S priatelom sme 3,5roka spolu. Pred tyzdnom sme sa vratili z dovolenky kde bolo super. Mame vela spolocnych kamaratov, doteraz to fungovalo super. Tento vikend som bola na chalupe s mamou a bratom, frajer ostal doma. Aj v piatok aj v sobotu bol do rána vonku s kamosmi. Aj mi pisal ked bol vonku ze ma lubi. Ja som v nedelu dostala nejaky rapel a vykricala som mu, ze sa furt iba flaka, ze nesetri peniaze ako mi sluboval na dovolenke. proste uplne inu formu som mala zvolit, strasne som na neho kricala, potom uz za vsetko. Zlozil mi telefon a odvtedy ma ignoruje. to bolo v nedelu. Uz som sa mu x krat ospravedlnila cez sms, co mi je vazne a uprimne luto, ze som ho takto atakovala. Vcera mi iba napisal, ze som mu maximalne dvihla nervy, ze ten telefonat pocul jeho kamarat a hanbil sa za mna ako pes, ze ho mam nechat tak, ze on ked tak sa mi ozve ked bude on chciet. Ja som mu na to napisala, ze nech mi teda uprimne povie, ci mam cakat rozchod, alebo co, nech viem na com teda som, lebo tato situacia je uz pre mna neunosna. Zablokoval si moje hovory, aj na Whats app blokovanie. Tak teraz neviem absolutne nic. Na com som a to je najhorsie. uz zacinam mat pocit, ze niekoho ma a som zufala. Ako chapem urobila som chybu, ale zase takto ma nechat trapit? je to normalne? obavam sa najhorsieho. neviem co robit. pisat mu uz nechcem a zase tyzden cakat v tomto rozpolozeni je horor. schudla som uz 3kila od nedele co nic nejem :(
Ignoruje ma, dokedy...
Tak vcera o 23:15 mi napisal uplne bez kontextu spravu
" neboj sa nic Lenocka :)"
akoze nechapem uplna psychopatia. Viete uz som na tom nastastie tak, ze mi to zacina byt aj uz jedno. Citim sa lepsie, uz aj spavam v noci. Ja som sa ho jasne opytala, nech mi povie co teda dalej. mame dost veci rozriesenych od neho vela zavisy iných ludi. Mame ist na splav buduci vikend, potrebujeme vediet pocet ludi, lodi a podobne.
A co sa tyka tohto celého. pred tym som nemala z neho ziaden zly pocit, dokonca ani po vikende v nedelu ked do môjho vystupu bolo vsetko ok. tak neviem, mozno niekoho spoznal uz teraz. ale bolo by aspon fer mi to povedat, nech mozem zit vlastny zivot.
Lienocka08 - ty mi s tym tvojim pribehom dost pripominas jednu /uz byvalu/ kamosku, ktora mala podobneho frajera a denno-denne si nad zachodovou misou vlasy trhala, co bola tak tazko narusena, ze mala taketo sebaposkodzovanie a nie a nie vyhladat odbornu pomoc. O vselijakych ludoch, co boli u psychosov iba ako simulanti, aby mohli dostavat invalidny, ci pre ine simulantske dovody /oddychnut si od rodicov, ked penazi na drahy vylet niet, zahrat sa v Rakusku na sibnutu opatrovatelku, aby sa nemuselo zdieracskej agenture platit.../ vyhlasovala, ze su totalne j. ....nuti a pritom vedela, ze su normalni a este maju aj v hlave o koliesko viac, ze si vedeli takto pekne zariadit veci a ona sama o sebe vyhlasovala, ze je normalna a furt riesila somariny, ze preco jej frajer chodi kade-tade s kamosmi po nociach chlastat piatok, co piatok, sobotu, co sobotu... Nevedela sa usmiat, bola schopna aj 4 dni nic nejest, rozplakat sa pre hocijaku malickost, alebo aj bezdovodne. Co by som ti poradila? Niektori ludia su spolocenske typy a okrem partnera/partnerky potrebuju aj kamosov, partiu, vela ludi okolo seba. A to aj bez toho, ze by pomyslali na neveru. Neber to tak tragicky, tvoj frajer je asi tento spolocensky typ, ktory potrebuje komunikaciu aj s inymi ludmi ako s tebou a potrebuje zabavu a srandu. Zvykni si nato a nesnaz sa ho zmenit. Bud rada, ze ide len s kamosmi a ze nejde s nejakou, no... ze nema milenku, povedzme. Mozno hlada zabavu a srandu, mozno hlada ludi, ktori by mu vedeli porozpravat vtipy a vesele vtipne zazitky, historky zo zivota a mozno prave toto u teba nenachadza, hoci ta aj lubi, tak to hlada inde. Vybuchla si, stratila si nervy v tej najnevhodnejsej chvili a tvoj frajer teraz potrebuje cas, aby toto vsetko dokazal stravit. Aj ked si sa uz ospravedlnila, co je v poriadku, predsa co si vtedy vykonala, zostane uz raz a navzdy v jeho mysli a v jeho pamati ulozene a vymazat sa to odtial neda. Zasnivajme sa :) - keby tak existovala na jeho hlave nejaka klavesa BACK SPACE, ktorou tento zazitok z jeho zivota vymazes, ake by to bolo super, ze? Ale realita je kruta a on naozaj potrebuje len cas, aby to stravil, ale nikto nevie, kolko casu. Tyzden? Dva tyzdne? Dva mesiace? Dolezite je, aby sa taketo vystupy u teba uz viackrat neopakovali, lebo naozaj by sa mohlo stat, ze sa kvoli tomu s tebou rozide a najde si inu, ktora je veselsia, vtipnejsia, vzdy pozitivne naladena a rada sa zabava... ako nejaky bezstarostny kamos zenskeho rodu :) a tu si vezme za manzelku, zalozi si s nou rodinu a bude s nou stastny.
asi uz ma iste inu, len este nema naladu kazit si cas vysvetlovanim ti to. ale to si mohla tusit aj predtym. a zbytocne sa ohanas casom, co ste boli spolu. laska cas nerozozna ;).
Bud mu normalne narovinu napis, ze chces vediet toto a toto alebo sa dalej utapaj v necinnosti a cakani.
az teraz si citam aj tie ostatne prispevky... pises ze budes nestastny clovek ked ho stratis.... mozno len nachvilu, ale potom sa ti ulavi... je to tazke rozist sa s clovekom po takej dlhej dobe, ale ze on ta necha kvoli takej k.kotine? po 3,5 r.vztahu? podla mna je to len citove vydieranie z jeho strany, to iste mi robil moj...ja uz som sa tiez pripravovala na rozchod, a ver mi ze v tu poslednu noc co odisiel, tak som sa nejako s tym vnutorne zmierila, vyrovnala, aj ked som si myslela, ze ten rozchod neprezijem... a co sa stalo? zacal sam vyvolavat, vypisovat a ospravedlnovat sa lebo asi sam pochopil ze nechce byt bezo mna a videl tiez ze to uz beriem ako koniec, tak sa mozno zlakol, lebo cakal inu reakciu...cakal ze zas budem vyplakavat, prosit a ospravedlnovat sa.. a za co??? boha... neviem, ale mam pocit ze niektori chlapi si takto potrebuju zvysit sebavedomie, nechcem nikoho odsudzovat kazdy si v zivote prezil svoje, ale aj druha strana by niekedy mohla veci riesit inac...AMEN ps.bud trpezliva a vela sil prajem... ♥
cakaj... nic viac... je to nervydrasajuce... zazila som nieco podobne... trvalo to dva tyzdne... a k tomu s priatelom sme boli v zahranici, na jednom dome na jednej izbe... trvalo to asi dva tyzdne... lebo som ho tiez nasrala takym vybuchom... kazdu chvilu som myslela ze skolabujem, lebo som nevedela, ci ma uz nelubi, alebo ci je v tom ina zena.. ked mate chlapa, ktory vam len povie vecer po praci cau, chodite okolo seba ako spolubyvajuci :( je to krute...nevysvetli, nevyjadri sa, drzi vas len v napeti cely cas...pokusala som sa o rozhovor no nedalo sa... zacala som od nervov kricat-este horsie, zobral sa a odisiel... myslela som ze ma inu, ale neverim ze by ma podviedol. na dalsi den som spravila vsetko ako vzdy, navarila,vyprala, upratala... prisiel domov po praci... naservirovala som, odpovedala som len na otazky, v ociach som mala len slzy, nechapala som fakt co sa uz deje... az ma nakoniec pri umyvani riadu objal zo zadu a spytal sa ci uz budem poslusna... strasne sa mi ulavilo, no mala som dost.. o mesiac sa to opakovalo ale to uz trvalo asi 3 mesiace, ziadne dotyky, bozky, rozhovory, o sexe uz vobec. nakoniec mi povedal ze ma uz nelubi, ale pod vplyvom ... neviem akych latok (aspon on to tak tvrdil) a odisiel... na druhy den sa vratil s placom, ako ho to vsetko mrzi a ze si uvedomil ze ho milujem a aj on mna.. nechapem... doteraz mam pocit ze v tom bola ina zena... ale to uz sa asi nikdy nedozviem... a aj tak, je to jedno, ked to teraz funguje este lepsie ako na zaciatku no nie? :D chlapi su niekedy viac komplikovani ako zeny... :D
ehm, dievča, ty máš nejaký problém s chápaním písaného textu? Čomu z tej jeho správy 16:10 nerozumieš?? Ty to vôbec nevnímaš ako veľmi veľmi veľmi FAKT V E Ľ M I si ho nasrala?? A on je k tebe ešte stále slušný, ani len do p.če ťa neposlal.
"Ale ked tam je laska, tak je sanca. Ak uz nie, tak prosit o nu je uz zbytocne." Bohu vďaka, začínaš používať mozog. Ano, presne tak to je! TAK ČAKAJ! Nič iné ti neostáva. Do týchto sračiek si sa dostala sama, tak si ich, žiaľ, musíš vychutnať se vším všudy.
Inak, len pre ilustráciu. Dokážeš chlapa dostať do takej vývrtky, v ktorej i tí najväčší pacifisti a džentlmeni ženskej jednu struhnú. Buď rada, že si o takýto zážitok prišla. Mi pripadáš ako manipulátorka, čo si zvykla vyflusnúť jedovatú slinu a potom ešte drzo vyžaduješ aby druhá strana hneď a okamžite prijala ospravedlnenie, lebo neistota ťa ničí. Zvykla si si, že chlapec skáče tak ako pískaš, nerobí to, čo ti vadí a jeho to už naozaj prestáva baviť. Proste viac už nevládze. Lebo ty jemu ubližuješ. On tebe nie. Tak ti chce ukázať, aké to je, keď to pekelne bolí. To, čo ty prežívaš teraz PRVÝ deň, on zažíva 3x do roka. To sa nedá tolerovať večne, veľká bolesť vzťah ničí.
no ako trucovať a robiť také ťahy na fb je detinské za každých okolností na to váš prípad ani nemusím nejak bližšie poznať. nech sa nikto nehnevá ale je jak malý chlapec.
z toho obviňovania že si nejaka harfia a zo želania aby ste sa rozišli si nič nerob. ľudia robia rýchle úsudky bez toho že by poznali podrobnosti vášho vzťahu a vás dvoch. a nájdeš takých v každej diskusii.
pre teba by bolo najlepšie pouvažovať prečo si vybuchla. ale zbytočne sa za to neobviňuj. on tiež robí chybu pretože problémy sa neriešia trucovaním.
Tak dakujem krasne za zelanie aby sa somnou rozisiel. Mile. Zas asi nebudem uplna drblina ked sme spolu takmer 4roky a vydrzal to somnou tak dlho. Asi som mala aj dovod na tu nedoveru a ziarlivost, ale to som tu nepisala. On zase nie je neviniatko. Kazdy vikend chodi takmer von a nerobilo mi to ziaden problem. niekedy somnou, niekedy bezomna. Dokonca bol par krat vonku so svojimi byvalkami, ked mi to povedal, tak som mu sceny nerobila, ale bola som rada, ze je uprimny. Teraz neviem preco som vybuchla. Proste sa to stalo. Je nasrany, ja viem. Ale ked tam je laska, tak je sanca. Ak uz nie, tak prosit o nu je uz zbytocne. No realita je taka, ze zatial sa neozval. To ze ho mam nechat tak mi napisal vcera. Uvidime
Neda mi nereagovat. Chudak chlap. Raz dakedy ide von s kamosmi, a ty ho terorizujes. Sledujes ho na fb, sa bal aj nieco tam robit, aby nebol krik. Po dovolenke s TEBOU, ty ides na chatu s mamou, a on podla teba mal doma na retazi ostat priputany. Teraz si ho bombardovala spravami, listom, ked sa rozhoduje ci po tom vsetkom ( a ktovie co vsetko si mu este zakazovala) este s tebou ostane. Predpokladam, ze ten krik si spustala 3 krat do roka, a chudak az 3 krat isiel von s kamosmi, ze? Som zena, ale strasne dufam, ze sa s tebou rozide. A uz nikdy chlapa ziadneho neterorizuj!!
tak z toho co si napisala v uvodzovkach co ti napisal.. tak ako chlap mam z toho pocit ze je fakt nasraty :) ked si predstavim zeby som ja neco take napisal povedal nejakej zenskej mal by som ju riadne v zuboch koli dacomu.. a ze robi nejake veci na fasbuku (?) ktore sa tebe nepacili a ktore doteraz nerobil alebo ich prestal robit lebo si donho hucala/zakazovala (?) tak teraz sa na teba tak najebal ze si povedal "mam ja pici pocuvat daku zensku co ma tu bude komandovat mozem si robit co chcem" fakt si ho enormne nasrala :D je proste na koni od nervov a ak mu ty v afekte a v amoku zacnes pisat spravu ako ta rozculuje co robi na fb.. tak to mozes aj pokladat ako synonimum pre zatlkanie klincov do rakvy :P neprilievaj olej do ohna momentalne.. nechaj ho vychladnut.. ak vychladne a uvedomi si ze mu chybas tak sa ti ozve.. a ak sa stane opak tak sa stym proste zmieris ale aspon budes mat vyrieseny problem aj ked so smutnym koncom, zivot pojde aj tak dalej ;)