Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

_meno

Ahojte Laura()

Odstahujte sa.
A odporucam rychlo. rychlo rychlo rychlo rychlo.

Existuju veci ktore nemaju vysvetlenie, ale su realne.

Verte realite nie vysvetleniam

Tak ako utekame pred vojnou ... pretoze toto je vojna nad ktorou sa neda vyhrat. neverte mne, verte sebe.

Je mi luto ze sa Vam to deje, urcite utecte.

Nebojujte s vojnou, sami sa vojnou stanete - vojna nas vysili a zomrieme zniceni, co je aj ucelom vojny.
Toto vsak "na stastie" neni vojna, mozte utiect, urobte tak.

Je Vam prednejsi Vas zivot alebo daky dom plny zla?

Ako pisem, neverte mne, verte sebe. Mrzi ma to, prepacte

zabiják duchov

Praskanie je spôsobené teplotnou a vlhkostnosťou rozťažnosťou dreva počas dňa. Zvuky môžete počuť a priateľ nie, môže to mať všelijaké dôvody, nič duchovné, reálne veci, ale srand to nie je.

AsiJeToTak

Ja som tiez neverila na taketo veci, ale mala som v izbe demona ( je rozdiel duch ako duša a zla bytost, ktora sa vyslovene zivi energiou cloveka a chce sa do neho dostat ). Vzdy som sa v izbe pozeravala na jedno miesto, v mojom osobnom zivote sa diali zle veci. Casom to ziskalo taku silu, ze som tam mala strasnu zimu, zacala som zaspat vnoci, bala som sa tmy. Nakoniec to preslo do takeho stavu, ze ma to napadlo. Nevedela som si ze co si mam mysliet, ci sibe mne heh alebo sa to naozaj deje..a dialo. Vyriesil to jeden exorcista a ked som sa ho spytala, ze kde nasiel tu bytost, tak popisal miesto kde sa na mna tie oci pozerali. Moj brat to napr.nikdy necitil vzdy iba ja, rovnako ako u znamej ma tiez napadla jedna bytost a u babky permanentne v dome citim nejakych duchov.
Vsetko sa da vyriesit, mne paradoxne nechcel pomoct knaz ale exorcista sa toho zbavil. Potom som to este dlho vstrebavala. Tieto bytosti idu velakrat takticky, ze si ludia myslia ze im sibe, zacne sa im nedarit v zivote. Bol pripad ze takto napadali manzelku a dietatko a muz to nezazil nikdy, ale on sa stal gemblerom, co nikdy k tomu nemal blizko. Takze kludne moze byt ze priatel to nevidi, ale casom zacne. Tieto veci sa zivia strachom a energiou z ludi. Tak a ja uz od toho co som zazila, uverim asi vsetkemu ze je mozne. Ten strach by som ani najvacsiemu nepriatelovi nepriala.

0vecka

je to stara tema ale vzhladom na to ze to pocuje len zakladatelka tak je imho jasne ze jej preskakuje a mala by navstivit odbornika...

Rebeka6455

To viem,vešticiam neverím :D....len vytiahnuť peniaze z ludí..len fakt keď mi sestra povedala že sa bojí..sa jej pýtam tak aby tomu rozumela že či to je dievča alebo chlapec...ona len že je to zlé,ée to chce ublížiť ...