Gynekolog - ružinov

Daduscha

Neviem kde je taká ulica, ale pozriem si to na mape:-) A on má ordináciu v ktorej klinike, na akej ulici? A ešte stále berie nové pacientky?

simka214

tak to su este skoro dva tyzdne. Potom by som bola rada keby si sa ozvala ze ako prehliadka dopadla a ako si bola s nim spokojna

sysslik

byvam na Čaklovskej, nie je to az tak daleko:-) Chodim k MUDr. Millymu. On ma ordinaciu priamo v Ružinove, preto som sa rozhodla pre neho a ja som spokojna a myslim ze aj viacere babule co k nemu chodia su s nim spokojne. Je mily, ustretovy a vie hlavne pomoct!

Daduscha

Na Cyrilovej ulici bývam. Ty na ktorej? To je náhoda, možno dokonca blízko seba bývame ;-) A ku komu chodíš? Môžeš mi napísať meno tvojho gynekológa?

Stelsa

objednali ma na 30.5. Takze som tam este nebola, este len sa chystam. Presne a zato som bola rada a vobec mi nevadilo ze ma objednali az na koniec maja :-)

simka214

na ktory den v maji ta objednal? Bola si tam uz, ci este len pojdes? To ano, mozes byt rada ze ta zobral lebo co viem tak ma dost vela pacientok

sysslik

v Ruzinove byvas tiez? aj ja tam byvam :-) Na ktorej ulici byvas? :-) Mohla by som ti jedine poradit toho doktora ku ktoremu chodim aj ja. Ineho v Ruzinove nepoznam, ale ja som s tymto spokojna, zatial mi vzdy pomohol a ochotne poradil

Daduscha

V Ružinove som si našla byt takže tam bývam teraz. Asi by bolo fakt najlepšie tam niekde doktora aby som to mala hneď po ruke a nemusela cestovať, ako si aj ty napísala. Vieš mi poradiť?

sysslik

do ktorej casti BA si sa prestahoval? najlepsie by bolo keby si si nasla tam, aby si nemusela vela po Bratislave cestovat a hlavne nestracala tym cas, lebo niekedy to je fakt komplikovane sa niekam v BA rychlo dostat

Stelsa

co mi ine zostavalo, iba si poradit sama, ale v dnesnej dobe to nie je vobec tazke kedze vsetko sa da najst na internete.. nie nevadi mi to, v podstate mi to bolo jedno na ktory termin ma objedna, bola som rada ze ma vobec zobral

Najčítanejšie články