Ahojte chcela som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť s liekom ESMYA, pretože mi veľmi pomohol a dúfam že pomôže aj Vám.
Mala som 5myómov väčších aj menších, silné krvácanie, skoro sa mi rozpadol aj vzťah veľmi som sa bála čo bude. Gynekológ mi navrhol liečbu Esmyou všetko mi do podrobna vysvetlil užívanie, pôsobenie lieku proste všetko. Na 4 deň užívania sa mi zastavilo krvácanie, po 3mesačnej liečbe som sa cítila oveľa lepšie, tri menšie myómy mi dokonca zmizli a dva väčšie sa zmenšili o 1cm. Mala som 2mesačnú prestávku a znovu som užívala Esmyu 3mesiace, znovu sa myómy zmenšili jeden o 1cm a ten druhý o 2cm čiže celkom pekný výsledok. Keďže som chcela deti doktor mi odporúčil ísť na operáciu. Už som pol roka po operácii a vďaka Esmyi mi pri operácii zachovali maternicu inak by mi ju bez liečby museli vybrať a teraz som už v prvom týždni tehotenstva. odporúčam všetkým ženám ktoré majú problémy myómami .
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.