S priatelom sme 3,5roka spolu. Pred tyzdnom sme sa vratili z dovolenky kde bolo super. Mame vela spolocnych kamaratov, doteraz to fungovalo super. Tento vikend som bola na chalupe s mamou a bratom, frajer ostal doma. Aj v piatok aj v sobotu bol do rána vonku s kamosmi. Aj mi pisal ked bol vonku ze ma lubi. Ja som v nedelu dostala nejaky rapel a vykricala som mu, ze sa furt iba flaka, ze nesetri peniaze ako mi sluboval na dovolenke. proste uplne inu formu som mala zvolit, strasne som na neho kricala, potom uz za vsetko. Zlozil mi telefon a odvtedy ma ignoruje. to bolo v nedelu. Uz som sa mu x krat ospravedlnila cez sms, co mi je vazne a uprimne luto, ze som ho takto atakovala. Vcera mi iba napisal, ze som mu maximalne dvihla nervy, ze ten telefonat pocul jeho kamarat a hanbil sa za mna ako pes, ze ho mam nechat tak, ze on ked tak sa mi ozve ked bude on chciet. Ja som mu na to napisala, ze nech mi teda uprimne povie, ci mam cakat rozchod, alebo co, nech viem na com teda som, lebo tato situacia je uz pre mna neunosna. Zablokoval si moje hovory, aj na Whats app blokovanie. Tak teraz neviem absolutne nic. Na com som a to je najhorsie. uz zacinam mat pocit, ze niekoho ma a som zufala. Ako chapem urobila som chybu, ale zase takto ma nechat trapit? je to normalne? obavam sa najhorsieho. neviem co robit. pisat mu uz nechcem a zase tyzden cakat v tomto rozpolozeni je horor. schudla som uz 3kila od nedele co nic nejem :(
Ignoruje ma, dokedy...
robila som mu tieto vystupy asi 3x rocne. proste ked bol vonku, nevedela som s kym alebo ked bol s nejakou babou vonku v noci, to sa mi nepacilo. ale ja som mu to normalne povedala co sa mi nepaci. Ale niekedy mavam taketo stavy to je pravda, vybuchnem ako sopka. ale zase aj rychlo schladnem. asi ho to uz prestalo bavit. potom ale nechapem preco ma problem rovno ma poslat kade lahsie. Preco mi to jednoducho nenapise a mame pokoj obaja. Ja zas sceny a doprosovania urcite robit nebudem.
preco by sa s tebou mal rozchadzat kvoli tvojmu jednemu vybuchu? teda nevieme, co si mu vlastne vykricala a z akej casti to bolo opravnene..to vies len ty..robis mu taketo cirkusy, sceny casto? ak hej, tak skratka si zasla pridaleko a pretiekol pohar..inak si jeho spravanie vysvetlit veru neviem..30 rokov a takto sa oduvat pre hadku..nechaj ho tak, potrebuje len cas, zacne mu chybat sex a ozve sa aj sam..
ale ak sa ozve akoby nic, tak ja by som si s nim vydiskutovala tuto hru na mrtveho brouka..ty sa kvoli nemu trapis, chradnes a on sa doma smeje, ako ta dusi vo vlastnej stave..nechaj to tak, bude ako bude, cas ukaze..aj ked to nie je lahke..nic take hrozne si mu nespravila, aby si sa ponizovala a doprosovala sa mu..
ísť s kamošmi von nie je nevyzreté. ale táto jeho reakcia mi príde nyvzretá. avak ja sa pýtam na teba. čo tvoj výstup. mávaš také výstupy ? mala si ich aj v iných vzťahoch ?
ako píšem, neviem ako to je, nežijem s vami. ale viem že nikto nemá rád ak ho druhý dusí. každý potrebuje priestor a je super ked pár dokáže robiť veci spolu ale aj oddelene a nerobia kvôli tomu jeden druhému scény. otázka je aj čo potrebujete. možno ty sa už nepotrebuješ nejak blázniť a on ešte hej. to ked ti pvoedal o deťoch nemusí byť také smerodajné a vypovedajúce o tom čo naozaj chce. žial bohu aj tak to býva. reči sa hovoria ale činy ukazujú pravdivejšiu tvár.
ja len uvažujem, nepovažuj ani moje slová za smerodajné, len inšpirácia k zamysleniu.
ja neviem. ja s nim ostat chcem. mal sa ku mne teraz v lete stahovat. sme spolu 3,5roka. neprisiel mi uplne nevyzrety. ale sem tam si potreboval vyjst von aj s kamaratmi a kamarátkami co chapem. Od zaciatku sme si presli velmi vela. posledny rok bol stabilny, citila som konecne dlhoocakavanu istotu. tak teraz sa mi to uplne zrutilo. To bol on, ktory chcel vztah, tlacil mi do hlavy ako si vie predstavit nase deti a podobne. ja som to nechcela vôbec riesit do vztahu.
neviem ako to je ale možno je nezrelý to je dosť možné u chalaňov aj v tomto veku. a ty už naopak hladáš niekoho zrelého a stabilného a možno preto vyvýdzaš. biologické hodiny tikajú. ale možno to máš v povahe. čo si mylsíš ty ? teraz odhliadnuc od toho ako sa správa a či spolu ostanete. ide o to ako je to s tebou
nuž tak je to nezrelé trošku by som povedal
nie praveze nie sme uz dvadsiatnici. ja mam po tridsiatke on tridsat. Ale uz vidim na Fb co robi. pridava si do priatelov same stetky. no ja som asi skoncila. toto uz nie. toto je vyslovené týranie uz. Najhorsie na tom je ukoncit to bez jediného slova vysvetlenia.
možno zbytočne panikáriš, možno ťa schválne naťahuje, ale chová sa pritom ako malý chlapec. emočne vyspelý muž by sa to snažil normálne vydiskutovať. vy ste predpokladám obaja takí dvadsiatnici. ale nie že by sa to nedialo aj ľudom vo vyššom veku
nemusi hned niekoho mat, ale urcite si nepomahas tym, ze ho neustale kontaktujes a podobne. Nechaj ho nech vychladne a ozve sa sam a ked dlhsie sa neozve tak nema zmysel aby si este naivne dufala, ze sa to da dokopy.. myslim ze pre neho to bolo dost ponizujuce a hlavne nepochopitelne kedze predtym bolo vsetko ok. Ach zeny nebudte komplikovane, my premyslame inak ako vy. Hlavne si nedomyslajte:)
no boli sme na dovolenke 2tyzdnovej pred tyzdnom sme dosli. bolo super. Nic som si nevsimla podozrive. dokonca este v nedelu rano mi pisal ko dosiel z vonku, ze uz som doma zlatko :*. a cez den som mu urobila scenu. Teraz pozeram, ze si na fb pridal nejaku babu, tak uz si namyslam vselico. Ja mu uz nepisem druhy den a uz ani nebudem. Ale tiez si myslim, ze je fer aby som vedela, ci teda je somnou alebo nie, aby som sa vedela zariadit aj ja. A ne ze teraz ignoracia dva tyzdne. No asi len cakat. Po akej dlhej ignoracii by som sa mu mala ozvat ja, ked sa mi on neozve? ma kluce od môjho bytu, ja mam u neho nejake veci,keby malo dojst k najhorsiemu