Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ignoruje ma, dokedy...

Príspevok v téme: Ignoruje ma, dokedy...
lienocka08

S priatelom sme 3,5roka spolu. Pred tyzdnom sme sa vratili z dovolenky kde bolo super. Mame vela spolocnych kamaratov, doteraz to fungovalo super. Tento vikend som bola na chalupe s mamou a bratom, frajer ostal doma. Aj v piatok aj v sobotu bol do rána vonku s kamosmi. Aj mi pisal ked bol vonku ze ma lubi. Ja som v nedelu dostala nejaky rapel a vykricala som mu, ze sa furt iba flaka, ze nesetri peniaze ako mi sluboval na dovolenke. proste uplne inu formu som mala zvolit, strasne som na neho kricala, potom uz za vsetko. Zlozil mi telefon a odvtedy ma ignoruje. to bolo v nedelu. Uz som sa mu x krat ospravedlnila cez sms, co mi je vazne a uprimne luto, ze som ho takto atakovala. Vcera mi iba napisal, ze som mu maximalne dvihla nervy, ze ten telefonat pocul jeho kamarat a hanbil sa za mna ako pes, ze ho mam nechat tak, ze on ked tak sa mi ozve ked bude on chciet. Ja som mu na to napisala, ze nech mi teda uprimne povie, ci mam cakat rozchod, alebo co, nech viem na com teda som, lebo tato situacia je uz pre mna neunosna. Zablokoval si moje hovory, aj na Whats app blokovanie. Tak teraz neviem absolutne nic. Na com som a to je najhorsie. uz zacinam mat pocit, ze niekoho ma a som zufala. Ako chapem urobila som chybu, ale zase takto ma nechat trapit? je to normalne? obavam sa najhorsieho. neviem co robit. pisat mu uz nechcem a zase tyzden cakat v tomto rozpolozeni je horor. schudla som uz 3kila od nedele co nic nejem :(

Sassska

neutralna poda, aby si nemohla robit hisaky a sceny, boji sa, chudak..mozno ti ozaj chce oznamit nieco neprijemne a chce si poistit tvoje reakcie..alebo aj nie a hra tazkeho frajera, ktory si ide vyjednavat podmienky a davat ultimata..to skor..

co si mu vlastne povedala, ked si sa mu jedinou hadkou takto zhnusila? mozno si v nom ozaj nieco nenavratne zlomila a ma ta uz plne zuby..nezda sa mi, ze ked si teda udajne nic dokopy nespravila, ze on by takto reagoval a ty si sa takto bala? asi ta hadka az taka koser nebola a predtym to nebolo az take bledoruzove, ci?

Clarky

Hlavne pôsob dojmom, že ťa to mrzí ale nie zas plačom a prosíkaním to chlapi nemajú radi proste mu povedz, že ťa to veľmi mrzí, že sa chceš zmeniť a nebyť taká.

lienocka08

Takze teraz mi napisal, ze sa zajtra mozme porozpravat. ale je velmi chladny a odmerany. Tak vidim to dost cierno. a nechce to riesit ani u mna doma v sukromi ale niekde vonku radsej napisal.

gfdgeterter

Napísal ti úplne jasne "neboj sa nic Lenocka :)" na víkend má pre teba prekvapenie, bude udobrenie, skrátka všetko. Prosím vás, prestaňte už konečne riešiť túto pachobotinársku tému. 3 strany má tento nezmysel.

Mic

Len aby ta nestratil navzdy, zatial, co ta bude trestat a ignorovat, s niekym inym, alebo sa mu stratis mozno niekam velmi velmi daleko, len preto, ze si si pankovi dovolila nieco vycitat. Vobec sa mu neospravedlnuj, ved si mala pravdu. Zial, niektori muzi si nevedia vazit, co maju, kym to nestratia a zneuzivaju lasku, dobrotu a vernost tych, ktorym na nich uprimne zalezi. Az ked ich stratia, pochopia, ze take zeny su velmi vzacne a tak lahko dalsiu nestretnu.

Sassska

jezis nikoho nema..len ta natahuje, extremne si zranila jeho ego, ked si na neho nahucala a pocul to kamos..to chlapi tazko rozdychavaju..ako som napisala, nic si nespravila, pohada sa aj vresti raz za cas kazdy, dokonca aj tito vsetci chrumkaci z diskusie..trosku ta podusil, rozdychal to, chyba mu sex, mate plany..tak uz sa lady zacinaju topit..a chlapec sa prebudza..omg, klasicky scenar :)

ty nabuduce skludni hormon, ked budes na neho nasrata, neoplati sa nicit si nervy pre ziadneho chlapa..a on by sa mal tiez trosku uvedomit na svoj vek..ked na malinkeho nevinneho nahodou zdvihnes hlas, tak sa panko oduje na dva tyzdne..to kde sme?

lienocka08

mne na nom velmi zalezi. ja ho milujem. ale odtial potial. toto uz prehana. Uz je za tym nieco viac alebo niekto. A chcem mat jasno. to je uz vsetko.

Moireal

Podla mna si ho dost ponizila, myslim, ze aj teba by dost urazilo,keby na teba nakrici tak, ze to pocuju tvoje kamosky. Ja sa mu ani velmi necudujem.
Mozno mu to ozaj dlho trva ale tvoj pristup je tiez divny. Vravis,nech mozes zit vlastny zivot. To akoby ti bol zrazu ukradnuty. Ide o to, ze ty si urazila jeho ego a on teraz urazil tvoje a ty sa snazis samu seba presvedcit ze ty (vlastne tvoje ego) ho ani tak nepotrebujes.
Ak je to teda takto, rozid sa s nim ty prva,lebo takto sa natahujete ako male decka, chybu ste spravili obaja.
Myslim, ze ste spolu uz dost dlho nato aby ste si takto masirovali ega.