Kde si nájsť priateľa

Príspevok v téme: Kde si nájsť priateľa
lenka191

Ahojte. Mám 24 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah. Viem, bude to tým, že nie som veľmi komunikatívna a do spoločnosti tiež moc nechodím. Ale veľmi by ma zaujímalo kde si môže taká žena nájsť priateľa. Našli ste si niektorá priateľov na pokeci? Ja keď sa tam raz za mesiac prihlásim, tak tam chcú chlapi ženu jedine na sex, na nič iné. Ako stretla som sa s pár chalanmi, ale po prvom stretku to skončilo a už sa neozvali a to aj napriek tomu, že sľúbili že sa ešte stretneme. Mohlo by to byť kvôli tomu, že som tichá, aj keď som sa snažila čo najviac komunikovať. Alebo som sa im výzorovo nepáčila. Je pravda že nie som veľmi pekná. Ešte dodám aj to, že už mi aj moja rodina lezie s tým na nervy, že mi pripomínajú každý druhý deň, aby som si konečne niekoho našla. Inak stále sa snažím byť pozitívne naladená, len dnes som dostala takú menšiu depku, keď sa ma babka opýtala, prečo furt niekoho nemám, či mi nevadí, keď idem po ulici a vidím zaľúbenú dvojicu ako sa držia za ruky... A toto počúvam od nej furt keď ku nej prídem. Neviem, už rozmýšľam aj nad tým, že sa stanem mníškou, nechám sa zavrieť do kláštora a aspoň budem mať od tých rečí pokoj. Aby bolo jasné, priateľa si nechcem nájsť kvôli ním, ale kvôli sebe.
Nejaké rady? Ďakujem.

vysnik

Jednoducha rovnica
mam zaujem o neho/ju = komunikujem s dotycnym/cnou
nemam zaujem = ignorujem ho/ju, je mi lahostajny/a

mrakodrap

Nick kjdjs
:-D....... no dobre.... takze ste od nenavisti presli k laske hej?
Ono sa vravi, od nenavisti je len krocik k laske.... ved preto sa on v tej diskusii s tebou hadal a konfrontoval lebo si ho zaujala inac by ti dal pokoj a tak ta chcel blizsie zpoznat a to tym ze chcel na teba kontakt blizsi co mu vyslo ale podla mna si ho medzi tolkymi ludmi zaujala prave ty aj ked ste boli na noze zo zaciatku....takze happyend hej? :-D
Ono niekedy takto laska drsne zacina ze sa dvaja hadaju :-D

ModraObloha

Agapee odkial si? Stači len napísat mesto alebo skratku :D O nič nejde. Ak to nechceš písať tu tak ti dam e-mail :D tam ti napíšem aj dôvod ak tak. Ale nejde o vztah ani nič také.

Btw tiež som nemal vztah, chýba mi to, no mám aj ine starosti ale je to pre mňa dôležité nájsť s niekoho s kým by som si rozumel. Bohužiaľ musím riešiť aj zdravie a to je asi prednejšie, pretože to, do istej miery ovplivnuje aj to ako sa správam a som zo seba sklamaný že sa tak správam.

ccleaner24 Ale no.. zase neprehanaj.. v podstate buď sam sebou a kašli na to že nemáš X vlastností ktoré by si mal mať.. maš proste niečo iné čo ta robí tebou. Ženy to majú lahšie v tom že tu iniciativu väčšinou musia nadviazať muži.. Ja osobne tiež vyžadujem od baby nejaké vlasnosti, tak ako oni od nás.. takže su na tom podla mna rovnako.

kjdjs

Ahoj, neviem čo písali iní, ale ja som riešila tiež to isté, kým som nestretla JEHO. Som introvertka, hoc v spoločnosti tak nemusím pôsobiť, ale nie som za povrchné vzťahy a diskotéky naštevujem už len pre lásku k tancu, inak sa mi zhnusili, partnera by som tam rozhodne nehľadala.

Moja rada znie trochu otrepane: bud sama sebou. Hovor a rob to, čo cítiš. Nie to, čo od teba spoločnosť vyžaduje.

Zameraj sa na seba a svoje koníčky, snaž sa vyzerať najlepšie ako vieš.

Nájdi/objav v sebe svoju vášeň a ukáž iným nejak, že máš pre niečo vášeň. Že si ochotná pre niečo veľa riskovať, že to pre teba veľa znamená.

Ja som HO našla netradičným spôsobom: cez FB. Bola som zanietená v politike pre jednu stranu a všade som ju bránila. S NIM som sa v jednej fb diskusii veľmi pochytila. Potom sme si začali písať súkromné správy kde sme si ešte týždeň nakladali. A potom sa celá naša komunikácia zvrhla iným smerom. Začali sme sa baviť veľmi uprimne a otvorene. Trpezlivo sme sa počúvali a zdôvodňovali svoje myslenie, rozhorčenie, názory. Potom sme si začali zverovať tajomstvá. Stali sme sa dobrými dôvernými priateľmi. Písali sme si asi rok. No a po roku sme sa aj stretli, prebehla iskra a teraz sa velmi lubime. Sme si neskutočne blizki, pozname svoje slabe miesta, zranenia, no nezneuživame to, chranime jeden druheho. A lubime sa prave pre tie nedokonalosti, odlišnosti. Nie sme spolu tak, že sa musime jeden pred druhým pretvarovať. Ziadna nervozita, len pokoj a uvoľnenosť. Videli sme to najhoršie zo seba a ostali sme.

Rozhoduj sa intuitívne a srdcom. Tvoja vášeň v čomkoľvek si ho nájde.

traktorka

a ja pisem ako pinda jednemu chlapovi furt a furt a on neodpisuje.. a ze chlapi to maju na zoznamkach tazke.. hovno s makom! sama som si ho vyhlaidla, sama napisala prva.. par krat odpisal po 1 vete aby sa nepovedalo a uz dlho je ticho.. vraj chudatka moje male, ziadna ich nechce...

Agapee

Neviem nakolko veris v Boha, vesmir nieco vyssie. Ale skus si spravit nastenku vizii a vizualizovat si toho praveho. Mne to dost pomohlo, aj ked tiez mam 23 a este s niesom s nikym. Treba verit a modlit sa a vysledky zbadas. Ja som si minuly rok spravila nastenku vizii s tym ze chcem spoznat chalana co ma rad hudbu a duchovne veci. Vsetko bolo na papieri s tym ze som ten papier zalozila ze vsak uvidim co sa bude diať, necham sa prekvapiť co život prinesie. Prisla moznost zmenit zamestnanie a nevahala som ani minutu. A ja co som tiez kvoli hanblivosti nemala stastie na chalanov moc a tiez to boli iba take netove stretnutia z ktorych nic nebolo. Tak nakoniec pracujem hned s 3 kokegami. A jeden z nich sa mi teda aj celkom paci a zistila som ze ma celkom rad hudbu aj duchovne veci a je mi aj dost podobny. Len mam trosku smolu, je zadany. Ale tak je to asi osud.ty mozes mat ale vacsie stastie. Len som ti tym chcela povedat ze proste treba fakt verit a nechat to na osud. Nesilit to zbytocne a nehladat nasilu pokecoveho partnera. Ja by som tiez tomu v tych casoch ked som vizualizovala neverila ze sa to stane realne, fakt mi prislo ako utopia niekoho realne spoznať ako niekomu kro sa tiez moc nestretaval s rovesníkmi. Ale cesty osudu su nevyspytateľné a poslu ti to co treba vtedy ked to potrebuješ. Venuj sa sebe, venuj sa záľubám. Lebo aj keby niekoho spoznat, nemas zarucene ze ta bude chcieť. Ale co viem tak chalanov neuputas ani tak vyzorom (mozno tym ktori myslia iba na jedno) tak tych hej. Chalana skor uputa ked je baba sebestacna a niecomu sa venuje, maka na sebe, neriesi zbytocnosti, neziarli,da mu slobodu.