Preco by som musela mat vztah?

Príspevok v téme: Preco by som musela mat vztah?
nezavisla

Mam nieco okolo 30. A lezie mi na nervy to ako sa vsade ci v mediach ci medzi ludmi zdoraznuje potreba az nutkanie mat s niekym vztah. Preco? Preco si ludia az tak prehnane davaju zalezat natom aby s niekym randili. A na toho kto nerandi a nechodi s nikym sa pozeraju cez prsty. Zapnem radio akukolvek stanicu urcenu mladym tak stale po veceroch alebo aj cez den riesia vztahy, kto s kym, ako, kde. Kto sa rozisiel, kto nikoho nema, kto sa zasnubil a bla bla bla.
Kolegovia ci kolegyne ma otravuju s tym ze som pekna akoto ze nikohonemam. Kamaratky ci byvale spoluziacky to iste. Preco nikoho nemas, preco sa nevydavas preco preco preco...
Preco by som musela niekoho mat? Preco sa musim podla nich vydat? To nemozeme existovat bez vztahu? Nemozem byt singl lebo im to kole oci? Chodila som na kurz, zoznamila som sa s dvoma babami a tiez po case zacali vyzvedat ci niekoho mam. Stretnutia s rodinou dopadnu tak isto, kazdy rozhovor sa skonci pri mne ze preco nikoho nemam a kedy sa racim vydat. Pred par mesiacmi som bola na prac. pohovore a pani co som mnou robila pohovor sa ma pytala ci som vydata a ked som odpovedala ze nie tak zdesene pozrela ze nie? A preco? Co nemama stastie v laske? Akoze to ma uz totalne zarazilo take nieco. Clovek pozrie film a ak to nieje triler tak vsade sa riesia len vztahy a lasky. AKoze ja nemam nervy nato. Cely svet je stavany len na vztahoch a laske? Ako ja nemam ani chut sa na niekoho viazat a putat. Mam rada volnost, slobodu a nie obmedzovanie a tlacenie do svadby a rodenia deti.
Ako to vidite vy?

Slavka5

Ty kks toto ako keby som pisala ja. Ja mam 20 a mna sa tiez vsetci pitaju kedysi ajoze niekoho najdem. Ja mam nieked z tych zadubencov take nervy ze mam chut niekedy prizabit. Krista boha (pardon za vyraz) to uz sa fakt vsetci zblaznili?! V kazdom jednom filme sa riesia vztahy a laska, v kazdej knihe ach este aj v ropravkach. Jednoducho vsade kam sa clovek pozrie a zo vsadial vas tieto veci a veci ktore s tym suvisia terorizuju.Do toho do vas vsetci hucia ze by ste si niekoho mali najst, ze uz mas na to vek a bla bla bla. Trt makovy. Vylezte si aj na lustre. Same bezvyznamne blaboly od luti ktory vedia velke hovno mysliac si ze bedia vsetko lebo oni uz niekoho mali alebo maju...tak je to a vsetci vas koli tomu povazuju za vadnu.

kajus25

ahoj slobodna, nezavisla - ja som tiež rada, keď viem, že nie som sama. ako priznám sa býva mi niekedy smutno, chýba mi niekto, ale tak čo mám si niekoho vyčarovať? hm ja mám pocit, že niekomu to nieje dané alebo čo...A niekto to strieda ako ponožky a stále sa mu darí.

sewie

kajus, nezavisla-neberte ma zle, ale som rada ze nie som v tom sama!
ja si myslim ze je lepsie byt sam ako v nestastnom vztahu...

oooo a este netreba zabudnut na poznamky typu-si lezba?!

kajus25

ahoj nezavisla, sa smejem lebo táto téma mi sadla. :D akurát dnes sa ma mama pýtala, že kedy si nájdem frajera, že či neprebehla nejaká iskra atď. ako u mňa možno prebehla, ale u druhého asi nie.. a niekoho naháňať len aby som niekoho mala, to nechcem. ako odpovedáš rodičom, rodine na také otázky? maj sa.pa

hans 72

preco mat vôbec vztah ? :D

je také príslovie

slobodný a bezdetný clovek zije ako král a zomiera ako pes,
... clovek s detmi a manzelkou/om zije ako pes a zomiera ako král

ono to príslovie samozrejme neplatí vzdy, ale podľa mojho názoru u 80% ludí platí

byt single ma svoje výhody a je to pohodlné, lenze dlhodobo sa to tahat nedá, 60 rocný clovek bez detí a sám je totálny chudák, asi som konzervativne zalozeny ale na mna taký clovek inak pôsobit nemôze

Sejla

co sa tyka rodiny, tym nabuduce odpovedz tak, ze im bude jasne, ze ta otazka ti je neprijemna, alebo reaguj protiotazkou, ktora bude neprijemna im, a uz sa ta to viac neopytaju. Vsak musia ta trochu respektovat, za co ta maju?
Mne akurat babka vzdy hovori, ze sa necuduje ze som sama, lebo so mnou nikto nevydrzi, vraj som divna. Ale to je len babka, ta striela po vsetkych co ju napadne.
A ten zvysok - tak niekto tu znova ocividne zije na dedine, na tomto fore citam hororove pribehy o vidieckom zivote, preco sa neprestahujes, ked si taka nezavisla? Zvysok... bulvar necitam, sorry, ale nemam sajnu s kym chodi Rytmus, vo filmoch tiez nevidim natlak, ani na ulici, skor naopak, mne pripada, ze sa to uz dnes berie uplne v pohode, ked je zena po 30tke este slobodna, alebo slobodna navzdy. Ved velke spolocnosti svojim zamestnankiniam nechavaju zmrazit vajicka, aby nemali este deti, vacsina znamych a uspesnych ludi je este v 30tke slobodna, tak aky natlak?

stryco.

vacsina ludi ma vztah alebo niekde v kutiku duse po nom aspon tuzi. takze pre vacsinu ludi je to prirodzena potreba, samozrejmost. rovnako mnoho ludi ma predstavu, ze budes zit zivot podla klasickych predstav, najdes chlapa, vydas sa, narodia sa deti, atd. takze pre niektorych ludi je to nejakym sposobom nepochopitelne, ze nezijes tak ako vacsina. s tym nic nenarobis, ked to nevedia pochopit prirodzene, skus vysvetlit, ked nezabera, tak to ignoruj.

laura321

mne raz jedna pani povedala, ze chlapi sa zenia, aby mali vyprane, vyzehlene, nakupene, navarene, upratane, pravidelny sex kedy si zmyslia, inak by si vystacili s kamaratmi a mam pocit, ze nebola daleko od pravdy :D