Som strasne malicka, co s tym?

Príspevok v téme: Som strasne malicka, co s tym?
malinqa

Ahojte vsetci...chcem sa vás len spýtat, či neviete niekto, co mam spravit preto, aby som bola aspon o trosicku vyssia....ide o to, ze meriam len 150cm a vazim od 50-55kg...som trosicku plnsia a co je moj velky problem je, ze mam velke prsia a kratke nohy, vyzera to (podla mna) hrozne. Poradte mi prosim vas nejakej cviky alebo nieco a este, aby som dodala mam 18 rokov. Da sa s tym nieco spravit???

malinqa

evinka, neskutocne obdivujem, ze nejaka nizka baba dokaze chodit s vysokym ( nad 185cm) chlapcom....ja to nedokazem :(

evinka

fíha.....vy ste tu väčšinou fakt malilinké,ale podla mna to je stráááásne zlaté.ja mám 160cm a nikdy som nemala z toho komplexy,akurát až na tú váhu ale teraz som na diéte a tak.moj chalan má 193cm a podla neho je to dobré ked je baba nízučká...

malinqa

lusijka, uz si bola doma? o pocasi v anglicku som pocula strasne vela a preto ma to tam asi ani moc nelaka, ale kvoli angline sa tam asi stavim, ale az buduci rok, lebo tento uz nemam kedy :(

lusijka

tesim sa, ze ti to tak lahko ide.
Nuz, ja som v Anglicku uz asi 6 rokov, ale poviem ti, ze ma to tu uz ani tak nebavi. V auguste idem na par dni domov. Tu je stale zima a prsi.....co za leto. Minuly rok bolo fakt horuco. A doma som nebola od juna minuleho roka, tak sa tesim. Pa zatial

malinqa

Ahojte baby :)))
v poslednej dobe mi moc nexuti jest a tiez robim jak si pisala lusijka :))) napapam sa a idem von, prejdem sa s niekym a potom uz ani papat nic nexcem...nastastie som uz aj nieco zhodila zhodila....vdaka brigade, teplu a mozno aj xalanovi :P xi
Inak Lusijka tebe sa dobre zije v tom anglicku....kiez by aj tu na Slovensku otvorili taky obxod pre malinke baby ako sme my :o)))) no ne?

lusijka

Ja si nakupujem v obchodoch kde robia veci aj pre take malicke utle babenky..som v Anglicku...tak je tu vyber.....mne sa take vysoke baby zdaju take nemotorne..teda hlavne ked je baba vysoka 180cm a k tomu este aj velmi chuda.....moj kamara je tiez dost vysoky a pacia sa mu aj malinke

amalia

ahojte:) ja mam 18 rokov, meriam 156 a vazim teraz 46... a moj priatel ma asi tak 195, takze tiez vcelku sranda:)... jednu dobu ma to strasne trapilo, ze som taka mala, najviac ma stve, ked mi niekto povie kedy konecne narastiem... ale uz sa to snazim brat z srandy a nahodou sa mi to zacina pacit, je to take mile drobne:)... len ozaj problem niekedy s oblecenim:( preco to vsetko robia na modelky???:(

lusijka

no ale vazsinou ano ci nie?...a ty tiez nie si tucna..co sa zbytocne trapis...ja tiez si musim davat pozor na vahu..meriam 158...vazim 49....zeriem vsetko, ale o 18.00 koncim...ja totiz priberam z toho, ked jem vecer...a cez den sa vela hybem, takze to spalim..mozno aj ty by si tak mohla robit...a super na tebe to, ze mas velke prsia..ja ich moc velke nemam, ale ani uplne male....trosku mi spadli, ked som par kil zhodila :-(...a tes sa ze si malicka..naozaj..ja ti poviem, ze som stastna, ze som taka drobna....cmuk