Núdzový režim tela je iba fáma

Príspevok v téme: Núdzový režim tela je iba fáma
danuta

Len by som chcela upozornit vsetkych ktori v poslednej dobe velmi radi tvrdia ze dovod preco niekto nechudne je urcite to ze malo je a telo ide na nudzovy rezim. Uvedomte sa a nedavajte nezmyselne rady! Preco anorekticky ktore nejedia takmer nic rapidne chudnu? Nemali by priberat? Pravda je taka, ze kazdy clovek je iny! Ja nechudnem ani pri 1200kcal denne a mozem sa aj roztrhat! Chudnem az ked idem pod 600 takze prestante s tymi kvazi radami nic take ako nudzovy rezim, krizovy rezim a podobne nikdy neexistoval ani nebude, pretoze vsetky deti z Afriky by boli tlste a Victoria Beckham so svojimi jedlami velkosti dlane tiez. Len tolko som chcela. Ak Vam to nejde, treba pridat este viac pohybu a MENEJ jest, je to jednoduche, cele chudnutie je iba rovnica PRIJEM a VYDAJ. Bohuzial niekomu staci vylucit cukor a muku, niekto bude potit krv a to uz neovplyvnime...

Iren 1

Shayleen - zaujímavé, že kto chce a myslíš, že ja nechcem? Už som vyčerpala toho dosť aby som schudla...vynechanie chleba a prílohy, menšie porcie, viac pohybu, pitný režim a kg idú na hor.
Daj teda recept, ako pri tyroxíne schudnúť a podľa mňa je to individualne, nakolko známa s tyroxínom nepriberá a baští všetko a u mňa jedno či jem normálne, alebo obmedzene aj tak váha smeruje hore, inak viem, že na tyroxín a obezitu si sťažuju všetci a jasne sú aj výnimky

Shayleen

Irén kto che dokáže schudnúť. Ja mám zníženú SZ a beriem thyrox a som napriek tomu schudla 30 kg za 3 m

Iren 1

danuta-a čo rovnica znížená činnosť štitnej žlazy, branie euthyrox / hormony/ a neschopnosť schudnúť, ba naopak neustále priberanie.Pohyb je , neprejedám sa.

danuta

Ahojky tak mi zistili nedostatok traviacich enzymov, som objednana na gastro, zatial beriem pancreolan forte a KONECNE idem na wc aspon raz za den, nie raz za 2-3dni ako tomu vzdy bolo takze zeny nezufajte a nedajte sa obalamutit ak nechudnete dajte sa vysetrit na pricine mozu byt rozne veci ktore vam spomaluju metabolizmus

danuta

Inak co su vyhovorky? Ze niekomu to ide tazsie a pomalsie a niekomu staci vysadit muku a cukor a vaha rapidne klesa? Jasne ze to nie su vyhovorky to je fakt. Ja mam absolutne najblbsi typ postavy kym hore budem chrt a boky budem mat male tak vnutorna stehna stale zostavaju takze o blbom type postavy pomlcim :D Nie je horsie ked sa clovek musi trapit len preto aby udrzal urcitu cast tela nie chudu, ale aspon v norme

danuta

A vie niekto poradit preco vaha ukazuje to iste cislo po dvoch tyzdnoch chudnutia ked na obleceni a na tele to vidiet je?

kafe

kaloria, keď je to take jednoduché, prečo je mrte ľudí (ja tiež), čo majú problém pribrať? Tie rovnice by logicky fungovať mali. Ale nefungujú.

miki26

S tou genetikou a chudnutím sú to viac menej výhovorky, aj s tým najhorším možným typom sa dá pracovať a aj ísť na normálnu váhu. Priznávam, že kedysi som si to myslel aj ja s tou genetikou, ale dnes si to už nemyslím. Schudnúť nie je až tak problém aj s dlhotrvajúcou cestou, nie drastickou. Problém je však potom v tom, že každý typ postavy má svoje limity a proste nebude sa vyzerať pri ideálnych hmotnostiach a aj vyformovaní rovnako. Osobne podedil som skutočne ten najblbší typ postavy, s ktorým aj v ideálnom hmotnostnom ako aj vypracovanou stave vyzerám ako profesionálny rugbista (poriadne široké svalnaté ramená, nohy sú tiež pekne vypracované, ale vyzerajú aj tak mohutne hlavne stehná - nie sú ako maslo). Neľutujem sa však, ale mám sa rád momentálne takého, aký som. Kamarát nechcel veriť minule, že mám o 5 kilo menej a to som ešte o nejakých tých 5 cm vyšší :D