na webe bezi reklama na tablety na chudnutie , pisu ze vytazok zo zihlavy ze je to cisto prirodne. jedine co mi prislo ako riziko je ze znizuje krvny tlak. mate s tym niekto skusenost? kupili a jedli ste to niekto?
Forskolin skusenosti
Reklamy nie su na informovanie ludi ale na oblbnutie, aby dane produkty kupovali
Skutocne informacie sa clovek moze dosvediet len od lekarov, co rozne produkty nezavisle od vyrobcov pouzivaju.
Forskolin podla tychto udajov, nezavislych moze sposobit zvysenie testosteronu az 30 %, tj v pomerne velkych davkach, nie len par miligrasmov, ale klucove slovo je tu "MOZE", tj nemusi spravidla.
Zvysenie testosteronu zase "MOZE" zvysit metabolizmus=spalovanie a z toho si vyrobcovia vyrobili reklamu, ze je to dobre na chudnutie. A na svete je hromada tlstych ludi, najma kvoli spomalenej cinnosti stitnej zlazy ale aj doslova sa prezierajucich a tito su vyborna skupina, ktorym sa ponukaju rozne "zazracne" doplnky na chudnutie, z ktorych samozrejme drviva vacsina nepracuje a ked aj ciastocne pracuju, tak nie v malickych davkach co ponukaju doplnkovi vyrobcovia, obvykle.
Priatelia, ide o PODVOD. Veľký podvod. Treba dať pozor. Rovnaký autor ako pri iných podvodoch ako Nidora, Lefery a podobne.
Problém je v tomto:
- ten doktor neexistuje, fotku ukradli v Rusku, tie ženy neexistujú, fotky su kradnuté z blogov.
- tá látka existuje, ale prípravok je podvod. Stránky hlásia bludy. Dole sa zobrazuje informácia o tom, kto spravil kedy objednávku. Je to podvod.
Pozrite si: zaujimavosti.net a hlavne to v závere. Krásne ukázané, ako to podvodníci nechutné robia. Podobne napísané, že celý ten fingovaný podvod je prednastavený v tom webe. V žiadnom prípade tomu neverte. Už len ten obsah a ten strašný jazyk a keď sa snažíte to vypnúť, tak sa vás to drží zubami nechtami. Hnus.
bude to veru blud.dnes som na to klikla a ten dietolog je na troch strankach na kazdej je napisane ze akcia konci zajtra a na kazdej je ina akciova cena,takze je to ojeb ako mraky!!!!!!! 149 eur 69eur 74eur a dokonca 32 eur!!!!!
Ahojte,má niekto záujem o tabletky Forskolin 60 tab. za 30 eur,kúpila som ich za 48 eur,sú originál zabalené,objednala som si ich viac,chudnutie som ukončila a zostalo mi ešte jedno celé balenie?
Uzivam ich 5 den, kilo a pol je dole. Objednala som si 30 kapsuliek za 29e, poslali mi 60 kapsuliek za tu istu cenu. Je pravda ze necitim az taky hlad ako predtym a na sladke nemam vobec chut co je dobre, lebo sladkostiam som tazko odolala. Jedine co ma stve je, ze ma z nich dost zapeka, teda neviem ci z toho ale odvtedy ako ich uzivam
ja som si ho objednala ale ako citam tak ho asi ani uzivat nebudem,mam z toho obavy ,naozaj zbytocne vyhodene peniaze :(
AHOJTE ja som si tiež objednala zvýhodnené balenie 120 no na mna to tiež nefunguje ak má niekto záujem komu to zabralo zostalo my ešte jedno velé balenie 60ks posuniem dalej za cenu 37euro prípadne dohoda kordosovamonika@gmail.com
Ja ich uzivam tyzden a schudla som dve kila a vobec sa necitim zle, jasne ze sa aj viac hybem a snazim sa neprejedat sa hlavne sladkostami!