykaslat aj na VS a ostat tu pracovat. Ale ja nechcem byt u neho, viem, ze to bude teraz riesit stale. Strasne sa mi hnusi, strasne a takisto aj ja sama sebe. Cely den myslim len na samovrazdu. Moze sa vam to zdat prehnane, ale hnusi sa mi to, co spravil a takisto aj moj hlupy cin. Som zufala a neviem co mam robit :(

Filip TT

Fixny stoji cca 500E. Mas?

Ak si veriaca, tak si dostala dobru radu: najdi miestne spolocenstvo krestanov. Najdes tam ludi co ta prijmu, budu sa k tebe chovat s laskou, najdes znovu vztah k Jezisovi. Jezis nehlada dokonalych, hlada takych ako Ty alebo ja.

zufalstvosam

Sejla, dakujem, uz som ti poslala mail. Inak nemusis uz teraz pisat, je vela hodin, na SVK este o 1 hod. viac, takze teraz sa tym netrap. Ako sa vravi: rano mudrejsie vecera. A aj tebe dakujem kafe

zufalstvosam

Filip: Ano, fixny.

Jarco: Kebyze som ateistka tak to neberiem do uvahy. Problem je, ze som obratena a znovu odpadnuta krestanka. Hnev samej na seba sposobil, ze si hovorim uz len veriaca, kedze nic viac nie som a nemam pravo byt. Mala som moznost presvedcit sa o existencii Boha aj diabla, verim. Verim Bibli, pre mna je to cista pravda. Dostala som dar viery, viem o pravde aj o cistej laske, ale zradila a odignorovala som ju v prospech svojich ambicii, snov a pomsty alebo skor nezavislosti na otcovi. Dokonca som sa uz aj spriahla so zlom, ale nepoviem ako. Stale s vedomim, ze zradzam a ze viem co je dobre a co zle. Svoju vieru som si nezasluzila. Lenze aj tak si pridem uz len ako strateny pripad co sa tyka tohto duchovna.

Sejla

zufalstvosam a tu to nechodi ako na slovensku, znamosti netreba mat, aj ja som si tu pocinala sama, nikto mi nepomahal. Mas moznosti, o ktorych netusis, len musis si trochu otvorit mysel.

Jarco

Ahoj

Tvoja situácia nie je jednoduchá ale má len jedno naozajstné riešenie.Duchovné.
Viem o čom hovorím-som 58 ročný muž a mám aj dcéru a 3 synov.Nepomôže Ti súdiť otca,ale riešiť seba-potrebuješ spoznať, že si tiež stvorenie Božie-verím že NÁDHERNÉ...Ale HO ešte osobne nepoznáš a nepoznáš ani moc Božiu očisťujúcu a
oslobodzujúcu.Potrebuješ si nájsť spoločenstvo znovuzrodených kresťanov-nejaký zbor -zrejme si v Anglicku? oni ti to vysvetlia-najprv treba prijať Pána Ježiša za osobného spasiteľa-stať sa Božím dieťaťom a potom je možné prísť už ako dieťa Božie,očistené a oslobodené k nášmu nebeskému Otcovi a požiadať ho o pomoc s Tvojím telesným otcom.Ja si myslím že je pod útlakom sexuálnych duchov-a týchto treba poslať preč.Ale to bude jeho vecou.Ty potrebuješ vojsť do osobného vzťahu s Bohom cez jeho Syna.Ježiš povedal že je mu daná KAŽDÁ MOC na nebi aj na zemi.Pre neho nie je problem ani zmeniť tvojho otca, ale v prvom rade chce mať úzky vzťah s Tebou.NEodsudzuje Ťa ale neskutočne miluje.
Ja pracujem trochu v duchovnom poradenstve tak viem ako to v duchovnom svete funguje.
Keby si bola na Slovensku poradil by som Ti prísť na praktické poradenstvo
volá sa to nováDNA-v Královej Lehote
nájdeš si to na www.novadna.sk
V Anglicku to nepoznám,ale bol na Slovensku jeden pastor a volal sa Peter Prothero-skús vyhladať príp. jeho zbor- jubileechurch...London
Zatiaľ Ti prajem Boží pokoj.
Ale porozmýšlaj aj o samostatnom ubytovaní...
Jarco

zufalstvosam

Sejla: A aky mas mail? Nepovedala som, ze je to nemozne. Ale ja zatial robim len cez agenturu. Viem, ze treba aj tu mat znamosti.

zufalstvosam

Filip to neviem..Netusim kolko stoji vsetko to co chcem. Teda neviem to presne. Viem napr. ze pri strojceku na zuby su ceny rozne a na kazdej kontrole si vybere tiez nejaku ciastku. Potom viem, ze mam poruchu celustno-spankoveho klbu, ale netusim co mi na to povie zubarka a celustny a aku liecbu mi nasadia, pripadne co mi s tym spravia. Teraz pojdem na SVK s velkym strachom, ze co mi zubarka na to povie. Specialne po tom, ked uz o tom viem davno, len som nemala peniaze, preto som jej to nemohla povedat.

kafe..ja som o tom presvedcena..raz to bude a chcem aby to bolo co najskor, preto si chcem co najviac nasetrit..a najst si tu dobru pracu...chcem mat proste pocit, ze ho vobec nepotrebujem..pocit ze som od toho slizkeho netvora zavisla mi saje krv