na webe bezi reklama na tablety na chudnutie , pisu ze vytazok zo zihlavy ze je to cisto prirodne. jedine co mi prislo ako riziko je ze znizuje krvny tlak. mate s tym niekto skusenost? kupili a jedli ste to niekto?
Forskolin skusenosti
Ludia sem chodia s velmi vyhranenymi nazormi, ako "to je uzasne ucinne", alebo "to je obycajny podvod, tj vobrec neucinne na nic"
Pravda je ale niekde medzi, kde v urcitych davkach doplnky maju statisticky rozne ucinky, tj pre mnohych "zaberu" na niektore problemy. Treba len vediet pravdu na co konkretne zaberaju a v akych davkach, co samozrejme nemozes ocakavat, ze ti vyrobcovia povedia pravdivo. Na to treba najst NEZAVISLYCH ODBORNIKOV , co maju skusenosti s tymi doplnkami, podla moznosti samozrejme reputabilni lekari, co sa s tym zaoberaju dlhe roky.
Tak mne sa napriklad pred tym riadne stiepili a lamali nechty, neviem ci to ma nejaku suvislost ale odkedy ho beriem tri tyzdne, ich mam silne a pevne
mne to poradila endokrinologička. Objednal som si to lacnejšie z ameriky. Pri objednávaní berte na zreteľ účinnosť výrobku. Ja som si objednal 750mg.
Skúsenosť nemám, ešte som to len začal brať. Tento prípravok nie je však určený výhradne na chudnutie. Znižuje napr. cukor v krvi.
Už len ten názov. for skolin.
Moja malá dcera ich hneď odhalila.
"skolsky for"
Stone: tak preco si nevolal na to cislo z ktoreho ti volal poradca? Je to pravda ze mas tiez poradkyna nahovarala na dve balenia, lebo ja som si objednavala 30 za 29a a ona ma ukecavala aby som si objednala dve balenia po 60 cize dokopy 120 za 58e, to som nechcela, tak som si objednala jedno balenie 30tabliet a poslali mi 60tabliet, takze pochybujem ze tebe poslali o polovicu menej. A inak mne poslali dve mailove adresy
Prosim vie my niekto poradit objednala som si forskolin a uz ho mam u kuriera ale na futo stranku som sa pozrela az dnes neviete ci by sa to dalo nejako vratit?
POZOR!POZOR!POZOR! Je to veľmi dobre organizovaný PODVOD!Moja skúsenosť je nasledovná:Ak si objednáte malé balenie, tak sa Vám na druhý deň ozve poradca, aby Vám nahovoril,že FORSKOLIN je učinny až pri dvoch baleniach.Keď obdržíte balenie, namiesto 60 kapsúl nájdete iba 34 kusov.Faktúra nie je priložená!Chcete produkt reklamovať - e.mail:contactsk@activefoodsupplements.com sa vracia ako neexistujúci.Keď zatlačíte na dopravcu, tak Vám poskytne udaj že sa jedná o zaregistrovanú spoločnosť na GIBRALTARI a poskytne Vám poľské tel. čísla 0048-221006186 a 0048221003263.Tam sa Vám ozve dievča, ktoré Vás upozorní že máte hovoriť anglicky, a ak sa ozvete v angličtine, tak Vám povie že mate poslať e-mail -> ktorý samozrejme nefunguje.Po 2-3 hodinách sa ozve chlapik z udajne stavebnej spoločnosti že ste kontaktovali ich pobočku v Polsku a že nerozumie o čo sa tu jedná.Ak si vypytate jeho meno a meno udajnej stavebnej spoločnosti, tak Vám okamžite položí telefon->a ste opäť na začiatku.POZOR sú to organizovaní podvodníci, prípravky vôbec nefungujú.Pozitívne referencie píšu Trojské kone-nasadení ľudia aby ovplyvňovali ostatných a tým aj eliminovali negatívne recenzie.NEKUPUJTE!!!
Tak potom co to obsahuje???
Forskolin zvyšuje testosterón, ale podľa štúdií sa ukazuje, že jeho zvýšenie má pozitívny vplyv iba u mužov v "menopauze", kedy je jeho hladina znížená. U zdravých ľudí zvyšovanie hladiny nepreukázalo pozitívny vplyv na znižovanie hmotnosti.
Jeho účinok je cez pôsobenie na cAMP. A napríklad inzulín jeho účinok inhibuje a hypotyreóza znižuje.
Inac kto to chce skusit tak swansonvitamins.com na tablety forskolinu(Coleus forskohlii), kde v 500 mg tablete je zarucene 50 mg forskolinu a samozrejme za ovela ludovejsie ceny.
Osobne davam viac na tablety CLA a tablety zvysujuce metabolizmus=stimulatory ako teobromin, kofein, a hydroxycitricku kyselinu, ktora nedovoli prebytocne cukry ukladat ako tuky.
Ale ani to nie su ziadne zazraky.
Odporucam ale kazdemu brat doplnok jodu a selenu na posilnenie cinnosti stitnej zlazy aj inych zliaz a zlepsenie vyroby enzymov, na com sa tieto dva tiez podielaju.
A cvicit a neprezierat sa.