Forskolin skusenosti

misenka123

Objednala som 60 kapsúl za 66 € - ale robia si s tými cenami, čo chcú, keďže som sa tu dočítala, že niekomu to prišlo za polovicu. Skúsenosť - 1.,2. deň sa nič nedialo - 3.,4. deň som zvracala a zalieva ma strašná horúčava, takže asi nič zdravého. 5-ty deň - bruško je menšie, boky zatiaľ nič. Zrejme človek schudne, ale už si to viac neobjednám, nechcem príliš hazardovať so zdravím.

Mruska

Ja mám tiež negatívne skúsenosti s tabletkami na chudnutie.Viac ray som sa dala nachytať.Nič nepomáha bez úpravy stravy a cvičenia.A to už nemusíte užívať tabletky,pokazite si žalúdok.Všetko je to len PLACOBO.

aninim

Mne stačilo prečítať ako tam píšu ako maďari na tich stránkach strašne chyby keby to bolo seriózne tak to není preložené cez google ktoré tam dávalo všade mužský rod čiže on

pani L

Ahojte. Mam 25 rokov a som po porode 10 mesiacov.Mam 160cm a pred mesiacom som mala 76kil.Nedarilo sa mi schudnúť. Až nedávno ked mi moja gynekologicka predpisala antikoncepciu ktorá neudrziava v tele vodu, sú síce drahšie ale vzala som ich keďže som chcela veľmi schudnúť. Zmensila som si davky jedla. Každé ráno si dam kavu a asi po hodine citronovu teplu vodu, začala som cvičiť a pred cvicenim som si dala L-carnitine a ide to. Za mesiac som išla dole 6 kil. Tesim sa aj ked to nie je veľa pre niekoho, ale pre mňa je to úspech, vojdem sa do veci do ktorých som si myslela ze uz nikdy nevojdem. Vyskusala som veľa pripravkov chili burner, acai berry, Lipoxal extrém ale nič z toho nepomahalo. Tak som to skusila jednoduchsou a hlavne lacnejsou a zdravšou formou.A podarilo sa. Stále pokracujem do leta ešte aspoň 6 kil dole. Manžel ma chce zobrať na dovolenku tak si chcem dopriať krásne dvojdielne plavky. :-) Veľa štastia s chudnutim priatelia.

ivonka133

Je to celé podozrivé. Mne to trochu pomohlo, schudla som asi 2 kilá, ale ako tak čítam Vaše názory je to strašné. Ako môže taká firma vôbec existovať 21.st.

PIPERINE

Ahojte,aj ja som sa dala nachytať s Piperínom, užívala som ho dva mesiace a neschudla som.Mala som problémy od žalúdka až po hltan silné pálenie, čo som nikdy nemala a tak som ho prestala užívať. Je to podfuk. Eva

miko130

NEKUPOVAŤ užíval som to dva mesiace a neschudol som ani gram.Práve naopak,pribral som 6kíl.Jediné,čo mi pomohlo boli tabletky z acai berry.Behom pol roka som schudol 26 kíl.

RobaN

Zdravim chcem nejaku radu...objednal som si ten forskolin lenze..potom ako som ho objednal tak mi hned volal nejaky pan menom Viktor a informoval sa ako som natom ci cvicim atd...povedal som jasne ze cvicim a udrziavam sa...tak vravel ze premna forkolin nieje spravna volba a ponukal mi nieco ine vahal som a vravel mi ze mi zavola na druhy den a poviem mu ci mam zaujem alebo nie...cakal som ci sa pan viktor ozve ale neozval sa...samozrejme poslali mi forskolin na dobierku cez kuriera ktoru som neprevzal!! A dnes mi zasa volal ten isty clovek ze preco som neprevzal zasielku hovorim lebo nemam zaujem on ze ok ze posiela mi email z cislom uctu aby som uhradil postovne!! odpovedal som ze ja ziadne postovne nebudem uhradzat kedze sa neozval na druhy den ako sluboval..pred cca 2-3 tyzdnami do zadu. nato mi odpovedal ze mam uhradit to postovne ze zasiela email z cislom uctu a videl ze som napaleny tak rychlo zlozil!! volal som na 0232 786 090 zdvihol mi to cesky hovoriaci clovek a opisal som mu moj problem.. ze ziadaju aby som uhradil postovne.. priamo som sa ho opytal ze ci to musim zapaltit on mi odpovedal ze iba ak chcem nepovedal priamo ze nie nemusim ze to je namne ci to zapaltim alebo nie...opytal som sa ze ked to nezaplatim ci potom po roku mi neposlu to aj z urokamy odpovedal ze nie...Prosim vas nemate niekto podobnu skusenost ako mam postupovat ci sa mam nato vykaslat a brat to ako nepodstatnu vec..lebo ako dost nato myslim a strasne ma to hneva !!! nikdy viacej ziadne take pripravky ta stranka a celkovo ten forskolin to je jedno velke klamstvo!!

Katka:)

Dobrý večer, pred vyše hodinou som si objednala tento produkt, avšak až neskôr som zistila, že sa jedná o podvod. Na stránke nie je uvedený žiaden výrobca, dodávateľ a každá stránka, na ktorej som hľadala informácie o danom produkte ma presmerovala opäť na tú začiatočnú stránku. Našla som však v obchodných podmienkach možnosť zrušiť objednávku do dvoch hodín, tak dúfam, že sa budú správať čestne a príjmu to i keď mám dosť strach, že odo mňa budú vyžadovať peniaze ...