Gynekolog - ružinov

Daduscha

Sysslik no v júni by sa malo naše dieťatko narodiť pokiaľ pôjde všetko tak ako má. No nie, jeho bohužiaľ ako pôrodníka nebudem mať, pretože on už nerobí pôrodníka. Už je čisto len gynekológ, takže nejakého iného doktora budem mať, ešte neviem koho

Beatina

Hej ešte som išla k nemu. Však to by nemalo vadiť keď on mi založil tehotenskú knižku a teraz by som od neho odišla, však on by poslal moje záznamy druhému gynekológovi, či nie?

sik_elia1

@Beatina tak gratulujem. Som teda rada že si to mne napísala keď hovoríš že o tom ešte skoro nikto nevie. Hej to verím. A teraz ako ti vyšiel pozitívny test si išla ešte k tomu gynekológovi od ktorého chceš odísť?

sysslik

Daduscha to verim ze je to ta najlepsia sprava aku clovek moze pocut. Tak drzim palceky aby tehotenstvo prebiehalo bez komplikacii. Uz mas aj nejako termin ze kedy by malo dietatko uzriet svetlo sveta?:-) Porodnika budes mat millyho?

Beatina

Ešte len v prvom mesiaci takže to ešte skoro nikto nevie ale áno čakáme bábätko:-) Preto chcem aby som si našla dobrého gynekológa ktorý ma bude sledovať a poriadne vyšetrovať aby sme boli v poriadku počas celého tehotenstva

sik_elia1

@Beatina majú aj 3D aj 4D ultrazvuk a majú aj kvalifikáciu nato dokonca ti vedia snímok zapísať aj na USB kľúč. Ty si tehotná keď sa pýtaš na ultrazvuky?

Beatina

Skúsim tam teda priamo zavolať a uvidím čo mi povedia. Oni robia aj 3D aj 4D ultrazvuk? Majú také vybavenie priamo v ambulancií alebo posielajú inam na ultrazvuky?

Daduscha

Sysslik áno bola som už aj u gynekológa, však najprv som si spravila dva testy ktoré mi vyšli pozitívne a potom som išla tam a on mi to potvrdil. Bola to tá najlepšia správu akú som kedy počula. Aj knižka je, dúfam už len že bude tehotenstvo prebiehať bez komplikácií

sik_elia1

@Beatina mal by brať ešte stále nové pacientky. Pokiaľ mám ešte stále dobré informácie, ale presvedčíš sa o tom aj sama keď im zavoláš a spýtaš sa ich priamo. Ak tam chceš ísť na preventívnu prehliadku tak by ťa hneď aj objednali. Čaká sa podľa toho, koľko tam je pacientok ale ja vždy keď som tam išla tak som dlho nečakala na vyšetrenie

sysslik

Daduscha tak to je vyborna sprava a gratulujem! Tesim sa s Vami:-) Uz si bola teda aj u gynekologa, potvrdil vam to aj on? Mas uz aj knizku tehotensku?

Najčítanejšie články