S priatelom sme 3,5roka spolu. Pred tyzdnom sme sa vratili z dovolenky kde bolo super. Mame vela spolocnych kamaratov, doteraz to fungovalo super. Tento vikend som bola na chalupe s mamou a bratom, frajer ostal doma. Aj v piatok aj v sobotu bol do rána vonku s kamosmi. Aj mi pisal ked bol vonku ze ma lubi. Ja som v nedelu dostala nejaky rapel a vykricala som mu, ze sa furt iba flaka, ze nesetri peniaze ako mi sluboval na dovolenke. proste uplne inu formu som mala zvolit, strasne som na neho kricala, potom uz za vsetko. Zlozil mi telefon a odvtedy ma ignoruje. to bolo v nedelu. Uz som sa mu x krat ospravedlnila cez sms, co mi je vazne a uprimne luto, ze som ho takto atakovala. Vcera mi iba napisal, ze som mu maximalne dvihla nervy, ze ten telefonat pocul jeho kamarat a hanbil sa za mna ako pes, ze ho mam nechat tak, ze on ked tak sa mi ozve ked bude on chciet. Ja som mu na to napisala, ze nech mi teda uprimne povie, ci mam cakat rozchod, alebo co, nech viem na com teda som, lebo tato situacia je uz pre mna neunosna. Zablokoval si moje hovory, aj na Whats app blokovanie. Tak teraz neviem absolutne nic. Na com som a to je najhorsie. uz zacinam mat pocit, ze niekoho ma a som zufala. Ako chapem urobila som chybu, ale zase takto ma nechat trapit? je to normalne? obavam sa najhorsieho. neviem co robit. pisat mu uz nechcem a zase tyzden cakat v tomto rozpolozeni je horor. schudla som uz 3kila od nedele co nic nejem :(
Ignoruje ma, dokedy...
môže to byť všelibársjako. ty sa hlavne prestaň pred ním ponižovať lebo takéto správanie nemá rád nikto. maj svoju hrdosť baba. nepíš mu už, nechaj ho tak. čo ak ťa naozaj podviedol ? a ty sa mu takto opsravedlňuješ. ak mu na tebe záleží on sa ozve. a chudnúť ? čo ti šibe ? kvôli nikomu na svete sa netráp tak aby si si ničila zdravie. možno snád kvôli svojmu dieťatu ak nejake v budúcnosti budeš mať. vtedy sa ťažšie milujúci rodič prekonáva. inak nestojí nikto na tom svete aby si si kvoli nemu ničila zdravie. možno ti to už aj rodičia povedali tak ti to opakujem.
jej, pardon za spam
ale preco by mal hned niekoho mat?..teda pokial mas nejaky bytostny pocit alebo by si uz predtym spozorovala cudne spravanie, ok, beriem, ale toto mi nepride na neveru o.O
proste si ho nastvala, doboz ked to pocul jeho kamarat, juj, to je pre chlapa porazka uplna :D
na druhej strane si zeny zle vysvetluju muzove spravanie a zasa naopak..trucuje, lebo kazdy chalan trucuje (male velke deti)
neviem nakolko vazne to mate, ale chapem ze ta to trapi..
dokedy to takto bude je len na nom..
v prvom rade, lienocka, prestan s tymi ospravedlnujucimi spravami, uplne, lebo takto si nepomahas, prave naopak, urobila si az az a ver mi, ze jemu trkne, ked sa mu prestanes ozyvat..a potom, zacni jest..ja som v podobnej situacii schudla 6 kil a uvedomila som si neskor, ze mi to za to vobec nestalo..
drz sa :)
ale preco by mal hned niekoho mat?..teda pokial mas nejaky bytostny pocit alebo by si uz predtym spozorovala cudne spravanie, ok, beriem, ale toto mi nepride na neveru o.O
proste si ho nastvala, doboz ked to pocul jeho kamarat, juj, to je pre chlapa porazka uplna :D
na druhej strane si zeny zle vysvetluju muzove spravanie a zasa naopak..trucuje, lebo kazdy chalan trucuje (male velke deti)
neviem nakolko vazne to mate, ale chapem ze ta to trapi..
dokedy to takto bude je len na nom..
v prvom rade, lienocka, prestan s tymi ospravedlnujucimi spravami, uplne, lebo takto si nepomahas, prave naopak, urobila si az az a ver mi, ze jemu trkne, ked sa mu prestanes ozyvat..a potom, zacni jest..ja som v podobnej situacii schudla 6 kil a uvedomila som si neskor, ze mi to za to vobec nestalo..
drz sa :)
toto je uz ale nejako dlho. x sms som mu napisala ako mi je to luto, ze ma tymto velmi nici, ze nech mi napise rovno co sa deje. Proste ak niekoho ma, ja sa s tym zmierim ale chcem to vediet a mozme sa rozist. a nic.
imho len trucuje.... pochybujem ze by sa kvoli jednemu cirkusu s tebou rozisiel...
on somnou chodieval na chatu. ale teraz som sla s mamou a bratom, tak jemu som povedala, ze nech radsej ostane doma.
jasne ze niekoho ma
uz je len divne ze nesiel na tu chatu stebou ale bavit sa boh vie kde