Ahojte. Mám 24 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah. Viem, bude to tým, že nie som veľmi komunikatívna a do spoločnosti tiež moc nechodím. Ale veľmi by ma zaujímalo kde si môže taká žena nájsť priateľa. Našli ste si niektorá priateľov na pokeci? Ja keď sa tam raz za mesiac prihlásim, tak tam chcú chlapi ženu jedine na sex, na nič iné. Ako stretla som sa s pár chalanmi, ale po prvom stretku to skončilo a už sa neozvali a to aj napriek tomu, že sľúbili že sa ešte stretneme. Mohlo by to byť kvôli tomu, že som tichá, aj keď som sa snažila čo najviac komunikovať. Alebo som sa im výzorovo nepáčila. Je pravda že nie som veľmi pekná. Ešte dodám aj to, že už mi aj moja rodina lezie s tým na nervy, že mi pripomínajú každý druhý deň, aby som si konečne niekoho našla. Inak stále sa snažím byť pozitívne naladená, len dnes som dostala takú menšiu depku, keď sa ma babka opýtala, prečo furt niekoho nemám, či mi nevadí, keď idem po ulici a vidím zaľúbenú dvojicu ako sa držia za ruky... A toto počúvam od nej furt keď ku nej prídem. Neviem, už rozmýšľam aj nad tým, že sa stanem mníškou, nechám sa zavrieť do kláštora a aspoň budem mať od tých rečí pokoj. Aby bolo jasné, priateľa si nechcem nájsť kvôli ním, ale kvôli sebe.
Nejaké rady? Ďakujem.
Kde si nájsť priateľa
mat taku babku tak k nej nechodim, si neuvedomuju ze ti tym iba skodia?