Preco by som musela mat vztah?

Príspevok v téme: Preco by som musela mat vztah?
nezavisla

Mam nieco okolo 30. A lezie mi na nervy to ako sa vsade ci v mediach ci medzi ludmi zdoraznuje potreba az nutkanie mat s niekym vztah. Preco? Preco si ludia az tak prehnane davaju zalezat natom aby s niekym randili. A na toho kto nerandi a nechodi s nikym sa pozeraju cez prsty. Zapnem radio akukolvek stanicu urcenu mladym tak stale po veceroch alebo aj cez den riesia vztahy, kto s kym, ako, kde. Kto sa rozisiel, kto nikoho nema, kto sa zasnubil a bla bla bla.
Kolegovia ci kolegyne ma otravuju s tym ze som pekna akoto ze nikohonemam. Kamaratky ci byvale spoluziacky to iste. Preco nikoho nemas, preco sa nevydavas preco preco preco...
Preco by som musela niekoho mat? Preco sa musim podla nich vydat? To nemozeme existovat bez vztahu? Nemozem byt singl lebo im to kole oci? Chodila som na kurz, zoznamila som sa s dvoma babami a tiez po case zacali vyzvedat ci niekoho mam. Stretnutia s rodinou dopadnu tak isto, kazdy rozhovor sa skonci pri mne ze preco nikoho nemam a kedy sa racim vydat. Pred par mesiacmi som bola na prac. pohovore a pani co som mnou robila pohovor sa ma pytala ci som vydata a ked som odpovedala ze nie tak zdesene pozrela ze nie? A preco? Co nemama stastie v laske? Akoze to ma uz totalne zarazilo take nieco. Clovek pozrie film a ak to nieje triler tak vsade sa riesia len vztahy a lasky. AKoze ja nemam nervy nato. Cely svet je stavany len na vztahoch a laske? Ako ja nemam ani chut sa na niekoho viazat a putat. Mam rada volnost, slobodu a nie obmedzovanie a tlacenie do svadby a rodenia deti.
Ako to vidite vy?

lienka-33

mam31...máš pravdu "každý ma právo na svoj nazor" :) Tak ja fakt nechápem čo sa tu tolko dusíš hnevom.Ved prečítam si a bud si vezmem ponaučenie alebo idem dalej a uspokojí ma ineho odpoved :)

KristínaTrin

Uvedom si jedno. Ľudia všeobecne sú príliš slabí, aby boli sami. Často sami so sebou nevydržia, potrebujú nejaké rozptýlenie v podobe iného človeka, aby bola ich pozornosť odtrhnutá od svojho vnútra.

Pokiaľ si silná a vyrovnaná osobnosť, ži sama. Partnera nepotrebuješ, takisto ani rodinu, pokiaľ ju nechceš. V tomto nie je žiaden problém. Keď to nejakí zaostalci riešia, zober to pozitívne a pomysli si, že máš práve pred očami príkladnú ukážku zadubenosti.

Ži tak, ako chceš žiť. To je celá veda toho, čo máš v živote robiť.

Samota je aj tak ten najkrajší spoločník :-)

tomas16

ja mam 30, a začínam sa držať hesla :vyvodil som dôsledky zo skúsenosti iných... rozhliadnem sa než skočím, a potom neskočím :)
Súhlasím s tebou nezávislá :)

staramoda

"Ono vsetci ti co su zenati ci vydati nezanmena ze ziju spokojnym zivotom. Ved kolko tem sa len tu na fore napisalo kde sa manzelky, manzelia,zasnubeni a ti vo vztahoch stazuju na rozne utrapy ktore ich kvaria. Myslis ze mat partnera je vyhra v zivote? "

Velmi zaujimavy nazor, a dam ti priklad:

Fajcenie zabija.. Riziko rakoviny stupa az o 80%.

Co si z toho zoberies?

Skusim inak - riziko rakoviny stupa o 4% !!!! nie 80%, ale 4%, ale vlastne to ej jedno a to iste.

Nefajciar ma sancu na rakovinu dajme tomu 5 ludi zo 100. fajciari 9 zo 100, 5 plus 80% je 9, ale extra styria zo 100, je 4.

80% = 4%

chapes to ?

Tj. ak sem napise 20 ludi, ze maju katastrofalne manzelstvo, znamena to, ze kazde (alebo vacsina) je katastrofa?

Co tak zobrat do ubahy tych, co maju DOBRE manzelstvo, ale nepridu sa sem chvalit, ze maju dobre manzelstvo?

A to neberiem do uvahy taky faktor, co si asi tu z Vas pritomnnych nikto zatial nevsimol, - manzelstvo a vztah je CESTA ,tak isto ako cesta.

Vy si ani neuvedomjuete, singlisti, ako trapni niekedy ste, a ake pokrivene nazory hadzete na ludi okolo, len preto, ze ste single?

Zatracujeme vas? nie, lebo idete CESTOU.

je sum a fuk, ci idu CESTOU dvaja, alebo JEDEN - to je cesta, to je VYVOJ (zivota).

Nic nepada z neba ani oblohy pecene a osolene - ci uz je to vztah, treba na tom MAKAT, ci uz je to karira, treba na tom MAKAT, ale to uz nikto nespomenie, ze na kariere tiez treba makat, a ba co dalej - na ZDRAVI sa nemaka? na VZDELANI sa nemaka?

Nchapem preco ludia chuc vztahy take, ze podme dajme a dokopy a vsetko bude ruzove a gombicka cely svet..

To mate odkial? realityshow? rozpravky pre deti, kde je svet gombicka?

staramoda

moj nazor je tento, vazeni..
KEBY tak strasne chcete byt osamote, a niekto do vas rype, nemali by ste z psychologickeho hladiska zkaladat taketo temy.. pretoze by ste to mali, ako vehementne tvrdite, NA HAKU. ale ak nieco riesim, tak to logicky na haku nemam. do man sa tiez obuvali dlho, a ani raz som nereagoval.. absolutne - ani raz. len sa pousmial, ze "ty si teda retard"...
takze nerozumiem, co vas nuti sem zakaldat temy.

PS: odvtedy sa to uz zmenilo, uz nie som sam, a teraz ludia RYPU, ze ci mi nesibe, ze sa chcem viazat tak mlady.

takze zaver? ludom preskakuje a od nudy nevedia co so sebou a stale len riesia inych.

Prezyvka055

To len nesvojpravny ludia musia zit podla nejakych nazorov a toho co vidia niekde a pocuju. Ved zij tak ako chces, chces vztah maj ho, nechces nemaj ho. Nadavanie na radia tv a rozne ine media su smiesne, ved to nezapinaj ked ti to vadi nie? :D ach jo niektori ludia by mali pouvazovat vazne o sebe.

tasty

to aby si mala vzťah - nikto ťa nenúti, ak by si bola v vnútorne tým vyrovnaná - mala by si uspokojené svoje vnútorné emocionálne potreby, tým že žiješ plnohodnotný život bez vzťahu bez založenia vlastnej rodiny, tak by sa ťa tieto keci vôbec nedotkli, vôbec by si to neriešila

doubledog

viacero z vas argumentuje tym, ze nemat vztah je lepsie ako mat zly vztah.
lenze rovnako plati, ze mat dobry vztah je lepsie ako vztah nemat.