Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

doubledog

to je predsa jasne, ze ludia maju dvojaky meter na muzov a na zeny.

preco by ho mat nemali?
mne to pripada prirodzene, muzi su ini ako zeny

stryco.

sejla z mojho pohladu je rovnost casto subjektivna vec, aj co sa tyka sexu. dvojity meter ma mnoho ludi na rozne veci, v podstate takmer kazdy clovek. ja si nemyslim, ze jeho nazor je automaticky zly, len nie je kompatibilny s nazorom kazdeho. preto pre teba ako partner moze byt nesympaticky, plne to chapem. co je to rovnost je naozaj velmi subjektivna vec, teda aj to co je dvojaky meter.

inak Slobodna neber to v zlom, ale tusim si tu niekde pisala, ze podvadzala svojho priatela, pri tom ja som to tu nikde nevidel. mam pocit, ze si to obcas v tejto teme trosku prestrelila a nieco si si domyslela. neber to ako utok na teba lebo celkovo si ta vacsinou rad precitam, aj ked nie vzdy s tebou suhlasim. chapem, ze mas na tuto vec svoj pohlad, ale obcas by bolo mozno vhodne trochu viac respektovat nazory druhej strany.

Delete

Aké sú to jednoznačné názory?

Podľa mňa tu má pohľady rôznych ľudí a celkom dobre popísané ako to vidia.

Nech si z toho niečo vyberie...

doubledog

preco by jej tieto nazory nepomohli?
podla mna prave naopak, urcite jej pomohli a ukazali jej, ako rozne to cele mozu ludia vnimat. a pomohli jej tiez ujasnit si svoj postoj.

Sejla

multiLevel, no pisala ze chce jedneho kamosa na sex a pyta sa na nazory, lebo chce vediet, ci by to vadilo jej buducemu moznemu priatelovi. Takto som to ja pochopila. Dost vela ludi to pochopilo tak, ze sa chce vyspat so vsetkymi muzmi v meste za prachy, alebo zadarmo.

MultiLevel

Couzsomnou, nevies zjavne co chces...respektive, nie si si vlastne ista tym, co pises. Ked si chces nezavazne uzivat, malo by ti byt predsa jedno, co si mysli nejaka hrstka muzov na anonymnom fore, nie? :) Davaj si pozor na pohlavne choroby a viac neries nie? Ale ak si si tym nie ista, tak radsej do toho nechod. Osobne si neviem predstavit uzivat si s niekym koho nepoznam, alebo s niekym, kto ma maximalne tak pritahuje, ale inak nula bodov....Zvaz si vsetko a bud do toho chod, alebo nechod :)

doubledog

ja som sa v zivote nestretol so ziadnym chlapom, co by sa nejak chvalil svojimi ulovkami.
ako jasne, najdu sa taki, co spomenu, ked sa im dari, ale aj tak iba vseobecne.
vacsina to ale nijak nerozsiruje a pravdupovediac, naozaj netusim, s kym vsetkym moji kamosi spali.
a ani ma to nezaujima, ista uroven diskretnosti je len na prospech obom stranam.

hanka9

Necitala som ani jedn prispebok, len otazku zadavatela.

Moja odpoved znie: tie zeny vnimam tak, ze su rozumne a jednoducho na to pravo maju!