Ahojte. Mám 24 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah. Viem, bude to tým, že nie som veľmi komunikatívna a do spoločnosti tiež moc nechodím. Ale veľmi by ma zaujímalo kde si môže taká žena nájsť priateľa. Našli ste si niektorá priateľov na pokeci? Ja keď sa tam raz za mesiac prihlásim, tak tam chcú chlapi ženu jedine na sex, na nič iné. Ako stretla som sa s pár chalanmi, ale po prvom stretku to skončilo a už sa neozvali a to aj napriek tomu, že sľúbili že sa ešte stretneme. Mohlo by to byť kvôli tomu, že som tichá, aj keď som sa snažila čo najviac komunikovať. Alebo som sa im výzorovo nepáčila. Je pravda že nie som veľmi pekná. Ešte dodám aj to, že už mi aj moja rodina lezie s tým na nervy, že mi pripomínajú každý druhý deň, aby som si konečne niekoho našla. Inak stále sa snažím byť pozitívne naladená, len dnes som dostala takú menšiu depku, keď sa ma babka opýtala, prečo furt niekoho nemám, či mi nevadí, keď idem po ulici a vidím zaľúbenú dvojicu ako sa držia za ruky... A toto počúvam od nej furt keď ku nej prídem. Neviem, už rozmýšľam aj nad tým, že sa stanem mníškou, nechám sa zavrieť do kláštora a aspoň budem mať od tých rečí pokoj. Aby bolo jasné, priateľa si nechcem nájsť kvôli ním, ale kvôli sebe.
Nejaké rady? Ďakujem.
Kde si nájsť priateľa
@anonymka23: Úplne akoby som čítala o sebe. Mala som frajerov, ale to bolo už hlboko v minulosti. Je to čoraz horšie a naozaj nesúhlasím s názorom @Delete 2... nie je to o tom či chce či nechce sám človek, či že to má sám v rukách. V minulosti som nemala problém nájsť, síce som tiež hľadala skôr cez internet, lebo v škole ma buď neupútal nikto, nerozumela som si natoľko s nikým, alebo som ja neupútala dotyčného. Tiež som spoločenská aj zhovorčivá. Ako vravím, takých 6-7 rokov dozadu to takmer vôbec nebol problém. Teraz je to príšerné. A pokec? Ani nespomínaj, čo sledujem, je tam príšerná vzorka chlapov, alebo sa tí inteligentní a vzdelaní a s myslením človeka modernej doby schovávajú. A nikto ma nepresvedčí o tom, že problém je v tom, že som baculka. Existuje veľa typov žien a vidím, že aj baculky si vedia nájsť inteligentných a sympatických mužov. Len tie ženy majú proste buď viac šťastia, alebo nastal ich čas. Inak doma tiež počúvam najmä o tom, kedy budem mať deti. Ale ja sa vo svojich 26 rokoch na to necítim ani keby som niekoho mala. Myslím si, že každá žena by mala mať deti vtedy, kedy sa na to naozaj psychicky cíti.
Dievcence ja som chalan a som na tom podobne najst dnes dievca s ktorym by si povahovo sadol je problem a hoci som sa parkrat pokusil z pokecu na rande tak to skoncilo tym ze cakali ze ze po vecery skoncime v postely, no zabijem sa ze sex chcem az s dievcatom po dlhsom chodeni.
Ak je niekto bez partnera tak to má vždy svoj dôvod a je to rozhodnutie toho človeka. Nikoho iného!
Nie je to o šťastí alebo o tom, že nemá človek čas hľadať, že nenavštevuje miesta, kde sa potencionálni partneri môžu zdržovať.
Je to o rozhodnutí každého z nás.
lenka191, ja som na tom podobne, nemám partnera a to budem mať už 27 rokov. Chodím na pokec, lebo v reáli nemám príležitosť niekoho normálneho stretnúť. V práci vôbec a po baroch nechodím. Kamošky sú vydaté alebo zadané, venujú sa partnerom a už nemajú akosi čas (možno ani chuť) ísť sa niekam zabaviť. Komunikatívna som, hlavne v práci. Skúšam sa zoznámiť s niekým zaujímavým cez pokec, nie za každú cenu, najskôr potrebujem spoznať človeka podľa písania a nie hneď po týždni sa s ním stretnúť, no akoby tí muži nemali trpezlivosť. :( Doma mi to, našťastie, nik nevyhadzuje na oči, že som sama, a keby aj áno, poviem im svoj názor na to. Len v práci sa mi už stalo, že mali také reči, ako je možné, že som sama a pod., už by ma najradšej videli vydatú a tehotnú. S takým rečí som už otrávená. Nepotrebujem partnera len preto, aby som niekoho mala, ale chcem sa zaľúbiť a aby on ľúbil mňa. Asi chcem veľa alebo možno ešte neprišiel ten správny čas..
Lenka, tvoja babka a asi aj mamka majú dosť predpotopné názory na život. Máš len 24 a to nieje veľa nato že si nemala žiaden vzťah. Dnes je to bežné lebo slečný uprednostňujú slobodu, voľnosť, cestovanie, štúdium, zhaňanie si práce, vlastné záľuby a koníčky. Tvoji rodičia a babka majú predstavu že dievča sa má po 20 už vydať a rodiť decká. Ale doba sa zmenila a takto sa správajú už len hlupučké dievčatá z dedín. Nesmúť, nemala si nateraz šťastie nájsť toho pravého čo ale nieje žiadna katastrofa len rodičia a babka ti to nahovárajú. Ak ti je dobre takto tak tie ich reči vypusť z hlavy a nevšímaj si ich. Prípadne sa snáž osamostatniť. Netlač sa do niečoho načo sa ešte necítiš. Lebo nieje nič horšie ako žiť podľa priania iných a nie svojho vnútra. To je problém veľkej časti slovákov. Nežijú život aký chcú žiť, ako im to vyhovuje ale žijú život podľa priania iných ľudí naokolo. Potom sú nešťastní lebo zistia že nepočúvajú svoje vnútro ale reči iných.
mariaaan: som z Košíc
Vďaka za odpovede. Ja sa im to snažím vysvetliť, niekedy im aj zaklamem že žiadny vzťah momentálne nechcem, nikto mi nechýba, a oni s tým nič nemôžu spraviť. To len preto, lebo nie vždy sa to dá počúvať.
Presne aj ja som to tak mala, ze kazdy mi hovoril co si niekoho nenajdem, doma kazdy den to iste som pocuvala..tak som im povedala, ze ench uz su ticho, nikto nie je zvedavy na to co si oni myslia....a mala som pokoj.
V januari som spoznala cez pokec jedneho mileho chlapca, on mi napisal a teraz som s nim :) Skus to a nezufaj, ale musis tam acstejsie chodit, nielen raz do emsiaca, ja som tam chodila stale 2 roky. Aj pred rokom som si s jednym pisala, ale ten ma len natahovala a nakoniec mi povedal, ze som sa mu nikdy nepacila, eln si zvysoval ego. A teraz je on sam a ja stastna :)
Skusaj a nezufaj..pokec nie je zly a da sa velmi rychlo prist an to ci dotecny ta len namotava, chce sex alebo ta skuma a vedel by si ta predstavit ako potencialnu partnerku. Chod tam uz dnes, napis neico mile do meistnosti, urcite sa ti niekto ozve :)
Mňa ked sa to pýtajú tak si z nich robím srandu okolo toho alebo iba poviem, že som ešte nestretol takú, s ktorou si viem predstaviť budúcnosť. V dnešnej dobe sa ľudia rýchlo zaväzujú lebo byť vo vzťahu je in a preto aj väčšina vzťahov končí alebo sú v nich ľudia nešťastný ale zostanú v tom lebo sa boja, že si nikoho už nenájdu. Podľa mňa na každého dakto vyvolený čaká len netreba zúfať len mať oči otvorené a nenechať si to ujsť.
Ja som na tom tak isto, a mam 25...
Nie som pekny, ani nic...
odkial si?