Ahojte baby, viete mi niektorá z vás poradiť dobrého gynekologa najlepšie v ružinove. Uprednostňujem muža.
Gynekolog - ružinov
Sysslik tak píšem ti ako si kázala, aby som ti dala vedieť že či všetko prebehlo bez komplikácií. Minulý týždeň som tam bola, a zostala som milo prekvapená z jeho prístupu k pacientkam ako aj z milého prístupu sestričiek. Naozaj som rada že si mi ho poradila. Vyšetrenie dopadlo dobre a teraz najbližšie mám ísť až o rok. Zobral mi aj krv, tak to ešte budem volať o výsledky, ale snáď tam nič zlé nevýjde
Erikuska podľa mňa sú chlapi lepší gynekológia. Sú taký jemnejší k ženám ako keď je žena gynekologička. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Najprv som mala ženu ale po čase som ju vymenila za chlapa a teraz som nadmieru spokojná. Ty máš ženu, či muža?
Daduscha tak jasne to sa ti ani necudujem ze ta to potesilo. Tak to mas este nejaky cas pokial tam pojdes. Som potom zvedava co budes hovorit, tak ak nezabudnes tak napis ake mas z toho pocity, oki?
Sysslik áno, potešila som sa tomu lebo už by sa mi ďalšieho nechcelo zháňať. Jasné keby som musela tak by mi nič iné nezostávalo ale našťastie nemusím. Objednali ma na koniec júla, 26teho
Su muži lekári v pohode na ultrazvuku? :D
Dakujem, si zlata. Aj tebe prajem vela zdravia a co najmenej problemov a dakujem ti za vsetky rady;-)Ahoj
Daduscha tak si dobre dopadla. A na kedy ta objednali?
Volala som. Boli taký že už majú veľa pacientok ale že ešte zoberú, tak som mala šťastie a už mi rovno dali aj termín kedy mám prísť na prvú prehliadku