Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako fungujú samozlupovacie ponožky?

zuzanapeliskova

Aj ja som šla do toho. Moje skúsenosti sú obdobné ako tu popisujete. Treba povedať, že to treba aplikovať v mesiacoch kedy nenosíte sandálky, pretože inak si neviem predstaviť. Ale inak super vec. Nohy som mala ako bábätko. A je to bez parabenov na to si dávam pozor!!

moleskine

Neznášam takýto teleshoping, ale nechala som sa nahovoriť na samozlupovacie ponožky, rada skúšam nové veci a kozmetika je moja láska. Bola som vcelku prekvapená, najskôr ako by to vôbec nefungovalo a potom po 5 dňoch sa to spustilo. Nohy sa mi celé ošúpali apokožka bola fakt , že velmi pekná, takže za mňa palec hore.

svedok

baby a ako sa sprchujete?
a nepotia sa v tom zabale viacej nohy ako bezne?
a ked sa to zlupuje tak to ide naraz vsetko alebo sa to trha ako jelenovi pri vymene parohov?
a naco je to vlastne dobre tie ponozky?

ladonna

Ano veľmi dobre poznám. Samozlupovacie ponožky sú fakt super. Já som ich nakupovala doteraz v Čechách,ale teraz sa dajú kupiť aj tu cez net. Používám značku Purederm a Skinlite a fičíme na tom celá rodina aj muž (majú už aj číslo 45)

amanda_25

Zdravím, ja súhlasím s kayou55!!. Ja som tie ponožky objavila čistou náhodou a najskôr som to kúpila iba ako netradičný darček. Lenže kamoška si ich nesmierne pochvaľovala tak som kúpila ešte ďalšie pre seba aj mamu a musím teda uznať, že sú výborné. Ja neviem na akom princípe to funguje, ale vážne tá koža sa vám začne zlupovať ako vyzerá to zo začiatku trošku nechutne:), ale potom tie nohy ostanú také hebké a krásne. Vrelo odporúčam.

kaya55

Takže idem opísať skúsenosť so samozlupovacími ponožkami. So si ich kúpila na internetu krasnadoma.sk a musím povedať aj keď som mala výhrady, že sa to oplatí. Potom ako som si ich nasadila tak po 2 týždňoch sa mi pokožka zlupala na nohách - teda všade tak ako to opisovala blogerka a som s tým maximálne spokojná.