Takze, kde by som začal ... Mam 17, výška 184, váha 57-58kg ... So svojou váhou som maximálne spokojný aj keď viem že som dosť chudý, ale je to hlavne preto že sa snažím stravovať zdravo, malo tukov a vysadil som sladkosti. Váha sa mi nejak nemení až na to že šla dole o 2kg za posledný polrok (hlavne kvôli tomu že som úplne prestal so sladkosťami). No momentálne sú rodičia v tom že mam anorexiu, že vkuse chudnem, nejem a podobne. Je pravda že si stravu dosť kontrolujem ale proste nechcem žiť ako oni ... Neviem čo robiť, snažia sa ma donútiť jesť viac a niektoré z ich jedál typu pečene mäso (ja si ho vačšinou urobím na pare) a podobne. Zväčša jem bielkoviny (jogurty, rôzne maso na zdravý spôsob) ale niekdy jem aj cereálie, chlieb a ryžu. Na deň zjem zväčša 1500-1700kcal. No momentálne sa mi akurát snažia vyhrážať a podobne a ja naozaj nechcem jesť všetko čo si myslia a ani nechcem pribrať nejako veľa kedže si nemyslím že potrebujem... Viem že možno mam nejaké symptómy PPP, ale určite to nieje až tak zle a nechcem jesť rôzne veci ktoré sú nielen nezdravé ale aj nechutne. Z rodičov som akurát neustále podráždený a už neviem čo robiť ... Neviem čo urobím ak mi začnú zakazovať viac veci a podobne ...
Chcel by som od vás počuť nejaké názory, skúsenosťi ale aj radi, vlastne ani neviem čo chcem ale nevládzem sa hádať s rodičmi o týchto veciach. Ak by jedli rodičia zdravo tak by som to neriešil ale ich stravovacie návyky sú dosť zle.