Ketodiéta - skúsenosti

Príspevok v téme: Ketodiéta - skúsenosti
Karolinka1

Ahojte. Som tu nová. Celkom dosť viem o ketónovej diéte, ale je veľmi ťažké ju dodržiavať keď je človek zamestnaný a má rodinu. Nemám čas na seba a starať sa o seba, ale kilá po pôrode ostali a nechcú ísť dole :( Ketónovú dietu som držala len týždeň a bolo to už aj trocha vidieť a nejaké to kilečko išlo dole. Verím jej, lebo veľa známych schudlo a aj ja by som schudla, ale fakt na to nemam času. Hľadala som na nete niečo jednoduchšie a dopátrala som sa ku stránkam .www.ketofit.sk . Prosím prosím má s tým niekto skúsenosti?

ChutneaFit

Ahoj, žiadne ketofit, ketodiet a podobné somariny si ani nekupuj. Vyhodené peniaze... Schudneš vďaka tomu, ale ak si nebudeš neustále kupovať dookola to isté od nich tak nastane jojo efekt. Ja sa stravujem ketogenicky, nízkoscharidovo už cez tri roky a mám - 27kg čisto z domu a bez akýchkoľvek investíciíí. :) To je len marketing...
Keď sa naučíš doma stravovať podľa LC - lowcarb, tak sa ti život zmení o 180 stupňov, lebo zistíš, že je to v podstate jednoduché. Ja som začínala na váhe 85kg a dnes mám už 57kg. :) Moju premenu si môžeš pozrieť na mojom IG (mám blog s takýmito receptami) pod názvom chutne_a_fit. Pravidelne tam pridávam takéto recepty, ktoré sama pipravujem, sú autentické a reálne. Možno ťa niečo inšpiruje. Ak by si mala nejaké otázky kľudne mi napíš aj tam.

Ale určite si nekupuj keto a nič s tým spojené a už duplom žiadne tabletky.

akinom007

Nikdy som ziadnu dietu nedrzala, nakolko som to nastastie nikdy nepotrebovala. Mam sice nejake problemy koli ktorym niektore potraviny nemozem jest, ale vseobecne prirodzene mi nikdy nezdrave veci ani jest nechutili jednoducho to nelubim:)
Vela spravi vysadenie bieleho peciva a celkovo obmadzenie peciva a pohyb a vediet co jest doobeda co vecer a pod. Kazdopadne jest casto a v mensich porciach to je zaklad zakladov. Tie krabickove a koktailove a podobne diety som uplne proti. Kolegyna cyskusala snad vsetky v spojitosti s cvicenim vzdy byvala hladna nervozna a po diete sa jej kila vratili.

TeresaS

Já mám skvělé výsledky s dietou od www.proslim.cz Teď držím druhou 2 týdenní dietu a mezi nimi jsem měla pauzu cca 10 dnů kdy jsem se snažila jíst zdravě, ale normální potraviny. Myslím, že takhle proložená dieta je skvělá, protože si tělo mnohem lépe zvykne na ten úbytek váhy. Proteinové diety jsou nejlepší v tom, že člověk vůbec nemusí řešit co bude vařit a má to jasně dané. Kdybych to přepočítala jen na sebe, tak za proteinovou dietu utratím denně méně než kdybych si vařila. Pokud někdo vaří pro celou rodinu tak to asi výhodnější nebude..

Rmacko

Sestra schudla s prodietixom 11kg za mesiac a pol a ako tak citam, uz to dnes objednam aj ja. Nemam nadvahu, ale nejake tie kilogramy rada stratim vzdy :)

ketodieta

Ak ketodieta, nesla by som rozhodne po tych roznych odrodach co sa dnes vymyslaju. Ja som chudla s prodietix, funguju 3 roky, este ked to nebolo popularne, preto som zvolila produkty od nich. Vysledok? 18kg za dva mesiace, vaha sa udrzala, jojo efekt nenastal, ALE makam a strazim si denny prijem a vydaj aj nadalej, teda nie je to len o 1 alebo 2 mesiacoch, na to pozor!

babenka444

Ja mam skusenosti s xy dietami, aj ketofit... ubytok tam bol, no nebol nijak zaujimavy, chute fadne, taka nuda. Potom raz kolegyna po leta prisla ako vymenena co sa tyka postavy a to bol pre zlom, ona vyskusala nieco podobne ale od Prodietixu. Tak samozrejme, uz ci vyskusam 20 diet alevo 30 je je jedno :D Tak som vyskusala a bola to ina liga.. ci uz co sa tyka poradenstva online alebo chutou jedal. Bilancia u mna -24kg za 3 mesiac, nenasilne, cvicila som 2x tyzdenne, resp. aktivne sportovala (korcule, bicykel, volejbal a tak).. teda jednoznacne vyskusajte, kaslite na tabletky, tych som pojedla a ucinok nulovy..

DarinaHalaj

tuto www.polakova.sk sú všetky 3 spomínané produkty recenzované. Osobne mám pocit, že sú takmer rovnaké. Rozdiel je hlavne v chuti. V podstate je asi jedno, ktorý produkt si človek vyberie, fungovať by to malo dobre. Hlavne tieto sáčkové produkty fungujú aj ako motivácia, mám vyskúšané

Tereza158

Ahoj citala som tvoj prispevok lebo mam zrejme rovnaky problem. Chcem sa opytat ako si dopadla po kontrole a ci si uzivala tu dietu v praskoch. Ja som zacala ketogennym stravovanim ale za 3 tyzdne sa vaha pohla len o 0,5kg napriek tomu ze som v ketoze. Som dost nestastna ale skusim vydrzat uvidim ci sa to pohne. Podla merani mam tiez dost velky podiel viscerialneho tuku napriek tomu ze tvrdo makam vo fitku uz 6 rokov pravidelne. Pekny den. Dik za odpoved