citala som na nete ze na chudnutie pomaha zeleny caj. Mate s nim niektora skusenost? Ako to funguje? Ja caje moc nemusim. Za nejake rady a skusenosti vopred dakujem
Alzbeta
Zeleny caj na chudnutie
tak iba z cisteho zeleneho caju neschudnes. to by si musela zit iba na cistom zelenom caji :D
Tabletky na chudnutie - euhealth24.com ja berem uz Orlistat viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
ked si ho dáš ako pitný režim pri jazde na bicykli, tak kludne. Inak z neho naozaj neschudneš. Potrebuješ pohyb a hlavne mat vyšší vydaj ako prijem. Sadni na bicykel, postav sa na kolobežku a športuj, hybaj sa. Bez toho to nepojde
To je fakt, ta chut je uplne ina pri kvalitnom caji.
no tie v obchodnych retazcoch sa proste iba tvaria ako pravy zeleny caj, ale ma to od toho ozaj daleko.
tak kvalitny zeleny caj v beznom obchode nekupis podla mna.
Tak tomu ver, že zelený čaj ma pri živote udržať dokáže :D Dokonca ho nemôžem ani poobede piť, lebo by som mala problém zaspať. Ale tiež platí, že nie je čaj ako čaj.
Je to výmysel. Zelený čaj síce zdravý rozhodne je, ale istotne ťa neudrží pri živote.
ak by to bolo takto, tak potom mozes pit aj cistu vodu a nekonzumovat uz viac nic ine :D