Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tucne slovenske dievcata a zeny

Príspevok v téme: Tucne slovenske dievcata a zeny
Matus29

Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?

Moireal

Moja sesternica mala 100 kil a odmalicka sedavala za pc a jedla chipsy. Jej mama nevarievala, iba kupila polotovar a hotovo. Kupovali jej tolko sladkosti, ze mali vzdy plnu skrinu. A je to ten typ, co jedlom zajeda bolest. Bola jedinacik, tak ju dost tou zranicou a pocitacom rozmaznavali. A tiez som nemohla nikdy nic spomenut o jej vahe. Ja som bola vzdy chuda, uplne pierko oproti nej. Tlsti ludia co sedia za pc, su casto tak nestastni, ze doslova sa im telo same obaluje tukom. Su precitliveni, nic sa im nesmie vytknut a svoju tucnotu hadzu na druhych. Je to veru tazke. Ja skratka nepochopim ludi, co sa stazuju na svoju tucnotu a dalej jedia rafinovany cukor hoci len v cerealiach. Ved tomu sa treba oblukom vyhybat. Niekto si povie, ze napriklad z ovocia pribera ale to je len vyhovorka. Keby nejedli sladke musli tycinky a cerealie, kila by isli lahucko dole lebo ovocie vdaka vlaknine skvele cisti.

[zruseny37]

Pretože sme spolu mali zlé vzťahy a nekomunikovali sme spolu. Čokoľvek by som jej povedala, by brala ako narážku na jej postavu a vypustila by na nás agresívneho priateľa. Dokonca nám začali robiť zo života také peklo, až sme sa museli odsťahovať. Ale to už sme zašli ďaleko...

Ona tie šišky dávala aj svojej malej dcére, čo bol najväčší hnus, a cítila sa ako skvelá mama.

Moireal

Podla mna na vyske-intraku je umenie stravovat sa zdravo lebo aj ked clovek neje vyslovene mastne jedla ako sisky, tak si ide aspon sadnut na poharik a nielen jeden. Vacsina vysokoskolakov s tym ma problem a chlast a opijanie je velkym lakadlom obzvlast ak je clovek v takej partii. Clovek si tak kompenzuje stres zo skoly, zo zivota. Boli baby co na jednej strane nic nejedli a potom sa spili. Tri dni im potom bolo zle. Ja som za cely cas na skole nevidela nikoho sa zdravo stravovat lebo hlavne kazdy pil a hulil, pripadne fajcil. Zdravym stravovanim myslim potraviny bez ecok a pridaneho cukru. Ale to nemal cas nikto riesit a ani sa mu do toho nechcelo. Mozno ak naucit toho cloveka si nieco uvarit ale ak ma jedlo ako kompenzaciu niecoho co mu chyba, co v pripade sisiek isto bolo, je to tazke a treba ist hlbsie. Vyska je podla mna iba utok na telo a psychiku. Kazdy to chce mat cim skor za sebou a snazi sa sprijemnit si stresy nezdravym jedlom a pitim.

Maoam

a mna prekvapuje, ako moze niekoho prekvapit, ako vyzera dnesna spolocnost, preco existuju civilizacne ochorenia, preco mame na jednej strane obrovsky problem s PPP roznych druhov, ktore su prepojene s X dalsimi problemami tykajuce sa celej spolocnosti, staci pozorovat, nastudovat si dolezite fakty a pozadie a pochopit PRECO to tak je

ono to netrva iba par rokov, ale minimalne poslednych sto, pocnuc industrializaciou vyroby potravin (v podstate mrtveho jedla) atd. atd. atd.

Slobodna

Tak preco si jej s tym nepomohla, ked ju rodicia nenaucili spravne a zdravo sa stravovat? Lebo taki ludia niektorym uzasne sluzia na to, aby sa pri nich citili lepsi a krajsi, mali sa na com s inymi zabavat, ukazovat prstom, pohorsovat sa atd.
Pozerat sa na ineho ako sa trapi, ak mu viem a mozem pomoct...

[zruseny37]

Raz som mala takú spolubývajúcu, čo mala 25 rokov, sotva prešla cez dvere, hrniec plný oleja a v ňom plávajúce šišky. Pár dní na to večerala na tanieri rajčiny a uhorky. Asi pokus o diétu. Problém je aj v tom, že ľudia si nevedia vyskladať zdravý jedálniček a hladní na zelenine dlho nevydržia. Najprv si treba o tom niečo naštudovať, inak to bude navždy "od pondelka"...

štíhla

Slobodna, úplne súhlasím s tvojím posledným príspevkom. Ak dnes niekto športuje, tak len sólo, alebo vo fitku. Alebo na bicykli v značkovom oblečení. Proste pro forma. Podľa toho, čo mi rozprávala mama, tak kedysi naozaj bolo pohybu oveľa viac a hlavne všade na ulici, po škole. Ale nemuseli sa báť, že im niekto ponúkne drogy, alebo sa im stane ešte niečo horšie. Bolo určite aj menej aut a tie ulice boli bezpečnejšie. Škoda, že sme sa toho nedožili aj my :-(

Slobodna

Zabudla si na splhanie flegma :) kde dospievajuci chlapci slintali zospodu nad ritami v modrych trenirkach. Blee. Najlepsia a najvacsia pohybova aktivita sa odohravala po skole a to je problem. Dnes vacsina mladych zasadne za pc, v ruke mobil, tablet. Ruku na srdce, kolko volnocasovych aktivit maju mladi dnes k dispozicii? A kolki na to popri uceni maju dnes cas? A kolko rodicov ma dnes popri praci na deti cas alebo chut s nimi ist do prirody ci sportovat? Nemozme vinu hadzat len na tucnych ludi. Je tu vela faktorov, ktore k tomu prispievaju.

flegma

ja tiez nevidim ten nastup tucnych dievcat, i ke dje pravda, ze ja s ana ulici skor pozeram po chlapoch :D
aproppo, kotul ci vpred ci vzad a skok cez svedsku bednu ci kozu boli najvacsie pakarne na telesnej, zlaty volejball ci vybijana

tasty

skôr si všímam, že tie pubertiačky dospievajúce sú úplne vychudnuté až na kosť s porovnaní dievatami z mojich dospievajúcich čias.... kde dievčataá boli zdravo chudé nie vychudnuté,,, a tak isto aj za mojich čias sem tam sa našlo tučnejšie dievča presne tak ako teraz,,, takže všetko rovnako nebadám nárast obezných pubertiačok, skôr opak vychudnutých...