Ahojte baby, viete mi niektorá z vás poradiť dobrého gynekologa najlepšie v ružinove. Uprednostňujem muža.
Gynekolog - ružinov
Huuni
A kde si si ho dala urobit, prosim ta?
Pokial ja viem tak by nemal mat problem zobrat aj nove pacientky ale pre istotu mu zavolaj a opytaj sa ho. Bude to lepsie, aspon budes mat istotu.
A nemá problém zobrať nové pacientky? Lebo v poslednej dobe som sa stretla s tým že niektorí gynekológovia už nové pacientky zobrať nechcú.
Ano ma zmluvy so vsetkymi poistovnami na SR ale aj s EU poistovnami. Tak skus tohto, on ma naozaj dobre ceny a jeho pristup je profesionalny. Mozno by to bol prave taky akeho ty hladas.
neverila som tomu ale 4D ultrazvuk, je zazitok na ktory sa neda zabudnut! :) nas ocino bol z toho cely v soku, ze aj taketo nieco existuje. Urcite ak ti mozem odporucit, tak chodte nan.
ahojte, chcela by som vediet ci ste uz niektora boli na 4D ultrazvuku. Premyslam nad tym uz dlhsie len by som chcela vediet, ci to stoji zato:)
s akými poisťovňami? so všetkými? pozerám sa už dlhšiu dobu po novom gynekológovi a chcela som vyskúšať súkromného, len niektorí majú naozaj nehorázne ceny :/
v kionecnom dosledku je jedno od coho to zavisi, ale podla mna je to tiez zbytocne. Mne doktor Milly sadol hned v mnohych veciach. Velkym plusom je, ze ma zmluvy s poistovnami, dalsim plusom je, ze ceny su naozaj dobre a najvacsim plusom je jeho pristup k pacientkam :)
rozumiem ti, to je jasne.. Tiez aj podla mna je to zbytocne, ale to asi zalezi aj od toho ci ma dana ambulacia zmluvy aj s poistovnami alebo ako to je ;)
to je fajn, lebo ked si teraz hladam noveho gynekologa tak prichadzam nato, ze kazdy druhy ma nejaky rocny poplatok. A najradsej by som bola, keby som lekarovi platila len za vysetrenia ktore mi urobi, nie za to, ze k nemu chodim, ze ma ma papierovo.. Vies oc myslim nie? :)