Ako uspesne otehotniet

0vecka

nevi niekto ako je to s frekvenciou styku? niekde som cital ze idealne je pocas plodnych dni raz za dva dni ale nedocital som sa napr. ci vadi ak je to dvakrat denne popripade viac... predstava mat sex iba raz za dva dni je u nas nerealna...

Katarina58L

Ja som najprv nechcela verit, ze femibion mi pomoze vyriesit moje problemy s otehotnenim, ale na odporucanie mojho gynekologa som ho zacala pravidelne uzivat a po necelych dvoch mesiach sa nam postastilo a dnes uz nas maly certik beha po obyvacke :-) comu sa nesmierne tesim :-)

Anetta87

Ked uz niekto planuje dieta staci mu preventivna prehliadka a moze zacat s prácou na babatku :) pokial sa nedari rok gynekolog posle aj zenu aj muza na vysetrenia. Pokial je zena zdrava a chce planovat dieta stacia jej vitaminy s obsahom kyseliny a najlepsie aj metalofinom co stiepi kyselino listovu aby ju telo lepsie prijalo co viem na slovenskom trhu ho obsahuje len Femibion800 a samozrejme sa treba a j inak stravovat nefajncit a nepit aj to spraví velmi vela pri planovani babatka

Anetta87

No uz som videla reklamy na vseliake vitaminy ze pomozu otehotniet ale na slovensku dostupne neboli jedine cez net a tie by som veru nekupovala aj gynekologa som sa na to pýtala a tiez mi ich neoporuca ze mozu byt zdraviu skodlive. Tak som dala na jeho rady a kupila si femibion že nech to skusime najprv s týmto a az neskor ak sa nebude darit vyskusame hormonálnu liecbu ak bude treba

Anetta87

ked uz mam brat nieco aby som urychlila otehotneniu tak skusim nieco s kyselonou listovou ta je telu neskodna a az neskor skusam nieco ine a samozrejme ak sa nedari tak navstivim gynekologa a poradim sa ale preparaty ktore nie su dostupné na nasom trhu by som veru neskusala!