Som strasne malicka, co s tym?

Príspevok v téme: Som strasne malicka, co s tym?
malinqa

Ahojte vsetci...chcem sa vás len spýtat, či neviete niekto, co mam spravit preto, aby som bola aspon o trosicku vyssia....ide o to, ze meriam len 150cm a vazim od 50-55kg...som trosicku plnsia a co je moj velky problem je, ze mam velke prsia a kratke nohy, vyzera to (podla mna) hrozne. Poradte mi prosim vas nejakej cviky alebo nieco a este, aby som dodala mam 18 rokov. Da sa s tym nieco spravit???

lusijka

kde som bola...doma. Kazdu noc som sa flakala so sestrou a ludmi, ktorych som dlho nevidela....a bola som sa kupat v Turcianskych Teplicach..bolao super..je tam aquaspa

janulec

adeleine, partner si vzdy myslel, ze mam 50 kg, bol ozaj poriadne prekvapeny, ked som mu povedala svoju vahu...A odkedy zijem v usa dostala som uz vela komplimentov. Len na Slovensku zatrpkmute pipky mi stale hovorili, aka som chuda. Ony boli v 16tich krv a mlieko, to hej, ale teraz som uz odkvitnute ruzicky s postavami ako po troch detoch.

adeleine

jamulec tak potom to fakt zavisi od rozlozenia vahy bo ja plavam a hram tenis, postavu mam sumernu ale klucne kosti mi hrozne trcia.tak mas potom stastie

janulec

adeleine, mam miery 85-59-85, rebra mi netrcia a prsia mam tiez. Vyzeram dobre. Som pekne tvarovana - venujem sa fitnesu, takze mam pekne nohy aj zadok, napodiv mi ani klucne kosti netrcia. Zalezi na rozlozeni vahy. Tie, co maju 180 cm a 53 kg vyzeraju oproti mne ako palice.

adeleine

janulec,pises ze si stihla ale podla tvojej vysky a vahy sudim ze si velmi chuda.lebo ja mam 164cm a 48kg, nosim velkost 36 sem tam 34 a kazdy mi vravi ze som az moc stihla.ty potom musis vyzerat jak anorekticka nic v zlom....

malinqa

nikola741 myslim, ze by si mohla trooosicku zapracovat aj na svojej vahe, lebo vyskovo si na tom este v poho, ale s vahou...nie som moc chuda??? ci je to ok? :P