Ahojte baby, viete mi niektorá z vás poradiť dobrého gynekologa najlepšie v ružinove. Uprednostňujem muža.
Gynekolog - ružinov
Sysslik presne! Teraz som spokojná a dúfam že dlho aj budem a nebudem musieť nič takéto riešiť. A vieš čo? Mám dobrú správu, teda aspoň pre mňa je veľmi dobrá že konečne sa nám podarilo otehotnieť:-)
V prvom rade by ma zaujímalo či ešte berie aj nové pacientky a ako dlho sa čaká u neho na vyšetrenie? Treba byť za každým objednaný na vyšetrenie alebo nie?
@Beatina Ahoj, áno sú tu aj také baby ktoré k nemu chodia už dlhší čas a medzi ne patrím aj ja;-) Čo všetko by si potrebovala vedieť? Čo by ťa zaujímalo?
Mohla by som sa Vás spýtať aké máte skúsenosti s doktorom Millym? Sú tu baby ktoré k nemu chodia už aj dlhší čas? Budem rada za viacej odpovedí, lebo sa neviem rozhodnúť či prestúpiť k nemu alebo nie. Ďakujem
Daduscha pekne si mi to vysvetlila a mas pravdu, to by sa ani mne nechcelo kazdu chvilu menit doktora a este ked nemas na to dovod!
Sestra sa mi akurát presťahovala do BA a ide si tam riešiť a vybavovať všetkým doktorov. Chcela aby som jej stým pomohla a aby som jej zistila ktorý doktori sú dobrý, viete mi poradiť?
Sysslik určite ho nevymením. Zase nemám náladu meniť gynekológov každý mesiac. Milly mi zatiaľ vyhovuje a pokiaľ nebudú žiadne komplikácie a bude mi vedieť poradiť a vyšetriť ma tak k nemu budem chodiť aj naďalej. A fajn je že to mám kúsok od domova:-)
zuzka78 Ahoj, rada by som ti poradila ak môžem. Bývaš priamo v Ružinove?
Ahojte baby poradíte mi dobrého gynekológa v Ružinove? Ďakujem krásne.
Daduscha tak to si ma potesila, to je dobra sprava od teba, ze prehliadka dopadla dobre, tesim sa z toho s tebou;-)Neboj, urcite budu dobre vysledky aj z tej krvy. Takze budes k nemu chodit aj nadalej, ano?Nevymenis ho hned?:P