citala som na nete ze na chudnutie pomaha zeleny caj. Mate s nim niektora skusenost? Ako to funguje? Ja caje moc nemusim. Za nejake rady a skusenosti vopred dakujem
Alzbeta
Zeleny caj na chudnutie
Presne tak :-D Zvyknem ho pit na litre a absolutne nic sa u mna nemeni :D Ale tak mozno je to myslene tak, ze nic ine okrem neho nepit ani nejest :D
Toto keby fungovalo, tak som ako prútik :D
To veru nie, ziadny zazrak na chudnutie nejestvuje.
z pitia čaje neschudneš. Ja som si kupila bike www.cyklospeciality.sk a odkedy na nom pravidelne jazdim, mám dole pekných 5 kg
Ojojoj, ja pijem 4 salky denne tohto slastneho napoja, ale teda ze by to prinasalo taketo vysledky, to nemozem povedat :D Aspon teda nemam ten pocit, ze by som nejak extremne chudol.
ze? od rana do vecera len zeleny caj a sme vsetky za vodou :D
aj je to nejak niecim podlozene, ze to realne funguje? ak ano, zaobstaram si cisternu so zelenym cajom a pijem uz iba to :D
No, ovocne caje si mozes dochutit napriklad aj medom, cize za mna skor take. Neviem si predstavit dat si med do zeleneho caju, to vobec :D
// to vazne? ja zase skorej taketo kadejake caje ako zeleny, cierny, bylinkove a podobne. ja zas nemusim nejak ovocne caje.
Ja vypijem hocijaky caj, ale zeleny fakt nie. Neviem tomu jednoducho prist na chut. Takze tymto by som ja osobne asi neschudla :D